applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 @moko lol wtf ? top hani şu yuvarlak olani diosn dimi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Esnaf said: mokoko said: geçen sene hem gs hemde fb en kotu sezonlarını yaşadı. sizde sivasla çekiştiniz. bu sene gs 213214 tane yıldız trasnfer yaptı, bjkda kadrosunu korudu ve guclendirdi. peki fb oynayınca noluomuş bjk yalan oluomuş. fb oynayınca? oynayinca dedigi su arkadasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sinad said: fener bizi ne zaman yenebilmiş kadıköyde ya 2007-2008 sezonunda ve 2008-2009 sezonunda kadıköyde yendik 2009-2010 da da yenecegiz. 5 yıldır da kadıköyde galip gelemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hakem, yan hakem, ofsayt, penaltı, el, QQ ben bunları bjk her puan kaybettiğinde goruyorum. BJK DUNYANIN EN IYI TAKIMI BEYLER, HAKEM HATA YAPMADIĞI SURECE PUAN KAYBEDEMEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 galatasaraylilari hic ama hic sevmiyorum ama besiktaslilar icin uzuluyorum. gorusucez haftaya kadikoyde, ne zaman yenmismisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mokoko said: hakem, yan hakem, ofsayt, penaltı, el, QQ ben bunları bjk her puan kaybettiğinde goruyorum. BJK DUNYANIN EN IYI TAKIMI BEYLER, HAKEM HATA YAPMADIĞI SURECE PUAN KAYBEDEMEZ. +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cok iyi top oynadık ama hakem katletti maçı söylencek bişey yok. böyle mücadele etmeye devam edersek bu senede şampiyon olcağımıza inanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Fenerlilere bak ankaraspor galibiyetiyle takımlarının haftalardır üst üste galip geldiğini zannediyorlar ahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aa beşiktaşlılar ağlamaya başlamış. orda el varda topun yönünü falan bile değiştirmiyor gördüğüm kadarıyla. trabzon pek tabi umut yerine direk koysaydı forvete kazanırdı bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hepimize geçmiş olsun seneye görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 eli bahane etmeye gerek yok maçın hakkı neyse öyle bitti, zaman zaman beşiktaş zaman zaman ts etkili oldu, vasat bi maçtı işte, geldi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sinad said: Fenerlilere bak ankaraspor galibiyetiyle takımlarının haftalardır üst üste galip geldiğini zannediyorlar ahhaah fenerbahçe 2 - 0 kayseri galatasaray 0 - 1 fenerbahçe fenerbahçe 1 - 0 gaziantep gençlerbirliği 0 - 0 fenerbahçe fenerbahçe 1 - 0 antalya gorduğun gibi son 5 maçta gol yemedik ve 4 galibiyet aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 PZero said: cok iyi top oynadık ama hakem katletti maçı söylencek bişey yok. böyle mücadele etmeye devam edersek bu senede şampiyon olcağımıza inanıyorum . yapma etme gözünü seveyim aynı değerlere inanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 HAHAHAHAHA biraz once elle oynama pozisyonunu gordumde hem eli teğet geçio hemde ztn adam dısarda. daha hala neyin elinden penaltısından bahsediosunuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mokoko said: HAHAHAHAHA biraz once elle oynama pozisyonunu gordumde hem eli teğet geçio hemde ztn adam dısarda. daha hala neyin elinden penaltısından bahsediosunuz?? rıdvan yüzde yüz penaltı dedi belesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 $enol un kuyruk acisi var zaten. o cikmi$ oldu bi yerde. 7 tane atinca zamaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Kaç yaşına geldiniz hala beşiktaşın şampiyonluğunun 5 senelik cooldownı olduğunu ögrenemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cooldown diyip duruyorsunuz da 10 sene dediniz 6 sene dediniz şimdi 5'e indi bikaç seneye her sene bjk şampiyon olacak kıvama gelecek bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cok fark attik ya trabzona ama hicbiri kadikoy panterinin tadini vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abi top değmiyo be, rıdvanı izlemedim ama değmiyor yani net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 PZero said: cok iyi top oynadık ama hakem katletti maçı söylencek bişey yok. böyle mücadele etmeye devam edersek bu senede şampiyon olcağımıza inanıyorum . ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o degil de trabzonda kalede onur degilde bizim dengesiz hakan olsa nasil olurdu skor merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mustafa denizli nin hamlelerini anlamak mümkün değil. ernst çıksın uğur inceman oyunda kalsın nasıl bir mantıktır. anlamak güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya ultra slow motionda bile degip deymedigi anlasilmayan pozisyon yuzunden ortaligi yikiyolar maksat muhalefet iste bahane olsun yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 PZero said: cok iyi top oynadık ama hakem katletti maçı söylencek bişey yok. böyle mücadele etmeye devam edersek bu senede şampiyon olcağımıza inanıyorum . abi 6 puanımız gitti, bursanın bir maç eksiği var, ikinci olsak öpüp başımıza koyalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar