cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 17 nisan 2010 göztepe parkı, gülbahçesi 17:00-18:00 ben geliyorum saygın da bi aksilik çıkmassa gelicem dedi adam başı 4tl, bozuk getirmeyene 5tl sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 YAZIN BENİ LÜTFEN ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 öncüden cevap bekliyoruz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 oln alın şu adamı bi oyunada lan çocuğun içinde kalıcak resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gökalp şu anda halısaha başlıklarına oynamak istiyorum diye yazıp da hiç oynamayan yok yer olunca alıyoruz kadroya kanka millet günahımı alıyo bu hafta 8-9 kişi vardı yenilerden başlığa yazan herkesi aldık daha napalım lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mayis sonu kadrosuna beni de ekleyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yarın öss var arkadaslarımla takıldım gelemezdim zaten sakatlık filan çıkmasın yarına :D zaten oynadım da daha önce dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cavanagh said: gökalp şu anda halısaha başlıklarına oynamak istiyorum diye yazıp da hiç oynamayan yok yer olunca alıyoruz kadroya kanka millet günahımı alıyo bu hafta 8-9 kişi vardı yenilerden başlığa yazan herkesi aldık daha napalım lan=) adam haklı bide mulgearı yukardaki yazısından ötürü almayın dalga geçiyo olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ne alaka ya lol oynamak istiyorum bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aquila said: mayis sonu kadrosuna beni de ekleyin! tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 geliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Khelben said: geliyorum bende gel gel topu bırakıp fotoğraf çekersin biz maç yaparken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 emin ol çekerim. ashadfhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben ben ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gol yemem surf tabiki yerim. :p geliyorum bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gelecem bu sefer bi şekilde. gerekirse kaleye bile geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Öncü gelsin kaleye geçsin! :D Ben şuan bir şey demiyorum vakit ilerledikçe bir şey söylerim gelip gelmeyeceğimle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 %80 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 %80'ler ve belki gelirimler perşembe akşamına kadar netleştirsinler perşembeye kadar yoklama devam etsin bakalım yeni arkadaşları maça dahil ederken rotasyon yapabiliriz, mesela bu hafta cthulu vardı zaugna yoktu haftaya tam tersi olur ya da balon olmaz subzero olur fln elimden geldiğince herkesin oynamasını sağlamaya çalışıcam yine tabi eskilerden tamamlarsak kadroyu rotasyon yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 öncüyle karşılıklı kaleye geçmek istiyorum, öncü geçerse ben de geçicem! geliyorum gızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sizin kale olayına sonra karar veririz oyundasınız şimdilik perşembe cuma konuşuruz o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben de gelirim.. bugunku performansım hic göz doldurmadı ancak haftaya acıgı kapatmayı planlıyorum yer bulursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 screwy said: ben de gelirim.. bugunku performansım hic göz doldurmadı ancak haftaya acıgı kapatmayı planlıyorum yer bulursam performans derken :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Gelme ihtimalim yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bende varım beyler gelirim her daim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar