blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Denizli'de golü atan elemandı di mi bu. Şimdi Bursa'da. Bir işaret mi acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Holy said: SABAHA KADAR OYNASAK YİNE YENERDİK hakemsiz maç olsa %90 ama bu hakemle biz maçı 1 kişi ile bile tamamlıyamazdın sabaha kadar. max 15 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Rewendor said: İçinde gurura dair en ufak bir kırıntı kalmış bir beşiktaşlının şu maçtan sonra (hatta sonrasını geçtim ilk 11'ler açıklandığı andan itibaren) maçla ilgili en ufak bir laf etmeye yüzü olmaz. Sen kalk 8 tane defansla sahaya çıkacak kadar kendini küçült, kendini geçtim bütün beşiktaş ismini küçült, 2. lig takımından beter taktik sür, ona rağmen defans bile yapama, rakibe 10 tane gollük pozisyon ver (Güiza'ya dua edin), sonra da maçta şu oldu da bu oldu diye konuş bir derbi macına cıkıyorsun 8 puan far war birinciyle aranda derplasman macı ilk yarıya eger kontratak takımıyla cıkmıyorsan defansif olarak o zmn senin taktik anlayısından suphe ederim ama 2. dakkada gol yiyorsun ilk yarıda moralman cokersin biraz daha dikkatli dusunursen 2. yarıya daha dirençli iki değişiklikle daha diri bir takımla kazanırsın macı en onemlki nokta burda ilk yarıda karsı takımın ofansif gucunu kırma anlayışıdır. Ayrıca ben de aynı şekilde karşılık veriorum bu macta hakemin yonetimini başarılı bulan herhanghi bir futbol taraftarının samimiyetinden ve futbol bilgisinden süphe duyarım... Hakem komple macın gidisatını ve oynanabilirliğini katletti. Belki kazanmayı haketmediler ama ne olursa olsun bu macıda fenerbahcenin kazanması vok yazık. Fenerbahçede kazanmadı hakem resmen futbolu katlederek beşiktaşlı oyuncuların psikolojisini bozdu. Aynı pozisyonlarda guizaya kart vermiosun hemen ardından sivoka gosteriosun alezin cekmesine bi şey demiosun oh ne güzel dünya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 buna fifada bile penaltı veriyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Beşiktaşı yenmenin tek yolu hakemmiş beyler. Her maçtan sonra da ağlanmazki kardeşim ashdsahshad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 blazkowicz said: Denizli'de golü atan elemandı di mi bu. Şimdi Bursa'da. Bir işaret mi acaba? :D denizlide yusuf atmıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben hakeme laf edenleri anlamıyorum. hani mükemmel oynamışsındır da hakem hakkını yemiştir ağlarsın hakeme, ama senin oynadığın futbol silikse, rakibin çok net 3-4 gol pozisyonu buluyorsa, penaltıyı kaçırıyorsan, ağlamayacaksın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hala gelip burda hakemi savunmak yüzsüzlüktür, adiliktir. ben başka bir şey söylemiyorum. sevinin şampiyonluğunuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hakem iyiydi lan. bi penaltı vermedi diye ağlamayın. verdi de ne yaptınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bursa maçına kalede sabriyle çıkalım da görün siz sevinmeyi. ASDFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 oh anasını satıym 90 dakka top oynama, tek suçlu hakem olsun ^^ güzel yönetmemiş olsa da azıcık top oynayın da ondan sonra hakeme ağlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 feneri tebrik ederim şampiyonluk hayırlı olsun maça yorum yapmaya gerek yok pozisyon bile yok emre bilica ibrahim kaş üstlerine uçak düşse de geberip gitseler iğrenç herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 naraso said: blazkowicz said: Denizli'de golü atan elemandı di mi bu. Şimdi Bursa'da. Bir işaret mi acaba? :D denizlide yusuf atmıştı diye hatırlıyorum. kontrol ettim keceli yazmış. kesin bir işaret bu. :D http://www.youtube.com/watch?v=XBV7-Ezwymg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Dennis said: Bursa maçına kalede sabriyle çıkalım da görün siz sevinmeyi. ASDFA franco ile çıksanız yetiyor sabriye gerek yok zaaaaaaaa , lan gs lıları böyle kuyrukları tutuşmuş şekilde gördümya şampiyonluk kdr güzel birşey şerefsizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 numberten said: Beşiktaşı yenmenin tek yolu hakemmiş beyler. Her maçtan sonra da ağlanmazki kardeşim ashdsahshad + http://www.matemasuk.com/wp-content/uploads/2008/02/sonsuz.thumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Zaaaaa Bakalim bilicaya ceza gelicek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 şu bölümde kanalizasyondan daha pislik adamlar var luganodan beter adamlar var abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bilicadan önce , pati de ne cezalar gelecek onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 fifa yeni karar cıkarmıs bundan sonra futbolcular hazırol pozisyonunda kayıcaklarmıs LOL lutfen zırlamayın, baya komik oluyo. pozisyonunuz yok, defansif kadro ile cıktınız. uzerine penaltı kacırdınız, butun bunlara ragmen tokatlandınız ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Hakem hakem ne hakemi be maçta pozisyonumuz yok hala hakem diyenler var, içinizemi işledi şurada suçlu arayınca hemen hakem akla geliyor? Tamam bende inatla bu hakemi verdiklerinde katleder maçı dedim ama dakika 1 de gol yiyince birşey yapmasında gerek kalmadı açıkcası =P 1-0 yeniliyoruz kadro tamamen defansif beyefendi 2. yarıya kadar bekleyip uğur incemanı sokuyor. 2-3. değişikliklerde dakika 82 ve 86 damı ne, hiç değiştirmeseydin bare. Çok memnundu oyundan herhalde buradan o çıkıyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Tüm bjk lılar hakeme veryansın ediyorda ilk yarıda guizanın karsı karsıya kaldıgı pozisyonu ofsayt diye kesmeseler maç orda bitebilirdi. Boşverin hakemide bugün gökhan gönülün içinde messi ruhumu vardı ne,adam bir ara 5 kişiyi geçip gole gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kertenkel said: ZAAAAAAAAAAAAAAA ahahahahsdfsfdgdfghdsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 arkeolog bilica ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 o diilde su komplex diye zırlayanlar vanishledi heralde, neyin komplexi arkadas top oynamadıgınız macta hakem diye aglayanlar asıl komplexli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar