roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 uzun zamandır corei5/i7 donanım güncellemesi bekliyordum macbook pro'larda (özellikle 13 inçte), bakın ne olmuş www.apple.com/macbookpro 13 inçte core2duo'ya talim. bi tek 9400mgs ekran kartını biraz daha iyi bi onboard ile değiştirmişler (320m) bi de pil ömrü, 1299dolareyo 15 - 17 de core i5/i7 var, ekran kartı falan bayaa iyi olmuş, onların da fiyatı hayvani artık. peh. 13 inç almayı düşünürken patladım resmen. 1700 lira falan yapıyor, 1700'e dell'den corei7 li laptop alınıyor ya (bimeksten hem de), hadi tamam hepsini geçtim elması var üstünde pahalı olucak tabii de, c2d nedir abi? yani değse, corei3 olsa mesela yine verirdim o parayı, resmen eski teknolojiye para yatıracağız alırsam. 2010 q4'te kesin yeni bi güncelleme daha gelir 13 inçlere millet isyanlarda çünkü. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bu adamlar tam bir hıyar. kesinlikle kompleksli insan bunlar. apple in her modelinde. kesinlikle! teknolojiyi en cins şekilde kullanan şirket. akıllıca ama para yönünden. umarım yarın bir gün biri çıkarda devirir şu adamları. diyemedim diyeceğimi. ben yine de şansımı çinden kullanıyorum bir kaç çalışma arkadaşlarımıza ilettik inceleyecekler bakalım. uygun bulunursa alıcam. bilgilendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 roket sözüm sana değil appleın ürünlerini daha çıkmadan ilah yapan medya ve yüzeysel kullanıcı kitlesi varken düşmez apple biyere nexus one gibi bi telefon girmişken akıllı telefon pazarına hala iphone süper über aşığız diye gezen dallamalar var e sokaktaki adama sorsan iphone ipod palan çok süper şeyler millet marka meraklısı abi, devrilir mi apple bunlar varken ipad ipad diye yeri göğü yırttılar, bilmemkaç bin sadece ön siparişi oldu, ilk parti stoku ön siparişte eridi. Ha noldu, şarj sorunu ısı sorunu bişey sorunu derken ağlıyor millet ilk haftadan. beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 fakir de değilim bu arada, bedava verseler iade ederim güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kim ipad ipad diye yeri göğü inletti yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 pardon yırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 DoruK said: kim ipad ipad diye yeri göğü inletti yahu? abi yurt dışında özellikle, ki tüm mobil teknoloji sitelerine de göz atabilirsin. Türkiyede apaçiler iphone sınırında kaldığı için ipad fazla olay olmadı da, yurt dışı yırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 valla halk sınıfını bilmiyorum da, ipad çıkacağı sıra dergiwebde yazdığım için baya haşır neşirdim teknoloji-haber siteleriyle falan. önce apple lan bu iphone miphone adamlar devrim yaptı şaka maka diye takılıyolardı. ipad duyurulduğu gün apple şamarın sağlamını yedi neredeyse tüm sitelerden, haftalarca dalga geçildi falan, herkes bi hayal kırıklığına uğradı. çıkmadan önce "apple tablet çıkarıyo lan aaa anaa" idi çıktıktan sonra "zaaaaa" oldu yani direk. hala da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ama hala kapida kuyruklar vardi, hesabini sen yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 beleş kahve için toplanan evsizlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 cidden millet micro ya salliyo paso ama, apple cidden tam bir donanim ve yazilim fa$isti, kendi onaylamadigi bi boku oynatmiyo arkadas. microsoft utanmasa yazilimin yaninda korsaninida surcek piyasaya, relax adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 insanlar hala microsoftun yazilimci, applein pazarlamaci oldugunu anlayamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 13 inch lere i3 i5 gelmemesinin sebebi discrete gpu icin yerin olmamasi (bu kisim tahmin), yeni core i3/5/7 islemcilerinde intelhd harici butunlesik ekran karti kabul etmemesi (burasi intelin uyuzlugu anlasamamislar bir turlu) 13 inch te discrete gpu olanagi olmayinca ya core i3/i5 koyup gpuda sadece intelhd ye kalcaklardi ya da core 2 duo kalip duzgun bir butunlesik ekran karti koycaklardi, 2yi yaptilar nvidia 320M koydular. Apple a bende bir cok sebepten gicigim ama burda suc onlarda degil. Ancak intel izin verirse yeni bir update gelir o da zor artik toptan guncelliyolar 8-9 ayda bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 13" laptopta hayvan gibi cpu olmasin zaten, gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 13" m13" ama kablosundan tutup ekrana bagladin mi 2560 a 1600 goruntuyu veriyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Macbook haberine bakarken bunu gordum kenarda ahahah son cumleyi okuyun ozellikle Flash blog apple millet app store a bagimli kalsin diye flasha destek vermiyodu simdi artik tamamen batirmaya calisiyor. Baya agiz dalasina dondu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 i serisinde intel'in uretim sikintisi var, o yuzden update olmamistir 13" serisi. onun disinda nexus one'a uber diyen, ya da ipad'i netbookla kiyaslayan insan bu islerden hic mi hic anlamiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 http://festikan.com/tag/apple/ 40 Milyar Doları harcayacak Yer Bulamıyor! Apple’ın patronu Steve Jobs, Apple’ın hissedarlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda “Apple’ın 40 milyar doları var; ancak bu parayla ne yapacağımı bilmiyorum; karar verme aşamasındayım” dedi. Siz daha alın apple lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Adamlar tasarimda asmis bir kere iphone vs stone diye kiyaslayanlar var. Adamlar tas da satar ama oyle bir yontar, sekil verir ki gidip alan olursa hic sasirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 40 milyar dolarla apple city kursunlar abi. hatta apple ulkesi de olabilir. fantazinin sonu yok yani. iCity boyle tokiyle anla$sinlar cekmekoyden 40.000 donum arazi ayarlayalim, uzerine 50 adet kule diksinler felan. kapi$ kapi$ gider valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sene 2010 hala apple kullananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 apple'in 24 milyar likid varligi var, microsoft'un 31, cisco'nun 34, google'in yine 24 milyar. o "cok paramiz var, nasil harcasak acaba?" dedikodulari cok anlamsiz. jobs'in tek soyledigi "eger bir firma alacak olursak para sikintimiz yok, rahatiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 apple allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 http://blog.provokat.ca/uploads/apple_god.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aquila said: insanlar hala microsoftun yazilimci, applein pazarlamaci oldugunu anlayamadi. microsoft basarisiz yazilimci. apple basarili pazarlamaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar