unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 cok mutli olurum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bakalim bi sorusturacam ben bugun iste. zaten netten bulursam linki koyarim, arkidislerden bulursam da bi yere upload ederim, indirirsiniz, sonra kaldiririm ben onnari ordan.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hoba!!! edi için 3 defa "hoba hoba hoba...!!"[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bende var baya bi. Upload edebilecek birine msn'den falan yollayabilirim sonra upload etsin link koysun buraya.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 edi ablamiz oldu bu olayda bizim. sanirim en akademik sekilde halledecektir temas edersen.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 süper olur :) hatta paticik upload etsin eski türk şakrıları die bölüm açalım :-p *!kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 abla sonuc ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bendekiler: Barış Manço - Kol Düğmeleri Berkant - Seni özlerim Erkin Koray - Çöpçüler İlham Gencer - Bak bir varmış bir yokmuş Nilüfer - Kalbim bir pusula Rüçhan Çamay - Parra Parra Parra Semiha Yankı - Seninle bir dakika Tanju Okan - Kadinim Uğur Akdora - Hayırdır İnşallah Biim baaam boom/cici kızlar da vardı da bulamadım ya :( Eee kime yollicam :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 edi ayarliycakti ama satti herhalde.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 satmadi. bilakis ayarladi sarkilari (daha dogrusu kaynagina ulasti) fakat bugun pek yogun gectigi icin parcalari kendi bilgisayarina alamadi. bu aksam alacak ve de hafta icinde takoz vs zamanlarla en gec de bir sonraki programda 70'ler 80'ler turkce pop yapacagiz. :) bu arada unity hakikaten de akademik bicimde hallettim. bi kismini bizim okuldaki turk bir profesorden alacagim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bende istiyorum onları çekmek, tanju okan filan böyle ne bileyim: sevdim bir genç kadını laa laa lalalala filan , ali poyrazoğlu'nun pazarları bir programı oluyordu ordada çalıyordu süper parçalar. Nerden buluruz bilmiyorum[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kazaa (lite k++)da vardır.. bir sürü şeyi ordan çektim[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ilacınız bende efendim :) kod adı: müzik dağarcığı. sanırım ofis bilgisayarımda istemediğiniz kadar 70s türkçe pop eseri mevcut :) hatta program bile çıkar ordan, o derece yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 unity, valla sen delisin delisin! ne ırgalıyorsun şimdi vaktinde fazlasıyla maruz kaldığımız bu şarkıları, yarıömürleri geçtiydi ki depreştirdin şimdi yok yere..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Emaleth, 27 Temmuz 2004 10:29 tarihinde demiş ki: ilacınız bende efendim :) kod adı: müzik dağarcığı. sanırım ofis bilgisayarımda istemediğiniz kadar 70s türkçe pop eseri mevcut :) hatta program bile çıkar ordan, o derece yani :) aPlamiz. biliyordum. e hemen o zaman bi playlist gorelim ? edi ablamizla da koordine olursaniz daha bir mutlu olacagiz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: edi, 26 Temmuz 2004 23:30 tarihinde demiş ki: satmadi. bilakis ayarladi sarkilari (daha dogrusu kaynagina ulasti) fakat bugun pek yogun gectigi icin parcalari kendi bilgisayarina alamadi. bu aksam alacak ve de hafta icinde takoz vs zamanlarla en gec de bir sonraki programda 70'ler 80'ler turkce pop yapacagiz. :) bu arada unity hakikaten de akademik bicimde hallettim. bi kismini bizim okuldaki turk bir profesorden alacagim super. sen bizi nufusuna gecir bak bize. elin ise pek yatkin. veli toplantilarina filan gondeririz kollarsin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 70 lerde insanlar kendi müziklerini yaptık ları için doğal bi güzelliği var.80 lere gelindikçe bir çok sanatçı için aynı şeyi söyleyemiycem. istanbula gittiğimde sahibinin sesi adlı bara giderim sende git unity .madem 70ler diyorsun.orda 24 saat çalıyor.cumhuriye meyhanesinin karşısında.beyoğlunda[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle [Bu mesaj Schifo tarafından 27 Temmuz 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 peki bu sarkilari programda yayınlamak dısında bi de upload etme sansı var mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yok gibi görünüyor. zaten daha tam olarak avucumun içine almış değilim. benim değil de yan masadaki arkadaşımın hard diskindeydiler galiba, o da tatilde... proje üzerinde çalışmaya devam ediyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bir kultur atagi yapiyoruz resmen[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Üniti, radyoyu dinlede, gözün gönlün açılsın.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 evden cikmam lazim simdi[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bim bam bom ? aPla ? akademik abla ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sabreden derviş ile ilgilidurmu hatırlayınız efendim. o mp3ler o ya da bu şekilde ele geçirilecek. an meselesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Bim Bam Booom dinleyin dostlaaar ! 70 lerin turkce hitleri × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Emaleth, 27 Temmuz 2004 10:29 tarihinde demiş ki: ilacınız bende efendim :) kod adı: müzik dağarcığı. sanırım ofis bilgisayarımda istemediğiniz kadar 70s türkçe pop eseri mevcut :) hatta program bile çıkar ordan, o derece yani :) aPlamiz. biliyordum. e hemen o zaman bi playlist gorelim ? edi ablamizla da koordine olursaniz daha bir mutlu olacagiz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: edi, 26 Temmuz 2004 23:30 tarihinde demiş ki: satmadi. bilakis ayarladi sarkilari (daha dogrusu kaynagina ulasti) fakat bugun pek yogun gectigi icin parcalari kendi bilgisayarina alamadi. bu aksam alacak ve de hafta icinde takoz vs zamanlarla en gec de bir sonraki programda 70'ler 80'ler turkce pop yapacagiz. :) bu arada unity hakikaten de akademik bicimde hallettim. bi kismini bizim okuldaki turk bir profesorden alacagim super. sen bizi nufusuna gecir bak bize. elin ise pek yatkin. veli toplantilarina filan gondeririz kollarsin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 70 lerde insanlar kendi müziklerini yaptık ları için doğal bi güzelliği var.80 lere gelindikçe bir çok sanatçı için aynı şeyi söyleyemiycem. istanbula gittiğimde sahibinin sesi adlı bara giderim sende git unity .madem 70ler diyorsun.orda 24 saat çalıyor.cumhuriye meyhanesinin karşısında.beyoğlunda[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle [Bu mesaj Schifo tarafından 27 Temmuz 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 peki bu sarkilari programda yayınlamak dısında bi de upload etme sansı var mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yok gibi görünüyor. zaten daha tam olarak avucumun içine almış değilim. benim değil de yan masadaki arkadaşımın hard diskindeydiler galiba, o da tatilde... proje üzerinde çalışmaya devam ediyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bir kultur atagi yapiyoruz resmen[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Üniti, radyoyu dinlede, gözün gönlün açılsın.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 evden cikmam lazim simdi[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bim bam bom ? aPla ? akademik abla ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sabreden derviş ile ilgilidurmu hatırlayınız efendim. o mp3ler o ya da bu şekilde ele geçirilecek. an meselesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar