syd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 jordan iyi oyuncu tamam da ch nin gerisi de allstardi tarihin en iyi savunmacsi olarak takdiim edilen adamla oynadi yillarca ligin zorluk swviesindeki artis da baska bir konu 2003 all starda kobe jordana agirligini koymamis miydi. Yanlis mi hatirliyorum?
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 üzüldüm lan Boston şampiyon olsun istiodum.
eldar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yine bir nah beat la gecesi yaşandı. Kobe Bryant kendi standartlarında kötü oynadı evet ama bu gerçekten bir takım oyunu ve bence Kobe'nin vasat oyununa rağmen kazanılan 7. maç, bu şampiyonluğun değerini artırdı.
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 dostum kendine gel jordan .. daha iyisi yok olmadı syd said: jordan iyi oyuncu tamam da ch nin gerisi de allstardi tarihin en iyi savunmacsi olarak takdiim edilen adamla oynadi yillarca ligin zorluk swviesindeki artis da baska bir konu 2003 all starda kobe jordana agirligini koymamis miydi. Yanlis mi hatirliyorum? maça gelirsek perkins olsa alırdı boston maçı gibi geliyor bana, ama gasol'unda hakkını yememek lazım oynadı adam yani kobenin bu kadar batırdığı bir günde,artest odom ve fisherin(özellikle son attığı üçlük) katkısıda tabiki yadırganamaz adamlar oynadı.sonuç olarak beklenildiği gibi la şampiyon oldu ama bize mükemmel bir seri izlettiler(ne kadar düşük skorlu maçları sevmesemde)
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 boston hic oynayamadi yaa kobe gununde olsa cok pis fark oluyordu valla neyse tebrikler LA
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 iyi tahmin dostum :D mokoko said: bu aksamki maçı lakers alır. sora boston 3 2 yapar. sora lakers evinde 2 maç kazanır şampiyon olur. net
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 dreagloth said: Masquerade said: - Kobe Bryant'ın asla bir Jordan olamayacağını kanıtlamış oldu bu seri. Adam 30 yaşında, kanıtlar çoktan sunuldu, jüri kararını verdi, sonuç adam Kobe. Yok öyle de hala Kobe rörörö takımı taşıyacak finallerde falan deniyordu.
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Kobe nin bu kadar düşük yüzdeyle oynadığı bir maçta 11 sayı farkdan maçı vermek harbi zor işti boston zoru başardı , ray allenı da yılın bidonu olarak aday gösteriyorum valla.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Hotdog said: iyi tahmin dostum :D mokoko said: bu aksamki maçı lakers alır. sora boston 3 2 yapar. sora lakers evinde 2 maç kazanır şampiyon olur. net heh bende bunu arıodum. iyi olmuş alıntıladığın. neyse bundan sora dinlersiniz artık sozumu. :D
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 "real gm forumdan" said: Fun Fact: Adam Morrison now has more rings than Lebron James, Patrick Ewing, Charles Barkley, Karl Malone, John Stockton and Moses Malone combined. AHAHAHAHA
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 dreagloth said: Masquerade said: - Kobe Bryant'ın asla bir Jordan olamayacağını kanıtlamış oldu bu seri. Adam 30 yaşında, kanıtlar çoktan sunuldu, jüri kararını verdi, sonuç adam Kobe. Jordan gibi bir daha kim gelebilir ki? İmkansız yani.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 sakin ol şampiyon ahuaha. bu ne lan. ne gaz ve itici bir milletiz biz. adamları bıraksan lakers:celtics maçına döner bıçaklarıylan gidelim ağbi diyecekler. ahhafadg.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Buda lakers ülkü ocakları olmuş.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 cidden aptalca geliyor, gidip görmediğin bir takımı insanlara küfür ederek desteklemek falan çok boş bir eylem lan. tamam sempati duyabilirsin ki çok normal ama bu ne lan, bari şunu fb-gs havasına sokmayın. jack bile bu kadar ccc moduna girmez. xD
