Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Vanishler gelmiş asdad gönül bjkden yanaydı da adamlar çok kötü çıktı sahaya

Ayrıca sezon başında şmp inandığımız ve olmadığı için zaaaa diyen bjkli arkadaşlar vardı sonra bi de onlar 2-3 maç galip gelince kendilerini şampluğa inandırmışlardı sezon sonu yine şamp diyolardı falan onlara da bi zaaaa

hakem bok gibiymiş hani fenerin hakkı olmasa maç laflar hazırlanabilirdi.

Onu geçtim trabzon yarın kazanırsa bjk uefadan bile olabilir çok sakat çok
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

ben bjk olsaydim bursaya bi guzel yatardim sampiyon olmasin fener diye.

buradan başlayayım, bu zaten artık kesinleşti diyebiliriz. Yani yerini de kaybetti, UEFA kesin gibi birşey üstleri zorlamaya gerek yok. Bursa eğer son haftaya kadar götürürse büyük ihtimal bu olay gerçekleşecek.

Onun dışında bugün dört tahmin yaptım, keşke iddia oynasaydım diyorum :D Gol altı, Alex gol atar, fenerbahçe galibiyeti ve ilk yarı 0 ikinci yarı 1 demiştim. 3/4 oldu işte hehe zaten ilk yarı/maç sonucuna oynamıyordum.

Maçın skoru zaten belliydi lakin son dönemlerde izlediğim en kalitesiz derbiydi sanırım. Maçın hakkı fazlasıyla beraberlikti ama Fenerbahçe klasik özelliğini gösterdi ve kötü oynasa bile kazanarak geleneğini sürdürdü. Şampiyonluğa giden takımda zaten bu özelliğin bulunması gerekir ki Fenerbahçe bunu hep yapıyor. Zaten 20 maç üst üste kötü oynasa da maç kazanıp, zirveden hiç kopmadığı için büyük takım olarak kabul edebiliriz Fener'i

Fenerbahçe iyi oynadı, pek yorumum yok ama bir Beşiktaş'lı olarak takımımı eleştirmek istiyorum. Bu Mustafa Denizli'yi hiçbir şekilde anlamıyorum ben, yani garip bir adam. Geçen yıl tamam iyi güzel geldin takımı kurtardın falan ama yok olmuyor.

İbrahim Üzülmez ve İsmail ile başlamak tamam iyi bir hareket ama o zaman Tello'dan vazgeçeceksin. Adamın kendisi diyor ben sağda oynayamıyorum diye adamı orada 1.5 devre oynattı, hiçbir şey yapamadı. Arkasında da baltaların efendisi İbrahim Kaş olunca sağ kanat folloş oldu. İnadına da oradan oynamaya kastılar, iyice batırdılar. İbrahim Kaş dediğin adam şu haliyle ikinci ligde bile oynamamalı, Baki gitti bu geldi ...

Çok garip hareketler yaptı, Fener'e karşı oynuyorsun 4-1-4-1 tarzında bir düzenle çıktı sahaya, yani bunu yapmak istemedi bariz ama o kadro ancak onu yapabilirdi. İbrahim T sağa geçince fazlasıyla toplandı takım ki İbrahim Kaş'ın çıkması zaten ikinci yarı Beşiktaş'ı topladı. Lakin yetmedi.

Kaçan penaltıda da nasıl desem hissettim, herkes gol gol gol diye sevinmeye başlamışken kaçar dedim kaçtı, belliydi yani kaçacağı. Bobo, penaltı golü attığında bile güven vermiyordu. İyi bir penaltı atıcısı değilde halen gidip ona arttırıyorsunuz. %50 bile değildi o penaltının gol olma olasılığı benim gözümde, üzüldüm yine de sonuçta beraberlik golü olurdu asdfsd

Bilica'ya da değinelim de fazlasıyla onun bunun çocukluğunu yaptı. Bu adamın orada iki sarıdan dışarı atılması gerekiyordu, korundu resmen. Yaptığı pisliğin cezası bir şekilde verilmeli yoksa bunun arkası kesilmez. Ben Emre'den pislikler bekliyordum, kavga etmesini vs. ama genele göre çok çok sakindi ve ilk defa küfretmedim ben ona bir Fenerbahçe maçı izlerken, ama yerini Bilica doldurdu.

Hakem hakkında konuşmak bile istemiyorum. Hüseyin Gökçek'in savunulacak hiçbir yani yok, bu adam için her türlü baskı yapılmalı her kesime. Maçı katletti. Beşiktaş yenilgisini hakeme bağlamıyorum orayı da belirteyim de sonra bazı troller atlamasın hemen,

Ne Ernst, ne Wederson ne de İbrahim Toroman atılmayı hak etmiyordu. Ernst'in yaptığı hareket maçın başından sonuna onlarca kez yapıldı, Bilica savunma da kaç kere yaptı aynısını ama yok görmezden gelindi, Ernst yapınca direk kırmızı. Nitekim maçın en gergin anlarında bariz Wederson'un başlattığı bir olay sonucunda İbrahim T.'ye de direk ceza kesildi. Tamam kartlık hareketti ama ikisine de sarı ile geçiştirilebilirdi en fazla ... Maçın başından sonuna kadar hatalı kararlar verdi, Beşiktaş'ın çok pozisyonunu harcadı. Ha Lugano'nun kaleci gibi yatıp elle kurtardığı pozisyonda da penaltının verilmemesi ...

Kim ne derse desin bu maçta hakem kararlarıyla Beşiktaş'ı harcadı. Bunu kabul etmeden kördür, futboldan anlamayan fanatiktir ya da trollük için buraya gelmiştir. Ha ben yine tekrar ediyorum, yani hakem harcamasa Beşiktaş'ı Beşiktaş bence yine kazanamazdı, en kötü beraberliğe giderdi. Bu da yine hiçbir işe yaramıyordu. Beşiktaş berbat başladı, iyi sürdürdü, ortalama bir futbolla bitirdi. Fenerbahçe çok iyi başladı, kötü devam etti, ortalama bir futbolla bitirdi.

Yani dediğim gibi, bence beraberlikti bu maçın hakkı, ama Fener kazandı. Şampiyonluklar dünyanın her tarafında böyle kazanılır zaten, kötü oynasan da kazanacaksın. Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçelileri tebrik ediyorum.

Hüseyin Gökçek'e de o düdük girsin diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

blazkowicz said:

şu futbolcuyu takımına yakıştıran var mı cidden?

7 yaşındasın heralde
6 yaşından beri maç izledigini farzediyorum
bu tarz olayları daha önce görmedigini varsayarak.

5 yaşından beri desek 15 yıldır futbol izliyorum. ilk defa görüyorum böyle bir hareketi. ama tabi fenerin sadece önemli maçlarını izliyorum her maçını izlemiyorum ondan da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

oha süper olacak lan

seneler önce bursanın küme düşmesine neden olan takım, yıllar sonra şampiyonluk armağan edip başlattığı kavgayı bitirecek

fener de volkanın popisiyle oynar

herkes mutlu olur

he ya beşiktaşın sayesinde küme düştü,önüne gelene yenildi , beşiktaşda gs ve fb nin yüzünden şampiyon olamıyo, asla kendi beceriksizliği diil yani:)
Sosyal ağlarda paylaş

bunun cezasını hakem orada vermeliydi kartıyla, ama hakem adam olmayınca normaldir. İkinciye eli gitmedi.

Herşeyden önce cezası kendi kulübü tarafından verilmeli, adam ol diye ayar verilmeli ama bunu Ferrari falan yapsaydı BJK'de veya GS'de Servet yine böyle konuşur, bunu unutacağımız gibi unuturduk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...