Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

İçinde gurura dair en ufak bir kırıntı kalmış bir beşiktaşlının şu maçtan sonra (hatta sonrasını geçtim ilk 11'ler açıklandığı andan itibaren) maçla ilgili en ufak bir laf etmeye yüzü olmaz.

Sen kalk 8 tane defansla sahaya çıkacak kadar kendini küçült, kendini geçtim bütün beşiktaş ismini küçült, 2. lig takımından beter taktik sür, ona rağmen defans bile yapama, rakibe 10 tane gollük pozisyon ver (Güiza'ya dua edin), sonra da maçta şu oldu da bu oldu diye konuş

bir derbi macına cıkıyorsun 8 puan far war birinciyle aranda derplasman macı ilk yarıya eger kontratak takımıyla cıkmıyorsan defansif olarak o zmn senin taktik anlayısından suphe ederim ama 2. dakkada gol yiyorsun ilk yarıda moralman cokersin biraz daha dikkatli dusunursen 2. yarıya daha dirençli iki değişiklikle daha diri bir takımla kazanırsın macı en onemlki nokta burda ilk yarıda karsı takımın ofansif gucunu kırma anlayışıdır.

Ayrıca ben de aynı şekilde karşılık veriorum bu macta hakemin yonetimini başarılı bulan herhanghi bir futbol taraftarının samimiyetinden ve futbol bilgisinden süphe duyarım...

Hakem komple macın gidisatını ve oynanabilirliğini katletti. Belki kazanmayı haketmediler ama ne olursa olsun bu macıda fenerbahcenin kazanması vok yazık. Fenerbahçede kazanmadı hakem resmen futbolu katlederek beşiktaşlı oyuncuların psikolojisini bozdu.

Aynı pozisyonlarda guizaya kart vermiosun hemen ardından sivoka gosteriosun alezin cekmesine bi şey demiosun oh ne güzel dünya....
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem hakem ne hakemi be maçta pozisyonumuz yok hala hakem diyenler var, içinizemi işledi şurada suçlu arayınca hemen hakem akla geliyor? Tamam bende inatla bu hakemi verdiklerinde katleder maçı dedim ama dakika 1 de gol yiyince birşey yapmasında gerek kalmadı açıkcası =P 1-0 yeniliyoruz kadro tamamen defansif beyefendi 2. yarıya kadar bekleyip uğur incemanı sokuyor. 2-3. değişikliklerde dakika 82 ve 86 damı ne, hiç değiştirmeseydin bare. Çok memnundu oyundan herhalde buradan o çıkıyor anca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...