Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik sıkıcı mı?

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

siyaset tartışmalarının tek sorunu 5 sayfadan sonra loopa girmeleri -konuya ve katılımcılara göre 4 ila 8 sayfa arasında değişiyo zaman zaman-. 5. sayfadaki tartışma ile 25. sayfadaki tartışma birebir aynı. e konu sakız gibi uzayınca insanlar gereksiz yere tüm topiği okumadan bi ilk sayfayı bi son sayfayı okuyup muhabbete dalıyolar, aradaki bi sayfadaki tartışma tekrarlanıyo.

sakızın uzama katsayısına bağlı olarak 30. sayfa civarlarında filan gerilim tavan yapıyo ,sonra moderasyon atlıyo işte topiğe, duruma göre mesaj silme, kilit, yörünge dışı filan geliyo işte klasik hikaye. istisna olabilecek bir siyaset topiği görmedim paticikte.
Sosyal ağlarda paylaş

siyaset yokken daha bi güzel oldu forum bence. insanlar konu dışındaki gerginliği her yere yansıtıyordu. adam konu dışında akp'yi savunsa, kişisel'de sevgilimden ayrıldım diye başlık açınca "tayyiple çık eki eki" gibi mesajlarla uğraşıyordu.

sınırları koruyamıyor insanlar. bir kısmı korusa bile diğer kısmı koruyamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

siyaset yokken daha bi güzel oldu forum bence. insanlar konu dışındaki gerginliği her yere yansıtıyordu. adam konu dışında akp'yi savunsa, kişisel'de sevgilimden ayrıldım diye başlık açınca "tayyiple çık eki eki" gibi mesajlarla uğraşıyordu.

sınırları koruyamıyor insanlar. bir kısmı korusa bile diğer kısmı koruyamıyor.

Merak etme o olay hala bitmiş değil. İnsanlar birilerine dalga geçmek veya laf sokmak istediklerinde ilk kullandıkları yine bu konular. Ayrıca amaç dalga geçmek veya laf sokmak olduktan sonra kullanılan malzemenin çok ta bir önemi yok, adam siyasi görüşünü kullanmazsa WoW yorumlarını kullanıyor.

ShadowFury said:

ShadowFury'in mesajı

siyaset tartışmalarının tek sorunu 5 sayfadan sonra loopa girmeleri -konuya ve katılımcılara göre 4 ila 8 sayfa arasında değişiyo zaman zaman-. 5. sayfadaki tartışma ile 25. sayfadaki tartışma birebir aynı. e konu sakız gibi uzayınca insanlar gereksiz yere tüm topiği okumadan bi ilk sayfayı bi son sayfayı okuyup muhabbete dalıyolar, aradaki bi sayfadaki tartışma tekrarlanıyo.

sakızın uzama katsayısına bağlı olarak 30. sayfa civarlarında filan gerilim tavan yapıyo ,sonra moderasyon atlıyo işte topiğe, duruma göre mesaj silme, kilit, yörünge dışı filan geliyo işte klasik hikaye. istisna olabilecek bir siyaset topiği görmedim paticikte.

Konuların sakız gibi uzamasının yine başlıca nedeni Werewolf'un da belirttiği gibi adam akıllı cevap veremeyen veya verebileceği hiç bir cevabı kalmamış adamların konuyu farklı yöne çekmek yada Kaarşısındakini trollük, liboşluk, yobazlık ve türevleriyle suçlamak. Hatta(yanlış hatırlamıyorsam bu forumdaydı tabi) hiç unutmam bir keresinde hızını almayan bir kaç arkadaş hakaret edip yörünge dışına fırlatılınca taraftarları mod arkadaşları liboşlukla suçlamıştı.

Kısacası herşeyin başında moderasyon geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Siyasetsiz insanların resmen birbirlerine guardları indi. E birbirlerini etiketleme dışında bir şeyler yapmaya başlıyor insanlar : Konuşabiliyor.

Siyaset konuşulmaz diye bir şey yok elbette konuşulur ama ölçüsüz ve tutarsız olacağı ortada şu anda. Dişini gösteren olduğu sürece diş göstermek olucak ve insani ilişkilerin normalleşmeye başladığı şu ortamda ortamı germek sizleri eğlendirecekse bir şey diyemem. Ben bana sataşan olduğu sürece ona buna sataşmaktan başka bir şey yapmam sanırım. Başkaları için de bu böyle olucaktır, olmalıdır da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Pyro said:

DynamicK said:

ne giriyorsunuz foruma madem ? :)

Bu insanlar foruma girmese kimi banlayıp eğlenmene devam edecektin, sorarım sana.

ban yok bizde ban yok, fizban ile nefir banlıyor durmadan
benim en son 10 icraatım hep ban açmak.

forum ilginç bir yerdir, gazete gibi olsa haberi ben yazsam sıkıcı deseniz alınırım da içeriği oluşturan kitle sonra da sıkıcı diyorsa o daha komik. çok eğlenceli bence, şu topik bile eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Pyro said:

DynamicK said:

ne giriyorsunuz foruma madem ? :)

Bu insanlar foruma girmese kimi banlayıp eğlenmene devam edecektin, sorarım sana.

ban yok bizde ban yok, fizban ile nefir banlıyor durmadan
benim en son 10 icraatım hep ban açmak.

forum ilginç bir yerdir, gazete gibi olsa haberi ben yazsam sıkıcı deseniz alınırım da içeriği oluşturan kitle sonra da sıkıcı diyorsa o daha komik. çok eğlenceli bence, şu topik bile eğlenceli.

Can sıkan forumdaki kitle değil, malum "yasak".
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siyaset yasağına ben karşı değilim valla. İki kitle zaman zaman küstahlaşmak suretiyle birbirini eritmeye çalışıyor. Biri birine koyun diye bakıyor, diğeri sinirlenip küfre kadar laf söylüyor bu sefer.

İnsanları siyasi görüşleri sebebiyle alçaltan ya da yükselten bi kitle var. Her iki kesim de yapıyor bunu. Eğer bugün siyaset ysağı açılsa akşama kadar yine olur bu tarz olaylar.

Kabul edelim, adam gibi tartışmayı, karşıdakinin görüşüne saygı göstermeyi bilmiyoruz. Bence hiç gereği yok siyasetin falan. Eğlenceli bu haliyle paticik oldukça.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...