Slint Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Ozzy hiç bir zaman iyi bir vokalist olmasıyla ön planda değildi. Vasat bir vokalist olduğunu söylemem pek de marjinal bir şey değil. Popüler olmasının nedeni sansasyonel olaylarıydı. Black Sabbath gibi bir grupta olmasa şu an kendisini tanımıyor olurduk muhtemelen. Bu başlığa "Yaşasın Ozzy geliyor!" yazanların büyük bir kısmının 2-3 şarkı hariç oturup baştan sona bir BS albümü dahi dinlediklerini sanmıyorum. Artık olur da bi şekilde konsere giderlerse, en azından Crazy Train'e eşlik ederler :> Gerçi beni niye gerdiyse elalemin derdi. Sen agresif bir şekilde çıkışınca ben de içimdekileri dökeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Teen detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ahahsdfuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Slint said: Ozzy hiç bir zaman iyi bir vokalist olmasıyla ön planda değildi. Vasat bir vokalist olduğunu söylemem pek de marjinal bir şey değil. Popüler olmasının nedeni sansasyonel olaylarıydı. Black Sabbath gibi bir grupta olmasa şu an kendisini tanımıyor olurduk muhtemelen. Bu başlığa "Yaşasın Ozzy geliyor!" yazanların büyük bir kısmının 2-3 şarkı hariç oturup baştan sona bir BS albümü dahi dinlediklerini sanmıyorum. Artık olur da bi şekilde konsere giderlerse, en azından Crazy Train'e eşlik ederler :> Gerçi beni niye gerdiyse elalemin derdi. Sen agresif bir şekilde çıkışınca ben de içimdekileri dökeyim dedim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Slint said: ... Bu başlığa "Yaşasın Ozzy geliyor!" yazanların büyük bir kısmının 2-3 şarkı hariç oturup baştan sona bir BS albümü dahi dinlediklerini sanmıyorum. Artık olur da bi şekilde konsere giderlerse, en azından Crazy Train'e eşlik ederler :> ... aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Slint said: ... Bu başlığa "Yaşasın Ozzy geliyor!" yazanların büyük bir kısmının 2-3 şarkı hariç oturup baştan sona bir BS albümü dahi dinlediklerini sanmıyorum. Artık olur da bi şekilde konsere giderlerse, en azından Crazy Train'e eşlik ederler :> ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Ozzy saks. Dio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Slint said: Ozzy hiç bir zaman iyi bir vokalist olmasıyla ön planda değildi. Vasat bir vokalist olduğunu söylemem pek de marjinal bir şey değil. Popüler olmasının nedeni sansasyonel olaylarıydı. Black Sabbath gibi bir grupta olmasa şu an kendisini tanımıyor olurduk muhtemelen. katılmıyorum. ozzy sabbath'dan ayrıldıktan sonra ki 1977'de oldu bu solo kariyerine başladı. ve kendi adıyla çıkardığı albümleriyle sabbath zamanından kat kat başarılı oldu ve ismi büyüdü.tarihte bunu başarabilen yegane müzisyendir ozzy. solo kariyeriyle daha önce üyesi olduğu grubun üstüne çıkmayı daha büyük bir isim haline gelmeyi kastediyorum yani. sesinin tonu rengi vs beğenilmeyebilir yaşlandı denebilir ama ozzy ozzy'dir. işin şov kısmında da ne kadar başarılı olduğu seyirciyle iletişimi bunlar 30 eylül'de kuruçeşme'de görülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 requem said: Slint said: Ozzy hiç bir zaman iyi bir vokalist olmasıyla ön planda değildi. Vasat bir vokalist olduğunu söylemem pek de marjinal bir şey değil. Popüler olmasının nedeni sansasyonel olaylarıydı. Black Sabbath gibi bir grupta olmasa şu an kendisini tanımıyor olurduk muhtemelen. tarihte bunu başarabilen yegane müzisyendir ozzy. solo kariyeriyle daha önce üyesi olduğu grubun üstüne çıkmayı daha büyük bir isim haline gelmeyi kastediyorum yani.şebnem ferah, özlem tekin, emre aydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 evet dünyaca ünlü bunlar di mi? neyse klasik baltalamacılar gelmiş,madem beğenmiyorsun yazma arkadaşım kimse seni zorla bir yere götürmüyor,beğenmiyorsun git o imba gruplarını dinle,milletin senin boş konuşmalarını dinlemek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kes! emre aydın mtv avrupanın en sevilen solisti seçildi bi kere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ismail yk. yurtseven kardeşlerden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 DoruK said: requem said: Slint said: Ozzy hiç bir zaman iyi bir vokalist olmasıyla ön planda değildi. Vasat bir vokalist olduğunu söylemem pek de marjinal bir şey değil. Popüler olmasının nedeni sansasyonel olaylarıydı. Black Sabbath gibi bir grupta olmasa şu an kendisini tanımıyor olurduk muhtemelen. tarihte bunu başarabilen yegane müzisyendir ozzy. solo kariyeriyle daha önce üyesi olduğu grubun üstüne çıkmayı daha büyük bir isim haline gelmeyi kastediyorum yani.şebnem ferah, özlem tekin, emre aydın :D hahahahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 auhazauhza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 izel var çelik var ercan var ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 DoruK said: requem said: Slint said: Ozzy hiç bir zaman iyi bir vokalist olmasıyla ön planda değildi. Vasat bir vokalist olduğunu söylemem pek de marjinal bir şey değil. Popüler olmasının nedeni sansasyonel olaylarıydı. Black Sabbath gibi bir grupta olmasa şu an kendisini tanımıyor olurduk muhtemelen. tarihte bunu başarabilen yegane müzisyendir ozzy. solo kariyeriyle daha önce üyesi olduğu grubun üstüne çıkmayı daha büyük bir isim haline gelmeyi kastediyorum yani.şebnem ferah, özlem tekin, emre aydın :D sting ornek verilebilr. graspop 2007 de ızlemıstım ozzy i. o kadar ahım sahım deildi acıkcası. 3 gunluk festivalin son konserı olmasından dolayı bezmıs olmamla alakalı olabılır tabı bu gorusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 başıma daha çok iş açılmadan ifadeyi dünya çapında ve heavy metal altında diye düzeltiyim :) az kaldı biri beyonce diyicek çünkü şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 AMO said: graspop 2007 de ızlemıstım ozzy i. o kadar ahım sahım deildi acıkcası. 3 gunluk festivalin son konserı olmasından dolayı bezmıs olmamla alakalı olabılır tabı bu gorusum adamin 453 yasinda ve ayakta zor duruyo olmasindan da olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 I DON'T WANNA STOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 DoruK said: requem said: Slint said: Ozzy hiç bir zaman iyi bir vokalist olmasıyla ön planda değildi. Vasat bir vokalist olduğunu söylemem pek de marjinal bir şey değil. Popüler olmasının nedeni sansasyonel olaylarıydı. Black Sabbath gibi bir grupta olmasa şu an kendisini tanımıyor olurduk muhtemelen. tarihte bunu başarabilen yegane müzisyendir ozzy. solo kariyeriyle daha önce üyesi olduğu grubun üstüne çıkmayı daha büyük bir isim haline gelmeyi kastediyorum yani.şebnem ferah, özlem tekin, emre aydın :D robbie williams, justin timberlake, daha uzar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gwen stefani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gwen stefani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 mj var ona bakarsan jackson five'tan çıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aaaağy don vana çeynç dı vööğd aydonvaan tu vörd tu çeynç miiiiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar