ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Rus devleti izin vermiş. ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 beni taksim ilgilendirir , ilk gözaltına alınan ben olucam muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bugün Taksim'de kutlanacak diye haber vardı Habertürk web sitesinde ama? Yalan mı olur? Hatta: 1mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Arda bloguna bişeyler yazmak için kıvranıyosun dimi sdf. Topic kitlenene kadar ne kadar ekmek çıkarsa adam için o kadar kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hacılar taksimde kutlanıcakta vali işçiler gelsin takılsın solcular provakatör tu kaka onları döveriz modunda her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ne bekliyordun ki , sağcı bir hükümet ne diyecek " müthiş bir şekilde kutlayın bir mayısı tüm dünya sesinizi duysun" mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 adamlar hep işçilere oynuyor bizi bi terörist ilan etmedikleri kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 işçiler dışında bazı gerizekalı kesimin genelde üniversiteli öğrencilerden oluşuyor o kesimin çıkardığı olaylar yüzünden kutlanmasın mümkünse. işçiler neyse lafım yok onlara adamlar geçen senede kutladılar sakince dağıldılarda dediğim gerizekalı kesim olay çıkarttığı için sorun oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 seni örgüt evine kaçırırım kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 boş işlerle uğraşmayın, gidin su satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ne desem cidden bilmiyorum arkadaşlar. Forumda siyaset yasağı var lütfen hatırlayın. Ayrıca biriniz bile "Rusların zaten her 1 Mayısı Kızıl Meydan da kutlamalarına bir engel yok, bunun nesi haber?" düşünemedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 benim yenge rus biz zaten hep bayram gibi kutluyoruz demişti geçen gün sorduğumda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bahar bayramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Politika yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Evden kendi biber gazımızı getirebiliyor muyuz, yoksa illa polise mi muhtacız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 politika yasakmış beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Rock said: Ne desem cidden bilmiyorum arkadaşlar. Forumda siyaset yasağı var lütfen hatırlayın. Ayrıca biriniz bile "Rusların zaten her 1 Mayısı Kızıl Meydan da kutlamalarına bir engel yok, bunun nesi haber?" düşünemedi mi? Ya rock, sen neden kendine bir görev edindin bunu hatırlatmayı? Eğer yanlış hatırlamıyorsam çoğu başlıkta milleti uyaran şirin baba sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 post kasıyo bence :P ya da ben post kasıyorum , bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 1 mayıs çemişgezek'te kutlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 neyseki işçi değiliz.işveren elit kesimiz.biber gazı yiyenler dşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 rusyaya mi gidelim kutlamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ya sen nasıl tavnoçsun? Siyaset topiki açılmış kitlesene adam. YiğitArdaTürkoğlu'na yardım ve yataklıktan içeri alın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 tavnocun en birinci gorevi yigitardaturkoglu.comu promote etmek. I approve this message! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Aket-Atum said: Rock said: Ne desem cidden bilmiyorum arkadaşlar. Forumda siyaset yasağı var lütfen hatırlayın. Ayrıca biriniz bile "Rusların zaten her 1 Mayısı Kızıl Meydan da kutlamalarına bir engel yok, bunun nesi haber?" düşünemedi mi? Ya rock, sen neden kendine bir görev edindin bunu hatırlatmayı? Eğer yanlış hatırlamıyorsam çoğu başlıkta milleti uyaran şirin baba sensin şirin baba hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Aket-Atum said: Ya rock ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar