Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Selam. Yarına ödev var leadership üstüne, adamcağız da sağolsun film listesi çıkarmış bunlardan birinin üzerinden gidip yapın diye, aralarında izlemediklerim var, izlediklerimden de yapabilirim ama şöyle hani tekrar izlemesi kolay olacağını düşündüğünüz ve konuyla rahat bir şekilde bağdaştırabileceğim, liderliği ön planda tutan bir film seçmeme yardım ederseniz çok sevinirim. Liste şöyle: 1. Dead Poet Society 2. Hoosiers 3. Miracle 4. 21 5. Lawrence of Arabia 6. 12 Angry Men 7. Henry V 8. Gandhi 9. Apollo 13 10. Bridge on the River Kwai 11. The hunt for red October 12. Norma Rae 13. Twelve O-clock high 14. Wall street 15. Citizen Kane 16. Courage Under Fire 17. Crash 18. Crimson Tide 19. The Contender 20. Charge of the Light Brigade 21. Gung Ho 22. Stand and Deliver 23. The Seven Samurai Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 citizen kane. muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan said: citizen kane. muck(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben olsam seven samurai secerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan said: citizen kane. muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 12 Angry Men (tu) ben onu secerdim, liderlik konusunda da tonla malzeme cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Kwai köprüsü en bariz olanı konuyla alakalı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Dead Poets Society'de de baya var bence leadership. Militarist anlamda değil de hayat koçluğu olarak tabii ki. Üstelik izlemesi de çok keyifli. Ondan yapmanı öneriyorum Ha bu filmlerin dışında olabilirse Any Given Sunday'de Al Pacino döktürmüş lider olarak o da olur bak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 1. Dead Poet Society: en rahatı bu olur ama çok idaalı değil 5. Lawrence of Arabia: ne kadar realist olduğu tartışılır bunun 6. 12 Angry Men: leadershiple alakası zayıf sayılır 15. Citizen Kane: en iyi seçim bu olur ama irdelemesi zorlayıcı 23. The Seven Samurai: ben olsam bunu seçerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 citizen kane direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fede said: Kwai köprüsü en bariz olanı konuyla alakalı olarak evet ve kolay olanı diyelim. Film baştan aşağı liderlik yani iyi bir lider nasıl herşeyi değiştirebiliyor falan fln... anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kwai köprüsü tamamen liderlik zaten, go for it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Citizen Kane çok kastıracak gibi geldi bir anda, o yüzden the bridge on the kwai river seçiyorum sanırım. Çok teşekkürler yardımlar için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 12 angry men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Quel-Thul said: 12 Angry Men (tu) ben onu secerdim, liderlik konusunda da tonla malzeme cıkar Evet katılıyorum. Hem sosyal psikolojide hem de organizational behavior dersinde izlettiler bize bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 seven samuray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 seven samurai + dead poet society. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 gandhi uzun ama en iyi liderlik zıkkımı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Quel-Thul said: 12 Angry Men (tu) ben onu secerdim, liderlik konusunda da tonla malzeme cıkar +1.. listeye bakar bakmaz "bunu seçerdim" dedim.. ödev hazırlaması açısından da kolay olur bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 the seven samurai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 boşver ödevi hepsini izle.gerçi yarınmış yarısını izle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar