Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Ben beşiktaş taraftarını hiç mi hiç anlamıyorum. fb ve gs geçen yıl tarihlerinin en kötü sezonlarından birini yaşadılar ona rağmen ezik sivas ile son haftalara kadar çekişip şampiyon oldunuz. Bu mu sizin büyük takımlığınız? Beşiktaşlı olsam en azından GEÇEN SENE KİM ŞAMPİYON OLDU OLUUUUM muhabbetlerine hiç girmezdim.

Bana göre ligde sadece 2 büyük takım var bunlar fenerbahçe ve galatasaray.

Bu arada sezon başı tüpçü ne demişti?
said:
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü üzerine taraftarlarına, 5 yıl şampiyonluk sözü verdi.

HAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:

Ben beşiktaş taraftarını hiç mi hiç anlamıyorum. fb ve gs geçen yıl tarihlerinin en kötü sezonlarından birini yaşadılar ona rağmen ezik sivas ile son haftalara kadar çekişip şampiyon oldunuz. Bu mu sizin büyük takımlığınız? Beşiktaşlı olsam en azından GEÇEN SENE KİM ŞAMPİYON OLDU OLUUUUM muhabbetlerine hiç girmezdim.

said:

Bu sene fenerbahçe ne yapıyor peki? tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren gs ve bjk ye rağmen ezik bursa 2 sene önce bank asyada olan bursa için şampiyonluk mücadelesi veriyor... Futbol artık bu şekli aldı arkadaşlar biraz daha olgunlaşmanız lazım bu yorumları yapabilmeniz ve anlamanız için...

karıştı bu mesajlar bu ne yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

aslına baktıgımız zman.beşiktaş şampiyonluk bakımından değilde yönetim futbolcu ve taraftar olarak 3. büyüklükten uzaklasıyor

baktıgın zaman 20 senede 6 şampiyonluk.gs ve fb 7 şer desen.bi sıkıntı yok

dünyada adından söz edilmeye başlanması ve kitaplara konu olması sebebiyle mi red cim?
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Red said:

aslına baktıgımız zman.beşiktaş şampiyonluk bakımından değilde yönetim futbolcu ve taraftar olarak 3. büyüklükten uzaklasıyor

baktıgın zaman 20 senede 6 şampiyonluk.gs ve fb 7 şer desen.bi sıkıntı yok

dünyada adından söz edilmeye başlanması ve kitaplara konu olması sebebiyle mi red cim?

bari taraftara bok atmayın
çarşı mastercard

aziz versin parayı yaptırsın halkbankasına
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:

Bu arada sezon başı tüpçü ne demişti?
said:
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü üzerine taraftarlarına, 5 yıl şampiyonluk sözü verdi.

HAHAHAHAHAHAH

abi artırıyorum

10 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

bjk su mactaki kadrosuyla kalitesini konusturdu zaten.

cok suclamamak lazım mustafa denizliyi bu arada. su bi gercekki bjk nin kadrosu gs den de bjk den de 2 gomlek alt bi kadro.

ciddi revizyon lazım, tabatayla fılan olmaz bu işler.

holosko kotu denmiş, yaw arkadas aziz yıldırım holoskoyu alsa yemin ediyorum gol kralı olur guizanın yerinde. zil takıp oynarım o kadar sevinirim yani bu transfere.

işallah belki olur dicem ama almazlar, bjk de satmaz heralde.

lutfen aglamayin beyler, YETEMIYORSUNUZ kotu takımsınız, bence futbol takımı kapansın ve o parayla jimnastik branşına yatırım yapılsın lol :D

bjk her yıl biraz daha uzaklasıyor eski kalitesinden ve buyuklugunden, artık TR de 2 buyuk var diye bosa konusmuyor yani millet, nasil artik trabzon buyuk takım sayılmıyorsa BJK de bi kac seneye ayni duruma duser.

tupcu baskanınız sagolsun..

Ya Holosko Türkiye'de adam avrupa esamesi okunmaz topa vuramaz ben artık avrupa da bana birşey kazandıracak topçu istiyorum hani olmaz da Holoskoya talip olursa yönetim bırakıp zaten gitsin.

Not:Forvet olacaksa ve Türkiye'den alacaksan Baros'u alacaksın kafan rahat olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

okumadım 49 sayfayı okumayıda düşünmüyorum açıkçası sinirlerim bozulmasın diye.. fakat FB li arkadaşlardan 1 tanesi bile konuşup dünkü maç için ağlamayın muhabbeti çekiyorlarsa , dün gece sahadaki takımlarının taraftarı olduklarını zaten çok iyi gösteriyorlar demektir.. Mosturoğlu bile maçtan sonra çıkıp " söylicek bişey yok , bizde hakemin maçı kaldıramadığını ve yanlış karar verdiğini düşünüyoruz" dediyse, siz daha ne konuşuyorsunuz burda? dünkü olay zaten beşiktaşa yapılmış bir olay değil , bursa spor için ayarlanmış bir olaydır..

"Arkadaşlar hiçbir şeyi okumadım ama her şeyi birebir tahmin edebiliyorum, ayak yapmıyorum bakın valla" şeklindeki açıklaman çok fantastik olmuş öncelikle.

Adamlar 1. dakika gol yemiş, "Denizli böyle böyle planlamış zaten olum hakem olmasa" diye savunma yapıyorsun ve bunu kanıtmış gibi ortaya sürüyorsun. Adamın bir hikaye yazacak tam 89 dakikası var, maçtan önce notere açıklama yapmış gibi davranmaya ne gerek var? Sen "hadi canım böyle böyle olacağına inanıyor musunuz" diye bin dereden su getirdiğin komplo senaryolarına inanıyorsan, ben de Denizli'nin bunu tamamen uydurduğuna inanıyorum, hangisi daha olası geliyor kulağa acaba :p

Bilica'ya kulübün ceza vereceğini düşünmüyorum ama inşallah TFF verir, yoksa bu çirkef hareket hızla yayılacaktır. Hakem ise kötüydü fakat genel olarak kötüydü, yetemeyecek hakemi sırf değişik bir isim olsun diye hazır olmadığı derbiye verdiler. Kartlarını anlamsızca kullandı genelde, ya abarttı ya az verdi. Koray Gencerler iki takımın da birer ofsayt olmayan pozisyonuna ofsayt kaldırdı, o da kötüydü. Lugano'nun çivi gibi atlayamayacağını ve orta yapan adama elini çekemeyecek kadar yakın olduğunu düşünüyorum, fakat o pozisyon verilen penaltıdan daha önce olduğundan zaten biri olsa diğeri olmayacaktı, yani maç ne olurdu bilemeyiz. Bizim de atlanan bir penaltımız var ayrıca, pek konuşulmamasının sebebi kazanınca üstünde durulmaması ve BJK taraftarının genel olarak daha güzel ağlaması.

Bu arada Mosturoğlu'nun kazandığımız halde bazı şeylerin üzerinde durması da bazı çoluk çocuklarca "adamın diyor" olarak yorumlanmış, sağlık olsun. İşinize gelmeyince de çıkar "size olunca konuşmuyosunuz ama" dersiniz, iki türlü de çamur.

Kısacası ortada bir katliam falan yok, genel bir kötü yönetim var. Penaltı dışında bir tane pozisyonu olmayan, penaltı +-5 dakikalık süre dışında oyunda varlık gösteremeyen, maça 7-8 defansla çıkan takım taraftarının "hakem rerö" diye sayfalarca ağlaması da ayrıca paha biçilemez olmuş.

Son 10 FB-BJK derbisinde 8 galibiyetimiz varmış, ama ben birinde bile hakeme bok atmadığınızı duymadım. Daha diyecek bir şey bulamıyorum.

Motoru batırmaya yeltenip görevliyi tartaklayanlar, yoldan geçen araba/otobüsleri yumruklayanlar, Beşiktaş meydanının ortasında kadın/çocuk dinlemeden hep bir ağızdan avazı çıktığı kadar ana avrat küfür edenler, tribünde açıp sağını solunu gösterenler de BJK profilini yeterince özetliyor bu arada, hani münferit olay desen değil, bildiğin organize esrarkeş terörü. Onun için "tam size yakışır takım ve maç oldu ehe ehe" gibi zeki yorumlarınızı kendinize saklayın.

Yılın faili ödülünü de sinad'a vermekten gurur duyuyorum.

Hadi hayırlı geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

"Beşiktaş'ta toplanan yüzlerce Beşiktaş taraftarı, Kadıköy'e gitmek için yola çıktı. Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde toplanan taraftarlar, zaman zaman taşkınlık yaptı. Taraftarlar, yoldan geçen araçların üzerine meşaleler attı.

Yolu kesen taraftarlar, yoldaki araçlara fiziki müdahalede bulundu. Barboros İskelesine yönelen Beşiktaş taraftarı, demir korkulukların üzerinden atlayarak, vapur iskelesinin içine girdiler. Çoğu taraftarın bilet almadan iskeleye girdiği görüldü. Bunun üzerine vapur iskeleye yanaşmadı. Bu kez motor iskelesine yönelen taraftarların hepsi küçük bir motora binmek isteyince izdiham yaşandı.

Haddinden fazla yolcuyla denize açılan motor geri dönmek zorunda kaldı. İskelede, kalan arkadaşlarını almak için motoru zorla tekrar iskeleye yanaştıran taraftarların bazılarının elinde sopa olduğu görüldü. Bu sırada çevik kuvvet polisi devreye girdi. Motor taraftarlarla birlikte hareket etti. Geri kalan taraftarlar başka motorlara bindi.

Beşiktaş'tan Deniz yoluyla Kadıköy'e gelen Beşiktaş taraftarlarının Kadıköy'e inmesine polis izin vermedi.

Kadıköy rıhtımda toplanan yaklaşık 200 kişilik Fenerbahçe taraftarı, vapurlarla gelen Beşiktaş taraftarlarını sloganlarla karşılamak isteyince, Çevik Kuvvet polisi araya girdi.

Öfkeli Fenerbahçe taraftarlarını vapur iskelesinden uzuklaştırmayı başaran polis, Beşiktaş taraftarlarını taşıyan motorların iskeleye yanaşmasına izin vermeden geri gönderdi. Buna rağmen iskelede inen yaklaşık 10 kişilik Beşiktaş taraftarı polis tarafından kordona alındı.

Polisin isteğiyle üzerlerindeki Beşiktaş forma ve atkılarını çıkarmak zorunda kalan taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında stadyuma götürüldü."
Sosyal ağlarda paylaş

@baggio

Yavrum benim , itici ve insanı çileden çıkaran yorumlarından 1 tanesini daha yazmışsın buraya.. Büyük ihtimal yine sana cevap verirken kullandığımız üsluplardan dolayı cezayı biz alıcaz olsun.

Sen futboldan o kadar az anlıyorsunki daha fenerbahçe'nin oyun yapısını ve futbolcularının ne tarzda mücadele ettiğini bile çözememişsin.. Büyük ihtimal Fener'in derbiler dışında çok az maçını izliyorsundur , eminim senin 10 katın ben fener maçlarını izliyorumdur. Fenerbahçe ligdeki bütün maçlarda 60. dakikadan sonra düşen bir takım , bir bak bakalım 1-2 maç haricinde fener kaç maçta 55-60 dan sonra maç çevirmiş ve yine bir bak bakalım kaç tane maç vermiş o dakikadan sonra.. Denizlinin söylediklerini maçtan önce sende olmayan ufak bir futbol bilgisiyle tahmin etmek zor değil. Git bak bakalım bu seneki fener maçlarında fener ilk yarılarda ne yapmış? eğer maçlar 45 dakika da bitseymiş kaç puanda olurmuş fenerbahçe şuan...

yan hakemde kötüydü demişsin , maçın içine eden yan hakem zaten , hatalı 3 kırmızı kartı verdirende o hakem , bilicanın kazısını görmeyende o hakem...

mosturoğlunun lafına "sizin adamınızda diyor" şeklinde diyoruz sanmışsın , şunu anlayamamışsınki sanada kızmıyorum bu konuda herkes anlayamayabilir , orda söylenmek istenen fb yöneticisi bile bunu kabul ederken burdaki bazı fenerliler nasıl kabul etmez bunu şeklinde bir örnekti neyse..

katliam filan yok , genel kötü yönetim var diyerek sıvama bölümüne geçmişsin. bana bir derbi maçta daha ne kadar katliam yapılabiliceğini gösterirmisin acaba?

Beşiktaş taraftarına esrarkeş diyerek haddini aşmışsın son paragraftada , gel ben seni bi kaç fener maçına götüreyim , sana bazı fenerliler gösteriyim , yine gel ben seni bi beşiktaş maçına götüreyim sana bazı beşiktaş taraftarları gösteriyim o zaman her takımda bu şekilde taraftar profili olduğunu gör.. biraz klavyede yazı yazmaktan ve okumaktan daha çok olayların içinde bulunarak bazı şeyleri öğrenmeye çalışırsanız sizin için daha faydalı olur..Milletin azındaki klasik muhabbetleri "bjk taraftarı çapulcu , hepsi esrar çekiyo , fener taraftarı elit" gibi laflardan başka cümleler kurmayı düşünürsek veya yapabilirsek bunu daha çok etkileyci oluruz...

ayrıca bu forumda ve her yerde ben Beşiktaş'ın bu maçta kötü oynamadığını tartışırım. saraçoğlunda bu kadro kalitesiyle fenerbahçeden 2. dakikada gol yiyip , bu kadar olaya rağmen , 1 penaltı kaçırıp maçı 1-0 bitiriyorsan , sen kötü oynanamışsındır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

12 F.BAHÇE atağında Güiza için kalkan ofsayt bayrağı hatalıydı.. Sarı-lacivertliler gol tehdidi yaratabilirdi..

17 Selçuk topu Bobo’dan tertemiz aldı ama Göçek sarı kart çıkardı..

31 Mehmet Topuz, Bobo’nun sağ bileğine tabanla girdi.. Ancak Göçek görmedi, faul bile vermedi..

37 Bilica faule maruz kalıp, yerde yatan İbrahim Toraman’ın saçını çekti..

45 Emre’nİn Toraman’ın sol baldırına kalkan ayağının topla alakası yoktu.. Sarı kart göstermesi lazımdı, pozisyonu es geçti..

59 Bobo’nun atağını Lugano kayarak ve sol eliyle kesti.. Göçek gözünün önündeki bariz penaltıyı “es” geçti.. Ve maçın direksiyon bu noktadan sonra elinden çıktı..

67 UĞur’a penaltı yapan Bilica’ya sarı kart göstermedi.. Bilica atıştan önce beyaz noktayı kramponuyla eşeledi.. Göçek bunun üzerine sarı kart gösterdi.. Ama penaltıya da sarı kart gösterilebilirdi..

75 Serkan Gencerler, Üzülmez’in sol kanattan geliştirdiği atağı hatalı bir ofsayt bayrağıyla kesti..

78 Lugano’nun Sivok’u itmesinde yardımcı Gencerler’in Göçek’e “Lugano’ya kart göster” dediği TV’den gözüktü.. Göçek dinlemedi, ikisini da uyarmakla yetindi..

79 Gökhan Gönül’ün eline çarpan topa hatalı şekilde sarı kart gösterdi..

83 GÜİZA, Toraman’ı önce çekti, sonra tokat attı ama Göçek sadece uyardı.

87 Güiza’nın taç çizgisinde Toraman’ı çekmesini sarıyla cezalandırmadı..

88 Ernst’e gösterilen kırmızı kart ağırdı.. Çünkü ortada yüzü yaralayıcı bir dirsek yoktu.. İşin ilginç tarafı, Lugano pozisyonunda dinlemediği Gencerler’in uyarısıyla kırmızıyı çıkardı..

92 Toraman ve Vederson’a gösterilen kırmızı kartlar ağırdı.. Vederson’u “küfürden” attığını söyledi ama Toraman hakemin söylediği gibi Vederson’a tekme atmadı..

Dakika dakika özetlemiş vatan gazetesi aradaki fark zaten belli. hakem bizede hata yaptı,penaltımız verilmedi diyen arkadaşlar tekrar bi okusunlar maçı izlememişlerdir belki hani.
Vatan
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak evet hakem Beşiktaş alehinde ağır kararlar verdi eyvallah buna benim bir itirazım yok ama kompleks sahibi üyelerin ve modların çatışmasını anlamak mümkün değil.

Seviyeli tartışma ortamını yaratmak isteyen üyeler ve modların girdiği saçma sapan yorum savaşları ile ne kadar ileriye gidilir bu da bir soru işareti.

Tamam takımını sevebilirsin haksızlığa uğradığında konuşup tepkini dile getirebilirsin ama sayfalarca konuşup hep aynı şeyden bahsedip bir de ayar verdiğini zannedip yok yılın fail ödülü şuna yarucuğum modum falan filan diyip seviye düşürmekte e kadar manıklı?

Birde herkes tutturmuş bir objektiflik diye ama bu bir takım sempatizanı veya taraftarından onu direk veya dolaylı yoldan ilgilendiren konuda beklemek gayet saçma zaten objektif olsa o konuda ne taraf olur ne de sempatizan.

Son olarak hani boş konuşan ortamı geren üyelere cevap veren modlarda bence artık seviyeli tartışma alanı yaratıyoruz yalanını geçsinler aslında modlara sataşan adamların istedikleri cevap vermeniz modlar neden bu ortamı yaratıyorsunuz ki en güzeli sadece konu hakkında yazın yorumunuzu ortamı geren kişiye de ver cezayı kapat konuyu.

Sizler bölüm yöneticisi olarak normalde kimseyle polemiğe girmeden huzursuzluk başladığında cevap vermek yerine direk ağırlığınızı koysanız zaten bu boş konuşan adamlar susacak ve istediğiniz ortam oluşacak sıkıldım ben artık boş boş konuşan ortamı geren üyelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Genel olarak evet hakem Beşiktaş alehinde ağır kararlar verdi eyvallah buna benim bir itirazım yok ama kompleks sahibi üyelerin ve modların çatışmasını anlamak mümkün değil.

Seviyeli tartışma ortamını yaratmak isteyen üyeler ve modların girdiği saçma sapan yorum savaşları ile ne kadar ileriye gidilir bu da bir soru işareti.

Tamam takımını sevebilirsin haksızlığa uğradığında konuşup tepkini dile getirebilirsin ama sayfalarca konuşup hep aynı şeyden bahsedip bir de ayar verdiğini zannedip yok yılın fail ödülü şuna yarucuğum modum falan filan diyip seviye düşürmekte e kadar manıklı?

Birde herkes tutturmuş bir objektiflik diye ama bu bir takım sempatizanı veya taraftarından onu direk veya dolaylı yoldan ilgilendiren konuda beklemek gayet saçma zaten objektif olsa o konuda ne taraf olur ne de sempatizan.

Son olarak hani boş konuşan ortamı geren üyelere cevap veren modlarda bence artık seviyeli tartışma alanı yaratıyoruz yalanını geçsinler aslında modlara sataşan adamların istedikleri cevap vermeniz modlar neden bu ortamı yaratıyorsunuz ki en güzeli sadece konu hakkında yazın yorumunuzu ortamı geren kişiye de ver cezayı kapat konuyu.

Sizler bölüm yöneticisi olarak normalde kimseyle polemiğe girmeden huzursuzluk başladığında cevap vermek yerine direk ağırlığınızı koysanız zaten bu boş konuşan adamlar susacak ve istediğiniz ortam oluşacak sıkıldım ben artık boş boş konuşan ortamı geren üyelerden.

LOL COK GUZEL YENDIK BJKYI :D :D :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Motoru batırmaya yeltenip görevliyi tartaklayanlar, yoldan geçen araba/otobüsleri yumruklayanlar, Beşiktaş meydanının ortasında kadın/çocuk dinlemeden hep bir ağızdan avazı çıktığı kadar ana avrat küfür edenler, tribünde açıp sağını solunu gösterenler de BJK profilini yeterince özetliyor bu arada, hani münferit olay desen değil, bildiğin organize esrarkeş terörü. Onun için "tam size yakışır takım ve maç oldu ehe ehe" gibi zeki yorumlarınızı kendinize saklayın.

Yılın faili ödülünü de sinad'a vermekten gurur duyuyorum.

Hadi hayırlı geceler.

sana o kadar çok şey yazarımki kaç maça gittin acaba cok merak ediyorum gercekten kac deplasman macına gittin.

Gittigim 3 fenerbahce deplasmanında da polis otobusunde stda gitmek zorunda kaldım ve hepsinde de POLİS OTOBÜSÜ taşalandı fenerbahçe taraftarı tarafından sen nerde yaşadığını sanıyorsun senin taraftarın cokmu kaliteli. Her takımda bu tip adamlar vardır bunların onune gecmek emniyetin, klüp yönetimlerinin elinde gidip de butun taraftar grubuna nasıl laf edersin anlamıyorum. Gecen sene sefanın grubu yasakladılarda ne oldu ordan bir cok kişi fenerbahce de ozel guvenlik olarak calısıor... Biraz daha bilgi sahibi ol olayların içine gir ondan sonra yorum yap. ole televizyonda iki tane sey gorup 2 kiinin yorumunu duymakla olmuyor bu işler.
Emniyet ne demişti toplu gelinmicek stada izin vermicez nereye vermiyosun al adamlar toplu bir şekilde geldi her sene o iskelelerde olay yasanıyor bunu bilmeyenmi war acaba hala sen oraya 10 tane polis dikemiyorsan pardon da bu taraftarın sucu deildir...
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şimdi ne zaman gittin o 3 deplasmana diye bende sana sorarım ben 8 senedir İnönü'ye gidiyorum artık yemediğim küfür ve yabancı madde kalmadı eğer son 5 sene içinde gitti isen o 3 maça hiç olay çıkmadı sallama derim yani.

Ben çünkü Saraçoğlundaki nerdeyse her maça gidiyorum 9 sene oldu son 5 sene içinde öyle aman aman sıkıntı olmadı Kadıköyde Beşiktaş maçlarında.

Ama ben daha motordan inip polis kordonuna girdip stada daha yürürken kafamıza koltuklar yağmaya başlıyor yani bu konularda hiç savunma Beşiktaş taraftarını.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

LucifeL said:

LOL COK GUZEL YENDIK BJKYI :D :D :D :D :D
Bu arada azmo bende koyu Fenerliyim hani söliyimde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...