Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

bilicaya aptal salak diyenler

21mart
man utd - liverpool maci
penalti atisi oncesi torres i izleyin.
bye

sdfsdfg ozcan, torres yapinca dogru oldu di mi hareket shdafhsfg.

Olsun yine de cok kral, yani ben hayatta penalti kararini duyunca oturup aklima getirmeme adamin yaptigini, resmen dahilik sdhafg.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Fistan said:

21mart
man utd - liverpool maci
bye

Olsun yine de cok kral, yani ben hayatta penalti kararini duyunca oturup aklima getirmeme adamin yaptigini, resmen dahilik sdhafg.

ben bu adama odun diyodum da adam akıllıymıs sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Fistan said:

21mart
man utd - liverpool maci
bye

hareket dogru yanlis diye bisey yok.
hareket NORMAL yani futbolda olan seyler.
nasil faul yaparsin hakem cezalandirir ya da gol atinca forma cikartirsin hakem sari verir
onlardan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde bilicanın kasten delik açması sadece kart vs cezası getirmiyor oyun alanına zarar vermekten (kasti olarak) başka bir yaptırımı da vardı

bu hani bir kaleci vardı ya maçtan önce kale direklerini birbirine yaklaştırıyordu hani kitaba göre ikisi de aynı durum orada kale direkleriyle oynandı diye başka bir ceza daha aldı kulüp

bilicanın yaptığı çok gereksiz bir şey olmuş hani adam zaten atamaycakmış ehe ama o hareketi yüzünden kulübe daha büyük bir ceza gelirse yakarlar bilicayı

bu arada son 2 sayfayı okudum önceki sayfakarda aynı konuya değinilmişse affola
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

o değilde bilicanın kasten delik açması sadece kart vs cezası getirmiyor oyun alanına zarar vermekten (kasti olarak) başka bir yaptırımı da vardı

bu hani bir kaleci vardı ya maçtan önce kale direklerini birbirine yaklaştırıyordu hani kitaba göre ikisi de aynı durum orada kale direkleriyle oynandı diye başka bir ceza daha aldı kulüp

bilicanın yaptığı çok gereksiz bir şey olmuş hani adam zaten atamaycakmış ehe ama o hareketi yüzünden kulübe daha büyük bir ceza gelirse yakarlar bilicayı

bu arada son 2 sayfayı okudum önceki sayfakarda aynı konuya değinilmişse affola
bi yaptirimi daha vardi diyince olmuyor iste oyle.
direklerle bu ayni degil.
oyleyse her kose bayragini yikan adam kulubune ceza yedirsin haha
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Sotto said:

Hagi çirkef,Bülent çirkef diyenler Bilica'nın yaptığı harekete ne diyecekler acaba?
cirkeflikle alakasi yok

Başkasının hakkını gasp etmek,aklınca çaktırmadan hilebazlık yapmak çirkeflik değil değil.Tamam.
Yaptığının hiçbir savunması yok,kalkıp bir de normal yazmışsın yukarıya tamam fanatiksin,tamam trollsün,ama bari edepsizliği,terbiyesizliği savunma şurda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...