Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyuyunce ne olcan/oldunuz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Asker olmak isteyen çocukları hiç anlamadım. Çocukken bile antimilitarist bi yapım vardı.

Çok sıkıcı ya emir al emir ver bilmemne. Hala yapmadığım ve tecili bitmeye yakın askerliğimi düşündükçe afacanlar basıyor.

amaç emir ver emi,r al depil ki.. F-16 kullanmak pilot olmak sen konsepti anlamamışsın uçan davık!
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Asker olmak isteyen çocukları hiç anlamadım. Çocukken bile antimilitarist bi yapım vardı.

Çok sıkıcı ya emir al emir ver bilmemne. Hala yapmadığım ve tecili bitmeye yakın askerliğimi düşündükçe afacanlar basıyor.

asker olmak değilde savaş uçağı uçurmak asıl nokta
Sosyal ağlarda paylaş

mühendis olmayı planlıyodum bilgisayar
sonra işletme okudum oo iyi muhasebeci olurum müşavir olurum dedim bi staj yaptım, yürü git lan dedim
iyi finans kasayım merkez bankasına gireyim dedim
finans derslerinin ilk haftasında güle güle bebek dedim
sonra marketinge sardım ama çok sosyal bi olay meslek olarak da pek bi prestiji yok olması için kıçını yırtman gerekiyor

son olarak şuanda kafamda mezun olunca 50k lık kobi kredisi çekip kuruyemişçi açmak var.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Abi savaş uçağı uçurmak da korkunç bişey değil mi? Çünkü bomba var o uçakta, atıyosun patlıyo falan.

ahahahah bi daha üzüldüm şimdi olamadığıma düşünsene atıyorsun bina yok oyoyooyy yada patlatıyorsun havada başka bi uçağı telsizden "koduuumm çoocuuuuuu" diyorsun oyoyoyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...