Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Noluyor lan, Forum rebellerin eline geçmiş. TownGuard yok mu şöle bi ban havası estirsin, içimiz ferahlasın:D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 pardon ben de istanbul beyi olmak istiyorum. nereyi imzalamam lazım?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Istanbul beyi olunmaz, Istanbul beyi doğulur.
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 reha senden olsa olsa istanbul geyi olur >:D<>:D<>:D<
grand_master Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 noluyo burda, bu başlıkta eğleşmek için izin aldınızmı bakim, bide nüfus sureti verceniz.>:D<
grand_master Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 moda söyleyelim, başlığı Türkiye beyaz diş güzellik yarışması olarak değiştirsin, gelen dişlerini gösteriyo.:D
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bizim için elini taşın altına sokan ve frapsle eğlenceli dakikalar yaşamamıza neden olan flya burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Gerçekten düşündüğüm kadar kötü bi oyunmuş, hatta daha bile kötüymüş ehuahah. Yalnız bütün patinin sırayla tek bi adam tarafından trollleniyor olması bambaşka. Ki o adam da büyük ihtimalle bu projenin ucundan bucağından bi yerinden tuttuğu için büyük suçluluk duygusu içinde sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 troll baya iyiymiş oyun ve özellikle karakter bilgileri kesinlikle farklı bir kafa ürünü (ne kafası olduğunu çözemedim ama dershane kafası gibi duruyor)
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi düşündüğümden daha berbat hatta en berbat
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Sawer said: >:D< kendimi özenti hissettim..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 (tu) başarılı troll için, oyundan daha fazla emek var o trollde
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ahaha ajanın kulaç atar gibi attığı yumruğa saygı duydum ahhaha süper ya
grand_master Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mirage said: ahaha ajanın kulaç atar gibi attığı yumruğa saygı duydum ahhaha süper ya ben yazıyom anlatamıyomki, Han'ın oturup 1e basınca yaptığı hareketi görcen asıl.>:D< oflamamak mümkün değil.>:D<
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bnce çok başarısız bi troll bu tebessüm bile etmedim (td)
Öne çıkan mesajlar