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 mokoko said: "real gm forumdan" said: Fun Fact: Adam Morrison now has more rings than Lebron James, Patrick Ewing, Charles Barkley, Karl Malone, John Stockton and Moses Malone combined. AHAHAHAHA Bu liste carmelo, ai falan diye de uzatılabilir yani. of of.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 MVP Gasol'e verilseydi NBA'in Kobe'ye iyice kastı olduğunu düşünecektim. Çok kötü 3 çeyrek oynadı Kobe. Fakat tek kötü oynadığı maç buydu seride. O kadarınada hakkı var. Takımdaki her oyuncu 7 maçlık serinin en az 2sinde berbat oynadı. 1 tanede Kobe oynadı ama yanlış maçı seçmiş :D Genel olarak Gasol 2 maçtır Phill dahil herkesin ondan istediğini yaptı. Artest'in ne yapacağı belli olmuyor ama allahtan o umursamaz tavırlarını 7. maça saklamamış. Müthiş oynadı. Kobe 3 çeyrek sıçtı. Ama Kobe'nin Gasol'den Artest'ten en büyük farkı; Adam hücümda atamadığını görünce gitti eşşek gibi savunma yaptı 15 ribaunt topladı. Yani hücümda kötü görünebilir ama savunmada en azından takımına yardımcı oldu. Mokoko 3 sayfa öncesinden Gasol Artest'e laf atan çıksın ortaya demiş. Artest ve Gasol kötü oynadıkları maçta her alanda kötüydüler. Ne hücümda ne savunmada ki maçların tekrarını izle çok komik şeylerde oldu. Normalde zaten Gasol Artest kendini verebilmiş olsa ben serinin 7. maça kadar geleceğinede inanmıyordum. Yani rezil maçlar çıkardılar eleştrilmeleri normal bütün basında eleştirildiler. Bu maçta Kobe kötüydü ama savunmada iyiydi. En azından adam sahada uyumuyor bişeyler yapmaya çalışıyor. Zaten buda onu Jordan'dan sonra en iyi oyuncu yapıyor bana göre. Şampiyonluk geldi fakat Phill haftada bir serinin 5. maçını oyunculara izletsin hatırlatsın.
Slint Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Artest'in iyi oynaması tam tersine umursamamazlığından kaynaklanıyor da olabilir. Adam deli sonuçta, final maçı falan pek farkında olmayabilir. Bir de Kobe'nin aldığı ribaundların çoğu boş toplardı. Murat Kosava'nın da her boş ribaundda Kobe diye bağırması ilginçti. Ahaha Artest'in basın toplantısı bu arada http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2010/06/18/20100617_gm7_artest_presser.nba/
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Murat Kosova ve Kaan Kural son iki maçtır sanki biraz Boston taraftarıymış gibi hissettirdiler bana. Kaan Kural'ı biliyorum zaten Boston taraftarıda Murat Kosova'yı bilmiyorum. O boş ribauntları çoğu zaman Boston alıyordu. Boston hücüm ribaundu pek alamadı gbi görünebilir seride. Ama sebebi Gasol ve Bynum gibi savaşarak almıyorlardı. Bom boş aldıkları için öyle akılda kalmıyordu.
Slint Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Emin ol Celtics taraftarları da tam tersini söylüyor. Bana göre Kosova'nın Kobe sevgisi hariç, ikisi de tarafsız bir şekilde anlattı. Buddha said: O boş ribauntları çoğu zaman Boston alıyordu. Boston hücüm ribaundu pek alamadı gbi görünebilir seride. Ama sebebi Gasol ve Bynum gibi savaşarak almıyorlardı. Bom boş aldıkları için öyle akılda kalmıyordu. Yok ben savunma ribaundlarından bahsediyordum.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 kaan kural net celtics taraftarı ama bunu anlatımından yorumlarından falan çıkarmıyorum. sanırım slam dergisinde okumuştum. m. kosova'da kaan kural'da gayet tarafsız anlattılar butun maçları. bi tarafta artest 2luk atınca çılgın gibi bağıran kosova, diğer tarafta rondo atıncada aynı çılgınlıkta bağırdı. kobe'nin reboundlarına fazla değinmeside normal olmayan bi olay olduğu içindi. sonuçta kobe 15 reb almıyo her maç.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Kaan Kural her Boston pozisyonunda açık ve net olmayan pozisyonlarda bile net yorumlarda bulundu. Ben sadece buna anlam veremedim. Yoksa bende Kaan Kural'ın yorumlarına bayılırım. Sadece bu maçta biraz hissettim.
Öne çıkan mesajlar