sinad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Kan grubu gerekli aga turnuva katılım formlarında doldurman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Hani eğlenmek için yaptılarsa gayet, güzel. Ama satışı için dağıtıcı firmalar takip ediyor falan kısmı esas komik olmyş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 KONAMI bence ilgilenir arakdaşlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 en sevdiği yiyecek : poğaca auahahshsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hakkaden zenginin malı züğürdün çenesini yoruyomuş.adamlar yapmış sefasını sürüyolar, bize de arkalarından teneke bağlamak düşüyo.>:D< nice yıllara.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sefası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 2-3 karakter okudum da gerçekten israfmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ardeth said: Abi şu olay bitirdi beni "Ne kim olduğunu, ne de turnuvaya neden katıldığını hiç kimse bilmemektedir. Yüzünü hiç kimsenin görmediği gizemli bir karakter!" döner ayran ve kebap seviyor Dövüş Tekniği: Jiyâne (Jiyan Sanatı) Boy: ??? Kilo: ??? Kan Grubu: B rh- Doğum Günü: 10 Kasım Doğum yeri: BURSA Sevdiği Yiyecekler: Döner, kebap, ayran... İlgi Alanları: ??? Ne kim olduğunu, ne de turnuvaya neden katıldığını hiç kimse bilmemektedir. Yüzünü hiç kimsenin görmediği gizemli bir karakter! http://www.istanbulbeyleri.com/images/hayalet.gif of bitirdi beni hahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 >:D Yav heleki şu iletişim bilgilerine gülen arkadaş beni bitirdin, Allah'da seni güldürsün.. Sitenin tepesinde İstanbul Beyleri yazıyo, ne kadar gomik, MUAAAAAAAAA....X(>:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sevdiği yiyecekler: Turk kahvesi daha güzel bence. Bende bayılıyorum türk kahvesi yemeğğğğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Muahahahha, >:D< al bi zort daha, oyunu görenin basireti bağlanıyo, arkadaş şaşkınlıktan genel bi tabiri özelden ayırt edemedi...>:D< Yanlış anlama herkesin basireti bağlanmış....muauauauaua >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Obvious troll is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Azıcık başarılı olsa sırf eğlence çıkar diye hiç düşünmeden prim verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abicim lütfen prim ver, yoksa oyun dünyanın en iyi oyunu olamıcak....muahahahahaa..>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 arkadaş baymış heralde baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bence altın madenini bulduk, bu adam kesin oyunu yapanlardan biri, ya da arkadaşı falan asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 >:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ben de aynen sizin gibi düşünüyom, gomik momik ayağına oyunu süper reklam ediyonuz, aranızda 3-4 tane yapımcı yoksa neyim..>:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 1. imageları bi şekilde compress edip bi pakete koymak çok mu zor nan 2. 1,35gb!! hosting olayını napıyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 muamua? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ahanda kesin yakaladım abi, 10 numara reklam yapıyolar, duyduk duymadık demeyin arkadaşlar, yapımcılar var forumda.>:D< siz de yanlış anlamayın abicim tamam reklam olsun diye gomiklik yapıyonuz da, döner kebap falan yiyen adamı seçmem gibisinden esprimi olur ya, açık etmeyin kendinizi. bi sürü dövüş oynadık hepsinde bişeler yiyolar..X(X(X(>:D< nası yakaladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Yerli malı üretimi tüm kalbimle destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 grend mastır balonun sönmeden böyle hareketler yapma pati'de. Üzerler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Abicim 10 numara şamata başlık, karşılıklı şakalaşıyoz, kim niye neyi üzsün, niye öyle diyosun yav.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar