Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kredi kartıyla ödeme, sanal kart üzerine sorular..

Sam

Öne çıkan mesajlar

iyi tamam uzatacağız diye niyet ettik ama benim kreditörleri bu işin güvenli olduğuna inandırmam gerek, zira kredi kartıyla net'ten pek fazla alışveriş yapmadık. sanal kart kullanıyor abim ve ondan yine kullanmak isteyecektir ama bazı arkadaşlardan duyduğuma göre limit olayı işlemiyormuş, adamlar hesap boşken de çekip eksiye düşürüyorlarmış hesabı..

şimdi bunu anlatacağım da kıl kapacaktır bizimkiler. babam zaten "adamlar 2 yıl sonra kapatır şirketi çekebilir gene karttan" filan dedi, (köşede gittiği restoranı daha güvenli kabul ediyor ya neyse ikna olmadı bir türlü) sanal kart ile bu iş güvenli olmuyorsa bizimkileri nasıl ikna ederim bilemiyorum.. :hmm:

deneyimlerinizi ve konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

o limit yokken de çekme olayını ben de okudum buralarda bir yerde ama hangi kart olduğunu hatırlamıyorum

benim şahsen kullandığım sanal kart pamukbankın kartı ve hiç böyle bir şey olmuyor, tıpkı normal kredi kartı gibi limit yetersiz ise karşı tarafa olumsuz yanıt veriyor kart

bence o limit sorunu çıkaran sanal kart hakkında bankasıyla görüşüp durumu detaylı öğrenmek lazım, yani kullanacağın kart o sorun çıkardığı iddia edilen bankanın kartı ise iyice sormak lazım

çünkü bazı bankalar nakit kredi gibi bir uygulama yapıyorlar, kredi kartın müsait olmasa da, hesapların müsait olmasa da bir miktara kadar para kullanabiliyosun, bu müşterinin iyiliği için düşünülmüş bir şey de olsa eğer bilgisi dahilinde değilse bu tip istenmeyen sonuçlar doğabilir

en iyisi bankadan böyle bir uygulamaları olup olmadığı, en azından kendi kartın için bu tip bir imkan sağlanıp sağlanmadığı öğrenilebilir, böyle bir uygulama varsa da iptal ettirilir, benim koyduğum limitin haricinde bu karttan zırnık çekmeyiniz diye de talimat verilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

En güvenli ve sorunsuz olanı kredi kartı.Hiç sanal kartla filan uğraşma bence.Şu ana kadar da hiç bir mmo şirketi dolandırmadı yani.O "2 yıl sonra kapatırlar" ın türkçe çevirisi "Ne gerek var oynuyorsun" :).O yüzden öyle şeylere kulak asma :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|

Sosyal ağlarda paylaş

benim kulak asmam durumu sözkonusu değil, kart benim olsa kulak asmam.. :)

neyse abim sanal kart konusunda ikna oldu, umarım bir numara yapmaz elin izlandalısı.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

Selam.Bende Garanti var mesela , en son yasadıgım sorun suydu : Eve Online hesabini kapatacaktim , sitesinden urasmak istemedim nasil olsa sanal kart , sanal kart hesabindada para yok.Kimse para çekemez eve hesabimda kapanir dedim.
Gelgelelim sanal kart bakiyem - ' ye dustu ve adamlar parayi cekti.Bankayla yaptıgım gorusmede Karsi firminin direkt olarak visa uzerinden gelen emir sebebiyle sanal kartiniza borç yazmak ve parayi direkt visaya odemek zorunda kaldik denildi.
Ama bu tek olay disinda sanal kart ile herhangi bir sorun yasamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

trial uzatma için gereken işlemleri yapan arkadaşlar söyleyebilir mi ne kadar sürede devreye giriyor bu olay? kreditör akşam bişiler yaptı da o mu yapamadı da tekrar fiştekleyeyim diye emin olayım diyorum, 3 gün kaldı trial'ın sonuna.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar benim kreditör denemiş extend etmeyi fakat "input error: you may not use language specific characters" diye bir mesaj çıkmış. herhalde isim yazarken filan oldu, siz nasıl yaptınız bu hesap işini? böyle bir sorun çıktı mı ve çıktıysa nasıl hallettiniz bir zahmet yazabilirseniz sevinirim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...