Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Trabzonspor @10 Nisan @19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esnaf said:

mokoko said:

geçen sene hem gs hemde fb en kotu sezonlarını yaşadı. sizde sivasla çekiştiniz. bu sene gs 213214 tane yıldız trasnfer yaptı, bjkda kadrosunu korudu ve guclendirdi. peki fb oynayınca noluomuş bjk yalan oluomuş.
fb oynayınca?

oynayinca dedigi

su

arkadasin
Mesaj tarihi:
sinad said:

fener bizi ne zaman yenebilmiş kadıköyde ya

2007-2008 sezonunda ve 2008-2009 sezonunda kadıköyde yendik
2009-2010 da da yenecegiz.
5 yıldır da kadıköyde galip gelemiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
hakem, yan hakem, ofsayt, penaltı, el, QQ

ben bunları bjk her puan kaybettiğinde goruyorum. BJK DUNYANIN EN IYI TAKIMI BEYLER, HAKEM HATA YAPMADIĞI SURECE PUAN KAYBEDEMEZ.
Mesaj tarihi:
cok iyi top oynadık ama hakem katletti maçı söylencek bişey yok. böyle mücadele etmeye devam edersek bu senede şampiyon olcağımıza inanıyorum .
Mesaj tarihi:
aa beşiktaşlılar ağlamaya başlamış. orda el varda topun yönünü falan bile değiştirmiyor gördüğüm kadarıyla. trabzon pek tabi umut yerine direk koysaydı forvete kazanırdı bu maçı
Mesaj tarihi:
sinad said:

Fenerlilere bak ankaraspor galibiyetiyle takımlarının haftalardır üst üste galip geldiğini zannediyorlar ahhaah

fenerbahçe 2 - 0 kayseri
galatasaray 0 - 1 fenerbahçe
fenerbahçe 1 - 0 gaziantep
gençlerbirliği 0 - 0 fenerbahçe
fenerbahçe 1 - 0 antalya

gorduğun gibi son 5 maçta gol yemedik ve 4 galibiyet aldık.
Mesaj tarihi:
PZero said:

cok iyi top oynadık ama hakem katletti maçı söylencek bişey yok. böyle mücadele etmeye devam edersek bu senede şampiyon olcağımıza inanıyorum .

yapma etme gözünü seveyim aynı değerlere inanıyoruz
Mesaj tarihi:
mokoko said:

HAHAHAHAHA biraz once elle oynama pozisyonunu gordumde hem eli teğet geçio hemde ztn adam dısarda. daha hala neyin elinden penaltısından bahsediosunuz??

rıdvan yüzde yüz penaltı dedi
belesin
Mesaj tarihi:
PZero said:

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
PZero said:

abi 6 puanımız gitti, bursanın bir maç eksiği var, ikinci olsak öpüp başımıza koyalım :(
  • Yeni Oluştur...