blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hd film arşivi yapanlar terchiniz hangisi? ya da yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yapacak olsam harici hdd kullanırımda izleyip siliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 External ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 harici hdd sakat iş, dvd en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cd medyasından nefret eden biri olarak harici hdd diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Arsivi benim icin baskalari yapiyor ben canimin istedigi zaman indirip izliyorum. Orjinal dvd olsa neyse de bos dvd'ye yazip biriktirenleri anlamiyorum. Israf resmen bir de zaman kaybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 CD ne abi? Çizilme derdi var falan hem de deli gibi yer kaplıyo. Harici hdd rulaz. 500 tane filmi cebimde taşıyabilmek priceless. 500 dvd koleksiyon nereye sığdıracaksın yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 1080p dvdye sığmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: CD ne abi? Çizilme derdi var falan hem de deli gibi yer kaplıyo. Harici hdd rulaz. 500 tane filmi cebimde taşıyabilmek priceless. 500 dvd koleksiyon nereye sığdıracaksın yani lol benim değil ama; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 iyi guzelde bunlar orjinaldir. sen sonucta torrentde indiricen. izledikten sora sil. cok istersen bi daha indirirsin ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 İşte çok yer kaplıyor ve taşınabilir değil. Ben laptopumla beraber cebimde taşıdığım hdd ile her yerde 500 adet filmi izleyebiliyorum. Bundan büyük konfor yok bence. CD güzel kokan bişey olsa eski kitap sayfası gibi, onu da anlarım da yok yani. Bana bi anlam ifade etmiyor DVD koleksiyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 2 sene sonra 10 megabaytla dosya çekicen zaten 3 saat sonra izlersin çekip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 dl edip arşiv yapmak köylü işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 blazkowicz said: buna çok benzer var bende :) hdd ise bir sonraki tercihim,izleyip silmek mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 3 tane external oldu devamı gelicek gibi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hdd dolduruyordum ama memnun değilim. cd'ye yazmak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Fistan said: dl edip arşiv yapmak köylü işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Eh herkesin 1000 film için verecek 30000 doları yok, indirip arşivliyoruz ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 orjinalle yapılanlar artık koleksiyon olarak kabul ediliyor, çünkü bir değeri var. DVD'lere çekilen HDD'lere çekilen korsanların hiçbir değeri yok, arşiv olarak değerlendirmek istesen bile toplu sattığın için belki birkaç enayi bulup kitleyebilrisiniz de onun dışında hehe o verdiklerin de koleksiyon %90, gerçi var bazıları internetten çekip orjinal dvd case'i printleyip dvd kutulara yerleştirerek hava atanlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 indirip arsiv ne lan, izleyip silin, teyallam. tekrar tekrar izlemek istedikleriniz durabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 E ben hepsi bulunsun illa bi ara izlerim tekrar diyorum, yada arkadaşlarıma çekiyorum. Ha bi de bi anda 50 tane indirip sonradan izliyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bence de hariciye stoklamak daha mantıklı. ancak dvd lerim de evimin bir köşesinde dursun diyorsan, bir ya da iki raflık ve en sevdiğin filmlerden oluşan en fazla 30-40 dvd lik bir köşe yaparsın, bir arkadaşın geldiğinde izlemediği bir filmin kabına bakar, sen de tavsiye etmek istersen verirsin, bir hoşluk olur. gerekli gereksiz bir sürü filmin hard copylerini depolamak çok mantıklı değil. gereksiz masraf ve emek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Buyse said: Fistan said: dl edip arşiv yapmak köylü işi hakkaten öyle. hani fistana bu fakir muhabbetlerinde falan pek katılmam ama, standard definition, 120 dakikalık normal bir vizyon filmi torrentten 10-15 dakikada tamamen inebilirken arşivlemek bence çok saçma. indir indir sil. ha bunu diyen benim 700gb a yakın film arşivim var, hepsi full hd 1080p, ha nasıl var başkasından yürüttüm yani. yenilerini de indiriyorum, izledikçe yer boşaltıcam, sirkülasyona devam. ancak çok beğendiklerimi tutarım herhalde. ama download arşivi gerçekten çok saçma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 müzik dışında tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o resimler dh'den sanırım ve orjinal değillerdi hatırladığım kadarıyla kutusunu kağıdını yapıp korsan dvd ye basmıştı biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar