Diamor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Samuray panda topicinden yola çıkarkene Xaenin'in garip bir yazısına rastladım, çözümlemekte zorluk çektim. Yazar ne demek istemiş burada? :( fistancım kusura bakma senin gibi olur olmaz boş laf sokma girişimlerini public foruma taşıyacak kadar zayıf bir karaktere sahip değilim o yüzden özel mesaj atmaya yeltendim . ancak ne göreyim ? lafı sokar sokmaz blocklamışsın . allah allah , buradan atıp tuttuktan sonra biraz private'a kaçma olasılığı olan bir olaydan neden bu kadar korktun ben onu anlamadım ? tabi kendini buraların lordu sanıyor olman ve sana edilecek bir lafta , tahminimce aralarında courtney ve khalad gibi arkadaşlarımızın da bulunduğu ufak bir kitlenin , seni ne pahasına olursa olsun destekleyeceğine güvenerek böyle bir yola başvurmuşsundur diye düşünüyorum ben . görelim bakalım yardakçılarının sana olan bağlılığının derecesini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Yazar sinir yapmis, dokanma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sana ne ki, fistana demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bende içimi dökim , fistanın kız arkadaş mevsuzundan sonra gidip bir sene sonra dönmesini ve kimsenin noldu hacı diye sormamasını (patide) hala çözememişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 takmayın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hem kaynasın hem oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gayipten_gelen_ses said: bende içimi dökim , fistanın kız arkadaş mevsuzundan sonra gidip bir sene sonra dönmesini ve kimsenin noldu hacı diye sormamasını (patide) hala çözememişimdir ne kizi ne arkadasi ne donmesi noluyor yarabbelalemin. kadinlar gunu ruhu budur iste lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Siz salak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 olaydan sonra hırs yapmış ve 4 yıl sonunda buraların lordu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 anger management şart!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 BloodyBeast said: olaydan sonra hırs yapmış ve 4 yıl sonunda buraların lordu olmuşharbi kahkaha attım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 nasılsa hepimiz ölcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 SEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bu konunun amacı ne? bıldırki turnalar gelir götünü tırmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kimse koymadan.. http://i202.photobucket.com/albums/aa78/Hindaril/didntread.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gayipten_gelen_ses said: bende içimi dökim , fistanın kız arkadaş mevsuzundan sonra gidip bir sene sonra dönmesini ve kimsenin noldu hacı diye sormamasını (patide) hala çözememişimdir bunu bende merak ediyorum ama hani gittim deyip geri dönme muhabbetini bizde bilelim biz bir aile değilmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bu arada forumun en iyi laf sokanı ( hakaret ve küfür vari sözler içermeden giydiren ) dela idi 2004 öncesini bilmem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 dela buralardadır yeni feykiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 masturbasyon herşeyin ilacı gençler. raadolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ne olmuş olursa olsun fistan haksızdır kaan kardeşim haklıdır, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gayipten_gelen_ses said: bende içimi dökim , fistanın kız arkadaş mevsuzundan sonra gidip bir sene sonra dönmesini ve kimsenin noldu hacı diye sormamasını (patide) hala çözememişimdirbunda çözemeyecek e var kimse sallamıyor demek ki fistan senin postundan bu anlam çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abi arada buradaki insanların kafasını anlamıyorum cidden. sitede bi dallas olayım havası var ama hep yarım kalıo galiba. biri bana tüm dedikoduları atsın abi merak ettim kim kimle sevgili kimin kimile husumeti var kim kimin yancısı. fransız kalıorum sora ya lksdjal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar