Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 neciple kim dalga geçti abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 denizli iyidir umarım daha çok yıllar çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi bi necip.. ki ankaragücü macnda dökldu necip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 adam kötü oynıya bilir iyi oynıya bilir günüde değildir.. ama necipe nasıl güvenildi ise başkasınada güvenilcek. onu demek istiyorum yani necip ilk çıktıgında kim güldü ona yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o konuda haklisn tabiki... ama hep denzliye yüklenmk yanls onu diorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bi kernmit yükleniyo başka yüklenen yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kermit bi paket kısa malbuş verim,denizliyi affet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 dasdsadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Tenekeadam said: kermit bi paket kısa malbuş verim,denizliyi affet. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 denizli kötü beğenmiyorum bu takıma kimi verirsen ver başına denizliden kötü daha iyisini yapar. yapamasa bile beşiktaş burda olur. hiç değilse takıma gol atmayı öğretir. malbuş teklifin izede YOKUM DİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Come in here dear boy Have a cigar You're gonna go far You're gonna fly high You're never gonna die You're gonna make it if you try They're gonna love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bi paket malbuşa tamam ya bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 applev0dka said: denizliye savunma futbolu oynatiyor diyen insanlar ertuğrul takımın basndayken hic mac izlemiyordu sanrm.. cok pasif bir oyun oynuyorduk ve savunmayi da beceremiyorduk..Evt bu takımı denizli sampiyon yapti,Denizli'nin ön görüsüyle ertuğrul kıyaslanamaz..Bülent gibi oldu oda erken geldi takımın basina eger birkac sene gecse biraz olgunlassa daha yararlı olurdu..Bjk ertuğruldan diil o bjk den faydalandi..Bursa'da yapmaya calstıklari bizde denemeye cesaret edemedkleri. Hatasini anlayip oyun anlaysni degstrdi.. ertuğruln tek katkısı denizli'nin gelmesine vesile olmaktr kesinlikle katılıyorum.harfi harfine. ertuğrulun özeti budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bırah yaa adam bursayı şampiyon yapacak siz hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 5 sayfa tartışmışlar mustafa denizliyi hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 DoruK said: bırah yaa adam bursayı şampiyon yapacak siz hala.. Bursa'yı şampiyon yapacak Ertuğrul'la BJK'nın başında saç baş yolduran Ertuğrul arasında dağlar kadar fark var yalnız. Adam gelişti, tecrübe kazandı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 olsun beşiktaşlı olsam çatlardım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 iyiki beşiktaşlı değilsin zaten. her akşam yatarken şükrediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 uyumuyonmu kermit sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 günaydın. erkenciyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben memnunum denizliden. adam gibi adam. $ampiyon olmasak da olur. hatta hep ucuncu olalim seba gibi ba$kanimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 denizli gibi hoca bence bjk ye yakışmıyor. Abi antalya deplasmanına gidiosun kaleci dahil 9 tane deansif oyuncuyla sahaya çıkıyosun bu kadar korkak olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mustafa denizli şampiyon yap bizi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Rewendor said: DoruK said: bırah yaa adam bursayı şampiyon yapacak siz hala.. Bursa'yı şampiyon yapacak Ertuğrul'la BJK'nın başında saç baş yolduran Ertuğrul arasında dağlar kadar fark var yalnız. Adam gelişti, tecrübe kazandı resmen.adam kayserispor daykende çok iyi top oynatıyordu kümeye oynayan takımı 1 yıl sonra üst sıraları zorlayan takım yapmıştı.bence sorun bjk de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar