Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bikaç saat önce elime geçti. PS2 versiyonundan ne farkı var bilemiycem ama PC versiyonu bi port için hiç te fena deil... zaten port olduundan da emin deilim:) oyun grafiksel anlamda gayet güzel... sanki herşey bi kamerayla kaydedilmiş te siz de izliyormuşsunuz havası var. Oyun gizlilik gerektiriyor; bunun nedeni düşman sayısının çok olması değil, sizin çok zayıf olmanız. Bu oyunda süper güçleriniz yok; bir kahraman da deilsiniz. Öldürmek zorunda olduğunuz pislik çete üyelerinde pek te bir farkınız yok; sizi kontrolüne almış bir şekilde psikopatça işlediğiniz cinayetleri izleyip kaydeden bi manyak dışında (ben böle anladım senaryodan) oyunda arkadan yaptığınız "execution" lar sinematicle gösteriliyor. ayrıca cinematici kontrol de edebiliyorsunuz. Oyunda ayrıntılı olarak anlatıyor zaten... Oyun bi Postal kadar kanlı olmasa da bayaa bi şiddet içeriyor. Survival horror olmasa da korku öğeleri barındırıyor (muş. Ben tırsmadım açıkçası:) ama yine de burası geniş bi forum herkes benim gibi hissiz deil heralde:-)) Kısaca stealth türünde bi oyun arıyorsanız, bu oyunda öyle action öğeleri de ağırlıklı deil, alın işte gayet psikopat bi oyun:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 şu cam parçasıyla göz oyma olayını mrk ettim ben nasıl?[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 cam parçasını arkadan yaklaştıında yukardan kürek kemiinin arasına saplıyo. kan falan da fışkırıyo tabi. bu tür sinematikler giriyo hep arkadan yaklaştığında bu şekilde adam hemen ölüyo ve bölüm (scene) sonunda execution olarak puan veriyo[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 en güzel baseball bat ile olan 3. seviye cinayet adamı boynunun altından boğuo önce soora salıo dizleri üstünde bi kaç saniye duruo herif gerilip bi çakıo boynundan koparıo kelleyi[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 OSKI OYUNU ÖREN ONCE ! manhunt super bi oyun bana kalırsa :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 herşeyi gta3'e benziyor.aynı firma yapınca tabii benzemeside normal.adamın yürümesi,koşması falan.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: pacman, 12 Mayıs 2004 15:56 tarihinde demiş ki: herşeyi gta3'e benziyor.aynı firma yapınca tabii benzemeside normal.adamın yürümesi,koşması falan. animasyonlar fazla esnek deil zaten ragdoll gibi güzide bi efekti hala kullanamadı gitti rockstar (max payne 2 dışında) karakterlerdeki detaylar fena deil ama[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 elinde baseball bat olan bi adam bana saldiriyor. ben daha yuksek bi platformdayim ve hemen yanimda adam asagida. direk ustume gelmeye calisiyor az ilerden cikabilir :) yapay zeka kotu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 en iyisi baltada adama arkadan dokunuyor donunca yuzune indiriveriyor baltayi tam vahset[signature][hline]RPG Rulzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Şu anda hasta gibi oynuyorum eger sizde benim gibi ciddi anlamda Vahşet hastası bir insan iseniz ŞİDDETLE tavsiye ediyorum.. Machette ile ilk seviye en güzeli .. delicesine vuruyo :D[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bi yerden sonra sıktı bıraktım:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bitirdim oyunu ben :p shot gun da guzel baya kafadan vuruyosun yuzu dagılıyor adamın :) benim en sevdigim silah levye ve hancer. levyede arkadan omuza sokup tekme atmasını hancerde de afedersiniz adamın dotune sokması favorim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bende az once bitirdim oyunu, son bolum mukemmeldi, afedersiniz korkudan altima sictim piggsy i gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 peh hiç beğenmedim. ps çevirmesi olmasından mıdır nedir?[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 şu ekran karıncalanmasını kapatmayı akıl ettikten sonra oyunu sevdim doğrusu.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 pek guzel degıl gta daha ıyıydı[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yav bu oyun niye bu kadar zor yaa,teketekte bile dayak yiyom :([signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ps2 oyunlarının bilgisayar bölümüne açılmasına uyuz oluyorum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ama oyun pc'dede var.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Heffer, 05 Mayıs 2004 22:08 tarihinde demiş ki: PC versiyonu yazmasına rağmen, bunu okumayıp yanlış yargılara varılmasına uyuz oluyorum.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bu oyun yüzünden bi yerde bi çocuk arkadaşını baltayla öldürmüş.. öle yazıyodu gazetede.. gazetenin yalancısıyım[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 en iyisi vallahi iyi etmiş.. ben de alıyorum pompalıyı, çıkıyorum sokağa.yapacaklarımın sorumlusu postal2 isimli oyundur. hemen bu konuda uzman oyun şirketi running with scissors'ın sitesinden güzel bi alıntı yapalım konuyla ilgili: DANGER This site contains content not approved for consumption by children, senators, religious leaders and/or other easily damaged psyches, those seeking to enhance or establish political careers and/or possessed of delusions of grandeur. If accidentally exposed, flush eyes with cold water and induce vomiting. If irritation persists, sit quietly and watch PBS. Not for internal use. This site and its related products/propaganda are GUARANTEED not to make you go blind, masturbate (and THEN go blind), become a social liability, induce you to act out atrocities that you would otherwise never indulge in, or burn eternally in hell. Running With Scissors accepts NO responsibility for any and all random acts of stupidity or violence committed by losers who may blame popular entertainment media and/or sugary snack foods for causing their inherent basic lack of control. You're on your own. Thank you and good night.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: sLog, 01 Ağustos 2004 05:10 tarihinde demiş ki: bu oyun yüzünden bi yerde bi çocuk arkadaşını baltayla öldürmüş.. öle yazıyodu gazetede.. gazetenin yalancısıyım ipini koparan alırsa oyunu, normal böyle şeyler.. adamlar uyarının allahını yapıyolar 16+ diyolar, 18+ diyolar, çocuk bunu alıp oynuyorsa bu oyun yüzünden değil, kimse kusura bakmasın ama o oyunu çocuğuna alan ebeveynin salaklığı yüzündendir.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 isterse 10 yaşında olsun, bi insan evladı oyundan etkilenip balta kapıosa zihinsel olarak sorunludur.tedavi edilmesi gerekmektedir.yukarıda belirttiğim gibi bunu popüler eğlence araçlarına mal etmek ise ronaldenyoluktur. :D[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kendimden örnek verim,ben kendimi bildim bilelei oyun oynarım,commodore,sga mega drive2,psx,pc hepsini oynadım,atari saonlarından,net cafdelerden çımadım,daha çarpım tablosunu bilmesken(hala bilmiyorum galba) "olm kafanı kescem,öldürdüm nhuauaan" die naralar atarak oyun oynadım,sof multisini oynarken "lan olm hüseyininkafasını kopardım lan muhahahah" die bağırıyodum, cs oynarken " vur o en arkadaki rehineyi bara almaısn inbe nası olsa bizde çok var "die deliriodum dod oynarken "ehe olm 6 kişiyi aynı anda parçalara ayırdım lan bobmbayla nuhuahauauh" diodum ulan bilgisiyaat adamları insanları rage 'e soksaydı ben bararian fln olurdum,sokakta onumu geleni saqtırla doğramaya çalışırdım,dah bu güne kadar hiö rage'e grimdim. valla girmedim,abov beyyaz gömlekliler geldi ben kaçarım.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar