nameless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 o zaman o kitapdan daa zekiyim ehehehe[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bu arada paralel bi evrenle bizim evrenimizdeki fizik kurallarının geçerli olacağı ne malum heyn? :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 kara deliğe top kaçarsa atan alır. yaşça küçükler kaleye geçer. topa abanılmaz burunla vurulmaz. bu kurallar aynı yerçekimi konusunu merak etme uzaylılar bu konuyu aşmışlar belkide aşmamışlar. ama hevesliler maç yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: darkwingduck, 03 Ağustos 2004 03:30 tarihinde demiş ki: kara deliğe top kaçarsa atan alır. yaşça küçükler kaleye geçer. topa abanılmaz burunla vurulmaz. bu kurallar aynı yerçekimi konusunu merak etme uzaylılar bu konuyu aşmışlar belkide aşmamışlar. ama hevesliler maç yapmaya lol[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sanmıyorum. mesafelerin büyüklüğünü düşününce hala iletişime geçmemiş ya da geçememiş olmamız yokluklarına dair kanıtın k'si bile olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi bunun yeni konusu var 100 küsür sayfalık, oraya da bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Değilsiniz. 7 milyar insan yaşıyor bu evrende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Evet şimdi 7 yıl öncesinden cevap bekliyoruz. Sıra sizde, evet houston ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 seraphiel said: sanmıyorum. mesafelerin büyüklüğünü düşününce hala iletişime geçmemiş ya da geçememiş olmamız yokluklarına dair kanıtın k'si bile olamaz. http://www.youtube.com/watch?v=j0HiCZMisg0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bence evrendeki en akıllı varlıklar biziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 geçtiğimiz aylarda fbi roswell olayının gerçek olduğunu kabul etti. kimsede demediki aga bu nedir. gündemden hemen düştü. saklibilgi.blogspot.com/2011/05/fbi-roswellin-gercek-oldugunu-kabul.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o bariz öyle zaten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yalnızlık allaha mahsustur Heyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mal said: geçtiğimiz aylarda fbi roswell olayının gerçek olduğunu kabul etti. kimsede demediki aga bu nedir. gündemden hemen düştü. saklibilgi.blogspot.com/2011/05/fbi-roswellin-gercek-oldugunu-kabul.html harbi bu ne? var mı 160 küsür sayfalık raporu okumuş olan sdf http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%2016%20of%2016/view Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dünya aslında sadece level 1, 85'e kadar yolu var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Charles Lineweaver(http://www.mso.anu.edu.au/~charley/) isimli adam geçen dönem okula geldiğinde are we alone sorusunun üç çeşit cevabı vardır demişti. yes no huh? bence insanlar no ya da yes dmeekten çok huh diyorlar diye de açıklamada bulunmuştu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben varım evrende beyler yanlız değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi dünya üstünde yalnızım bana ne evrenden be! uzaylı gelirse de ona da kırgınım şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ardeth said: Mal said: geçtiğimiz aylarda fbi roswell olayının gerçek olduğunu kabul etti. kimsede demediki aga bu nedir. gündemden hemen düştü. saklibilgi.blogspot.com/2011/05/fbi-roswellin-gercek-oldugunu-kabul.html harbi bu ne? var mı 160 küsür sayfalık raporu okumuş olan sdf http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%2016%20of%2016/view bende okumadım ama açık açık yazıyomuş 3 tane ceset bulunduğu. http://www.ntvmsnbc.com/id/25201573/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bilim teknik yolcusu kalmasın oraya alıyorum.. çok nostaljikmiş konu.. kalsın biraz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o da sana kırgın dasa...şu cümleni görmeyeydi. dasaaa said: abi dünya üstünde yalnızım bana ne evrenden be! uzaylı gelirse de ona da kırgınım şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hepimiz ondan geldik ona gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bence de evrende yalnız değiliz. az önce kanal d açıktı şimdi kafamı bi çevirdim kanal 7 açık. ben değiştirmediysem kim değiştirdi bunu?? yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ağzımızın tadıyla dalga da geçemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 escape başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar