BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 F-16 pilotu oalcaktım.. daha ortaokuldan yattı benim iş (r özürlülüğü, gözlük, kaşda yara izi bitirdi benim askerliği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Asker olmak isteyen çocukları hiç anlamadım. Çocukken bile antimilitarist bi yapım vardı. Çok sıkıcı ya emir al emir ver bilmemne. Hala yapmadığım ve tecili bitmeye yakın askerliğimi düşündükçe afacanlar basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 BabacumMostors said: F-16 pilotu oalcaktım.. daha ortaokuldan yattı benim iş (göz bozukluğu) Proje yöneticisi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 axedice said: Asker olmak isteyen çocukları hiç anlamadım. Çocukken bile antimilitarist bi yapım vardı. Çok sıkıcı ya emir al emir ver bilmemne. Hala yapmadığım ve tecili bitmeye yakın askerliğimi düşündükçe afacanlar basıyor. amaç emir ver emi,r al depil ki.. F-16 kullanmak pilot olmak sen konsepti anlamamışsın uçan davık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ayrıca yolcu uçağı pilotu da o ak istemem.. anca f-16 dan emekli olduktan sorna yapardım o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 çöpçü olmak istiyordum.gidişatta öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 axedice said: Asker olmak isteyen çocukları hiç anlamadım. Çocukken bile antimilitarist bi yapım vardı. Çok sıkıcı ya emir al emir ver bilmemne. Hala yapmadığım ve tecili bitmeye yakın askerliğimi düşündükçe afacanlar basıyor. asker olmak değilde savaş uçağı uçurmak asıl nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 lokantam olsun isterdim. baba mesleği geyiği. finans/muhasebe tarafında çalışır olduk. hala lokantacılık yapmama engel değil tabi bu. şöle esnaf lokantası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bundan 6-7 sene önce bir yaz tatilinde, OKS'ye hazırlanıyorum, amcanın biri çekti kenara sordu beni, sen ne olacaksın büyüyünce diye döndüm adama sivri sivri ya bilgisayar mühendisi ya kaldırım mühendisi demişim adam meğer ODTÜ'nün mühendislik bölümü dekanıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 7 yasinda dedigim lisede cizdigim plan icinde gidiyorum bilgisayarla basliyacagim sonra farkli islere dalip buyuyecegim demistim o yolda devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi savaş uçağı uçurmak da korkunç bişey değil mi? Çünkü bomba var o uçakta, atıyosun patlıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 büüünce takım elbise giyim böyle ofiste olim die hayal kuruodum. oldum. şimdi de tiksiniorum takım elbiseden fln. ah bilg müh olsaymışım be ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mühendis olmayı planlıyodum bilgisayar sonra işletme okudum oo iyi muhasebeci olurum müşavir olurum dedim bi staj yaptım, yürü git lan dedim iyi finans kasayım merkez bankasına gireyim dedim finans derslerinin ilk haftasında güle güle bebek dedim sonra marketinge sardım ama çok sosyal bi olay meslek olarak da pek bi prestiji yok olması için kıçını yırtman gerekiyor son olarak şuanda kafamda mezun olunca 50k lık kobi kredisi çekip kuruyemişçi açmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 örtmen oldum sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 pezevenk olasım vardı birazda iyi para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hem tır şoförü hem pezevenk olsam of kasaya doldursam lan perakende satış yaparmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 axedice said: Abi savaş uçağı uçurmak da korkunç bişey değil mi? Çünkü bomba var o uçakta, atıyosun patlıyo falan. ahahahah bi daha üzüldüm şimdi olamadığıma düşünsene atıyorsun bina yok oyoyooyy yada patlatıyorsun havada başka bi uçağı telsizden "koduuumm çoocuuuuuu" diyorsun oyoyoyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kermit said: pezevenk olasım vardı birazda iyi para var ortak olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aquila said: utopia said: oyuncu olmak istiyordum, tek hayalim gsf tek rakbim thy idi. kendimi turizm okurken buldum. bu noktaya nasıl geldim bilmiyorum. ben seni holivuda alicam. çek al beni bu hayattan şükrü=/ dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben bomba yerine bonbon koyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben boğaziçi tıp istiyodum olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bilgisayar Mühendisi olacam diyodum çok küçükken, bilgisayar öğretmeni oldum. Eh hiç yoktan sevdiğim şeyle bilgisayarla hala haşır neşirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kermit said: hem tır şoförü hem pezevenk olsam of kasaya doldursam lan perakende satış yaparmışım O_o yanlış tanımışım seni gökalp, benim rakibim böyle biri olmamalı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Umduğumdan daha iyi biri. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ben büyüdüm ve PATAT oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar