Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arşivciler


blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

orjinalle yapılanlar artık koleksiyon olarak kabul ediliyor, çünkü bir değeri var.

DVD'lere çekilen HDD'lere çekilen korsanların hiçbir değeri yok, arşiv olarak değerlendirmek istesen bile toplu sattığın için belki birkaç enayi bulup kitleyebilrisiniz de onun dışında hehe

o verdiklerin de koleksiyon %90, gerçi var bazıları internetten çekip orjinal dvd case'i printleyip dvd kutulara yerleştirerek hava atanlar vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence de hariciye stoklamak daha mantıklı. ancak dvd lerim de evimin bir köşesinde dursun diyorsan, bir ya da iki raflık ve en sevdiğin filmlerden oluşan en fazla 30-40 dvd lik bir köşe yaparsın, bir arkadaşın geldiğinde izlemediği bir filmin kabına bakar, sen de tavsiye etmek istersen verirsin, bir hoşluk olur. gerekli gereksiz bir sürü filmin hard copylerini depolamak çok mantıklı değil. gereksiz masraf ve emek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

Fistan said:

dl edip arşiv yapmak köylü işi

hakkaten öyle. hani fistana bu fakir muhabbetlerinde falan pek katılmam ama, standard definition, 120 dakikalık normal bir vizyon filmi torrentten 10-15 dakikada tamamen inebilirken arşivlemek bence çok saçma. indir indir sil.

ha bunu diyen benim 700gb a yakın film arşivim var, hepsi full hd 1080p, ha nasıl var başkasından yürüttüm yani. yenilerini de indiriyorum, izledikçe yer boşaltıcam, sirkülasyona devam. ancak çok beğendiklerimi tutarım herhalde.

ama download arşivi gerçekten çok saçma artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...