fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 top uğur inceman'da değildi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Diyarbakır ve Denizli banko düştü zaten, bu konuyu tartışmak yanlış. BiTcH_oFBaT said: bide 6 pasın biraz gerisinde uğur'u biçen ve penaltıya sebep olan bilica'nın nasıl o pozisyonda son adam olarak değerlendirilmediği de komik cidden. Bu dediğine göre tarih boyunca yapılan penaltıların yarısı kırmızı kart gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 diyarbakır,denizli düşer.zaten denizlispor garantilemiş düşmeyi.4 haftada 12 puan toplasa bile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almakta: "Bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır." feyste gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hakem bu futbolcuyu cezalandırdı ve değişikliği onardı. BURSA PEANLTIYI 3 CM ILERIDEN KULLANDI MAÇ TEKRAR EDILSIN LUTFENN!!!1!11!!!!11bir olmasın bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bence maçın en saçma kararı penaltıyı kurtardığı için sevinen volkana sarı karttı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 2 sayfa önce de aynısı söylendi, tekrarlayalım, kartı o hareketten görmedi. Hakemde o cesaret yok tabii, sonra tünelde önünü keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Sevinmeye değilde kurtarınca gidip hakeme bir laf etti ondan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hakem bilica'nın o yaptığını gördü, uyardı / kart verdi. ben kart verdi diye hatırlıyorum. diyleim ki uyardı sadece. hakem kendince futbolcuyu cezalandırdı, bu bir. ikincisi, hakem değişikliği onardı. zaten kural diyor ki; "oyuncu cezalandırılmamışsa" ve "değişiklik onarılmamışsa" ikisinin beraber olması gerekiyor yani, ikisi de olmamış durumda bu maçta. ama maç tekrarlanırsa denizli 11 kaleci dizecekmiş. 0-0-0. global futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bilicanın yaptığının cezası ihraç değil mi? kitap ne diyor biri yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yanlış hatırlıyorsun. Yani yanlış hatırlanacak birşey de yok aslında. Penaltı çalıp affetmedi herhalde? Denizli 11 kaleci dizerse Bilica tünel kazar, yine golü bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bilicaya kaç maç ceza çıkacak bakalım sportmentliğe aykırı davranışdan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bilicanın penaltı noktasında yaptığının cezası sarı kart orada aldığı sarı kart kontrolsüz adama girdiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 maçtan şimdi geldim hani postlarada baktım ama yorum yapmayacağım. zaaaaaaaaaaaaaaaaa diyip gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 denizli 11 kaleci koysa alex yine atar arcanecan, merak etme sen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 fizban said: top uğur inceman'da değildi ki. yalnız ugur topa o kadar yavaş vurdu ki devam etse yetişirdi. volkan zaten yerdeydi ayrıca. bu arada orada degişiklik onarılıyor da penaltı noktası yok! ama federasyonun birşey yapmaya yeltenecegini sanmıyorum. yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 @batuhan_bjk haklısın ben tribünde gördüm penaltının ağ babası abi zaten hakemin verdiği tek doğru karar bence ama sonucta haticeye değil neticeye bakarım ben yendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 @batuhan_bjk haklısın ben tribünde gördüm penaltının ağ babası abi zaten hakemin verdiği tek doğru karar bence ama sonucta haticeye değil neticeye bakarım ben yendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Sahaya ezilip büzülerek 8 defansla çıkan aslan yürek Denizli maçtan sonra "yüreği olmayan hakemlik yapmasın" demiş :) Ayrıca içgüdüsel olarak toprak gördüm mü eşeleyen Bilica'dan bidahaki maça da tek ayağını kaldırıp kale direğine işemesini bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Rewendor ahahahahahaha crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi bjkliler maci kaybetmelerini bilicanin penalti noktasina yaptigi harekete kadar indirgemis. gercekten cok ama cok komik duruma dusuyorsunuz. ben uzuldum sizin adiniza yani. bir kez de aglamadan kabul edin yenilgiyi. hakem geldi duzeltti iste gayet de duzgun bir sekilde kullanildi ve atamadiniz cok yeto kullandi penaltiyi napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 penaltı bilica yüzünden kaçtı denmedi burada pek. kaçıp kaçmaması değil konu, bilica'nın yaptığı rezil davranışa veryansın vardı. gerçek bir fenerbahçeli de tepki koymalı bilicanın o saçmalığına. mesela barışın salladığı tekmeye burda gs'liler de tepki koymuştu. marka değeri dediğimiz ligde 17 kere şampiyon olmuş, 18.'liğe koşan, sayısız barışısı olan renklere böyle oyuncular yakışmıyor. yakıştırıyorsanız sorun sizde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 şimdi girebildim eve, denmiştir mutlaka ama ben de söylemek istiyorum. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 burda yapilmis mi bilmiyorum okumadim ama soyle genele baktigimda yapan o kadar cok insan var ki. bilicanin yaptigina destek cikan bir kisi gormedim ben. cikanin da bilica kadar akli yoktur zaten, ne gerek var oyle bir seye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar