blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/29091/saniye-saniye-intihar-ani-185 said: Adana'da yaşayan Emrah Siner isimli genç sevdiği kızı ailesinin istememesinden dolayı bunalıma girer ve şehrin en yüksek yeri olan merkez parktaki 3 metre yüksekliğinde köprüden kendini serin sulara bırakır.Bir mucize eseri burnu bile kanamadan kurtulan genç öldürmeyen allah öldürmüyor sözünü bir kez daha kanıtlar... -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 atladıktan sonra kayığa atlama çabası gdfh. da niye konu dışına açtım ben bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Videoya baktım da kayığa çarpıp ölme ihtimali daha yüksekmiş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ahahaha çok mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yarım saat güldüm ya, abv şaka gibi milletiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 LucifeL said: Videoya baktım da kayığa çarpıp ölme ihtimali daha yüksekmiş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Yalnız altta bi yorum var cidden aynı olay eskişehir'de meydana gelmiş üstelik yükseklik daha az. Herif atlamış ve ölmüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 haha bu ne ya bide insanlar toplanmış falan normalde denize atlarken tekneden falan zaten o kadar yüksekten atlanır :D gerçi yüzme bilmiyor heralde o yüzden mi olay olmuş o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hahahaha allah kahretmesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ALLAH KORUMUŞ KARDEŞİMİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 KIZI VERİRLER ARTIK BÖYLE CESUR BİR HAMLEDEN SONRA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kız tarafında değil kendi ailesinde sorun var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sipeyskeyk said: KIZI VERİRLER ARTIK BÖYLE CESUR BİR HAMLEDEN SONRA.ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bi de 3 metreden atladıktan sonra yetmezmiş gibi panikleyip sandala tutunmaya çalışıyo ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sipeyskeyk said: KIZI VERİRLER ARTIK BÖYLE CESUR BİR HAMLEDEN SONRA. ahahaha ORADA SUYA ATLAYAN BEN DEGILDIM,BENIM GURURUM ATLADI ORDA SUYA YA GIZI VERIRSIN YA DA.... gibi etkileyici bir konusmayla olay cözülebilir esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 çatlada patla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ibretlikti evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 "3 metre yüksekliğinde" bide suya abi :/ yüz üstü atlamadığın sürece zaten bişi olmaz ki : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yüz üstü atlasan bile zarar gelmez ya, ben 6-7 metreden atlamıştım yusuf yusuf yamuk yumuk hiçbirşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 atlama kulelerinin 3. katı kaç metreyse o kadardan atlıyorduk biz de antremanlarda, sonra antrenörümüz kule size yasak deyip kızıp bizi dövüyordu, tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 10 metre onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 iddia ediyorum 10metreden atlamaya gtu yemezdi cesur dostumuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 tam netten baktım yazıyordum, 10 metreymiş. oha, atlarken baya tırsıyoduk haklıymışız. hatta birgün bir arkadaş çıktı atlamaya, antrenör geldi tam o anda ya ordan atlarsın ya da atlamadan inersen dayak yersin demişti çocuk bismillah diyip bırakmıştı kendini ama bembeyaz olmuştu korkudan asjdaskdhaskjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 vaniLLe said: sipeyskeyk said: KIZI VERİRLER ARTIK BÖYLE CESUR BİR HAMLEDEN SONRA. ahahaha ORADA SUYA ATLAYAN BEN DEGILDIM,BENIM GURURUM ATLADI ORDA SUYA YA GIZI VERIRSIN YA DA.... gibi etkileyici bir konusmayla olay cözülebilir esasen. YA DA BU SEFER 4 BUÇUK METRELİK Bİ KÖPRÜYE ÇIKARIM VE KENDİMİ BOŞLUĞA BIRAKIRIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sipeyskeyk said: ALLAH KORUMUŞ KARDEŞİMİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar