Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

apple, allahından bul

roket adam

Öne çıkan mesajlar

uzun zamandır corei5/i7 donanım güncellemesi bekliyordum macbook pro'larda (özellikle 13 inçte), bakın ne olmuş

www.apple.com/macbookpro

13 inçte core2duo'ya talim. bi tek 9400mgs ekran kartını biraz daha iyi bi onboard ile değiştirmişler (320m) bi de pil ömrü, 1299dolareyo

15 - 17 de core i5/i7 var, ekran kartı falan bayaa iyi olmuş, onların da fiyatı hayvani artık.

peh. 13 inç almayı düşünürken patladım resmen. 1700 lira falan yapıyor, 1700'e dell'den corei7 li laptop alınıyor ya (bimeksten hem de), hadi tamam hepsini geçtim elması var üstünde pahalı olucak tabii de, c2d nedir abi? yani değse, corei3 olsa mesela yine verirdim o parayı, resmen eski teknolojiye para yatıracağız alırsam.

2010 q4'te kesin yeni bi güncelleme daha gelir 13 inçlere millet isyanlarda çünkü. rezillik.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamlar tam bir hıyar.
kesinlikle kompleksli insan bunlar.
apple in her modelinde.
kesinlikle!
teknolojiyi en cins şekilde kullanan şirket.
akıllıca ama para yönünden.
umarım yarın bir gün biri çıkarda devirir şu adamları.
diyemedim diyeceğimi. ben yine de şansımı çinden kullanıyorum bir kaç çalışma arkadaşlarımıza ilettik inceleyecekler bakalım. uygun bulunursa alıcam. bilgilendiririm.
Sosyal ağlarda paylaş

roket sözüm sana değil

appleın ürünlerini daha çıkmadan ilah yapan medya ve yüzeysel kullanıcı kitlesi varken düşmez apple biyere

nexus one gibi bi telefon girmişken akıllı telefon pazarına hala iphone süper über aşığız diye gezen dallamalar var

e sokaktaki adama sorsan iphone ipod palan çok süper şeyler

millet marka meraklısı abi, devrilir mi apple bunlar varken

ipad ipad diye yeri göğü yırttılar, bilmemkaç bin sadece ön siparişi oldu, ilk parti stoku ön siparişte eridi. Ha noldu, şarj sorunu ısı sorunu bişey sorunu derken ağlıyor millet ilk haftadan.

beter olsunlar
Sosyal ağlarda paylaş

valla halk sınıfını bilmiyorum da, ipad çıkacağı sıra dergiwebde yazdığım için baya haşır neşirdim teknoloji-haber siteleriyle falan. önce apple lan bu iphone miphone adamlar devrim yaptı şaka maka diye takılıyolardı. ipad duyurulduğu gün apple şamarın sağlamını yedi neredeyse tüm sitelerden, haftalarca dalga geçildi falan, herkes bi hayal kırıklığına uğradı. çıkmadan önce "apple tablet çıkarıyo lan aaa anaa" idi çıktıktan sonra "zaaaaa" oldu yani direk. hala da öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

13 inch lere i3 i5 gelmemesinin sebebi discrete gpu icin yerin olmamasi (bu kisim tahmin), yeni core i3/5/7 islemcilerinde intelhd harici butunlesik ekran karti kabul etmemesi (burasi intelin uyuzlugu anlasamamislar bir turlu) 13 inch te discrete gpu olanagi olmayinca ya core i3/i5 koyup gpuda sadece intelhd ye kalcaklardi ya da core 2 duo kalip duzgun bir butunlesik ekran karti koycaklardi, 2yi yaptilar nvidia 320M koydular.
Apple a bende bir cok sebepten gicigim ama burda suc onlarda degil. Ancak intel izin verirse yeni bir update gelir o da zor artik toptan guncelliyolar 8-9 ayda bir.
Sosyal ağlarda paylaş

http://festikan.com/tag/apple/

40 Milyar Doları harcayacak Yer Bulamıyor!

Apple’ın patronu Steve Jobs, Apple’ın hissedarlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda “Apple’ın 40 milyar doları var; ancak bu parayla ne yapacağımı bilmiyorum; karar verme aşamasındayım” dedi.

Siz daha alın apple lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...