irin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 jimnastikci olucaktım santur çalıp poi cevirip sokaklarda fink atıcaktım.olmadı gfdh çifçti olucam buyuyunce,şarapçı nine olcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Fakat jimnastikçiler poi çevirmiyor ne yazık ki asdaf. Labut, çember ve kurdela çeviriyor kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 henuz bi bok olamadım.daha gencim diye düşünüyorum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sesu said: Fakat jimnastikçiler poi çevirmiyor ne yazık ki asdaf. Labut, çember ve kurdela çeviriyor kendileri. anladın işte sen onu(msnden acıklama yapmak da negzel sdf),sokakta dansedicektim mık mık. coculugumdan beri profesyonellikten uzağım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ben de uzaktayım keşke bırakmasaydım diyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sokakta dansetmek icin bisey olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sarhoş ya da deli olmak gerekiyo olabilir aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 beni anlamadın ya ben ona yanıyorum şükrü. sorgulama 6 yasındaki hayallerimi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 lafalasol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 eyvahlar olsun kayahan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 istemeden oldu selin,affet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 power rangersdan biri olcaktım bu arada. fiyatta anlaşamadık yoksa teklif geçerli hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 cok kucukken bilim adami ve astronot arasinda gidip gelirdim sonra ilkokulda bilgisayar muhendisinde fixlendim o yolda ilerliyorum simdi (uni) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 copry said: çocukluğumdan beri diş hekimi olmak istiyordum ^^ bende dişçi olmak istiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 BioHazarD said: cok kucukken bilim adami ve astronot arasinda gidip gelirdim sonra ilkokulda bilgisayar muhendisinde fixlendim o yolda ilerliyorum simdi (uni) :P gittigin yol yol degil, erkenden don. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 DoubleW said: copry said: çocukluğumdan beri diş hekimi olmak istiyordum ^^ bende dişçi olmak istiyodum. ama ben [b]dişçi[/b] oldum B)- sen veterinerleri arıyorsun sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 süpermen olmak istiyomuşum, kütük kripton yerine afyon'da olunca olamadık heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 daha olucam herhalde. 4 yıl içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 adam olurum diodum, kumarbaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 benden birşey olmaz dedim ama oldu bende bayağı şaşırdım açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 postacı olmak istiyodum ben daha bişey olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 arkeolog olmak istiyodum ticaret okuyorum alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mit ajani olmak isterdim hep ama gelin gorun ki karakter designeri olduk auhauh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bişey olmak istemiyordum, hala bişey olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Pilot olmak istiyordum,lise yıllarında moleküler biyoloji okumak istedim,üni sınavından sonra nasıl olduysa endüstriyel tasarım bölümüne girdim, şimdi tekstilciyim :D tam kel alaka ama napıyım hayat şartları böyle gerektirdi. Bölüm 3.sü olarak mezun oldum yetenekliydimde ama iş bulamadım arkadaş böyle aptal bi ülke işte burası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar