Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 HellHound said: cavanagh said: oldu hobaaaa amina koiim ! abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 HellHound said: cavanagh said: oldu hobaaaa amina koiim !ahaahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 HellHound said: cavanagh said: oldu hobaaaa amina koiim !ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 HellHound said: cavanagh said: oldu hobaaaa amina koiim ! asdhsfhsd maçla ilgili bişi yazmaya girmiştim bunu görünce dağıldım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 HellHound said: cavanagh said: oldu hobaaaa amina koiim ! ahahahaha işte bunlar olmalı ya tam yerinde tam zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tellos said: HellHound said: cavanagh said: oldu hobaaaa amina koiim ! ahahahaha işte bunlar olmalı ya tam yerinde tam zamanında This is why i love paticik... edit: sayfa başı mesajıymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 HellHound said: cavanagh said: oldu hobaaaa amina koiim ! asdsadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bide paticik sıkıntılı yer derler peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bu kadar yeter gösterimde kalması kaldıralım artık ehue=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Holy said: sinad said: Yok siz futbol dışında herşeyi oynadığınız bu maçlarda yapabilecek bişeyimiz yok. Evet yönetimimiz federasyonla sizinki kadar iyi ilişkiler kuramıyor. Kağıt üstünde kazanmanız gerekiyor gerçekten. Keşke futbol sadece sahada oynanabilse dimi?futbol sadece sahada oynansa 100 yıl şampiyonluğunu 200. yılda bile zor görürdünüz. peki ya diğer bazıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bazılarından kastın gs falan ise 5 yılda bir olurdu. geri kalan senelerde fener,bursa,trabzon paylaşır önümüzdeki 10 yıl içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 öyle bişey olsaydı fener asansör takım olurdu. bank asya ile 2. lig arasında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Holy said: bazılarından kastın gs falan ise 5 yılda bir olurdu. geri kalan senelerde fener,bursa,trabzon paylaşır önümüzdeki 10 yıl içinde. olm akşam akşam hiç keyfim yoktu cidden. beni güldürdün ya, allahta seni güldürsün yiğit ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hiç mesaj yazmıyo musunuz siz ya? "bn" kelimesinden "ben" anlamayıp da ibne anlamak ne demektir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bu nedir abi lol ilk mesajdan sonra attıgı "baskan levente soyle bzm plaj voleybol takimi sampiyon oldu kupo torenine davetli sende" bildigin liseli ergen atarı. surda boyle yazsa biri banlanır lan. ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 şu dilekçe örneğindekinde bn kelimesini .bn. anlamak için cidden zihinsel özürlü olmak lazım ki demirören de onu düşünüp yazıcak kafa olmadığından o kadar ince zaten düşünmek çok zor. iyi iş başarmış levent kızıl helal. beşiktaş 5-6 senede bir şampiyon olur hede hödö biz 5 senedir yenilmiyoruz diye sevinen fenerli arkadaşlara da helal diyorum. beşiktaş çıkıp yenerse gelipte zaaa bile yapmaya gerek yok.bu kadar fenerli arkadaşın çıkıp yapıcakları yorumları merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben bn küfürdür demiyorum. mesajları komple ergen atarı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bu maç birde Gs-Bursa maçı şampiyonu belirleyecek. Umarım Sivas gibi olmaz Bursa şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bana uyurken vahi geldi 0-1 beşiktaş alıcak golde tellodan gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kıçın açıkta kalmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Holy said: kıçın açıkta kalmış lan Ahahahahahahahh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Holy said: kıçın açıkta kalmış lan hayır memelerim açıktaydı çok sıcak antalyada lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oo boxerla yatıyosan tatlı tatlı esmiştir alttan o sırada görmüşsündür olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yok lan boxerla yatacak dereceye gelmedik daha. tello yazıcak olm resmen vahi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 berabere bitsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar