MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ZaugnaKhaldun said: mj var ona bakarsan jackson five'tan çıkma. BLEYMIDONDIBUGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 requem said: başıma daha çok iş açılmadan ifadeyi dünya çapında ve heavy metal altında diye düzeltiyim :) az kaldı biri beyonce diyicek çünkü şimdi :) ronnie james dio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ayni yerden cikma o, kardes sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Rick Astley var. başlıbaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ayrıca mtv şaklabanlıklarıyla sabbathtan daha ünlü olması da ozzynin hıyarlığından başka bişeyin ölçüsü diil mlsf :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ZaugnaKhaldun said: DoruK said: requem said: Slint said: Ozzy hiç bir zaman iyi bir vokalist olmasıyla ön planda değildi. Vasat bir vokalist olduğunu söylemem pek de marjinal bir şey değil. Popüler olmasının nedeni sansasyonel olaylarıydı. Black Sabbath gibi bir grupta olmasa şu an kendisini tanımıyor olurduk muhtemelen. tarihte bunu başarabilen yegane müzisyendir ozzy. solo kariyeriyle daha önce üyesi olduğu grubun üstüne çıkmayı daha büyük bir isim haline gelmeyi kastediyorum yani.şebnem ferah, özlem tekin, emre aydın :D robbie williams, justin timberlake, daha uzar gider. Bunların gruplarının herhangi bir başarısı olmadığından saylanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Zakk yok yalniz, Firewind'den Gus G'yi aldi adam, iyice Black Label Society'e donmeye basladik diye zakk'i sutladi, gitmem lan. Giderim tabi de, uzuldum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi bilet milet belli değil mi? biletixde göremedim henüz.. ayrıca; BonePART said: sicmisim uygun fiyatina ozzy lan oldu olcek olmeden gormeniz gereken 10 insandan biri neyse veririz parasi allaha sukur fakir deiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 http://www.biletix.com/event.htm?id=LLOZZ&pr=BK satışta haftasonu istanbul'a dönünce alıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 75 gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 75 iyiymiş, şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Harika bir konserdi, MTV'de yapmaya başladığı programdan ve karısı yüzünden son dönemlerde ona karşı çok kötü hisler beslemiş olsamda konsere gittiğim için çok mutluyum. Harika bir performansı vardı Ozzy'nin, çok candan falandı böyle Bütün ekibi harikaydı, özellikle Gus J ve Tommy Clufetos'un soloları bir harikaydı. Gus J her türlü şarkıda harika bir performans gösterdi. En sonda bir tanesi planlı, 3 encore ile sürekli sahneye geri dönmesi de çok güzeldi. Benim içinde üstüme dökülen bir biranın eksisi, yine üstüme düşe, daha doğrusu çıkan tatlı bir kız ile nötrlendi diyebilirim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 :( kiskandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 gidebilmeyi çok isterdim. yaktın beni erasmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 çok gürültü yaptınız, uyuyamadım gece dsdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 adam öyle bi çoştu ki sahnede hepimizi gömer valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 adamın yüzü çürümüş yahu bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 neler çaldılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://www.setlist.fm/widgets/setlist-image-v1?id=3d539df&fg=f5e7e7&bg=2c2e43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Şu sahne önüne bilet alanlara acıyorum vallahi. Bir daldık içeri saha içinden sahne önüne doğru direk ozzynin dibinde bittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Valla son anda gitmiyim dedim üşendim keşke gitseymişim çok pişmanım çokk pehhh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar