Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Kanal D'de saat 5'teymiş. İzlemek lazım, son durumu görelim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Takımlar için hazırlık maçları asla bir ölçü olamadığna inanıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 takımın performansından mıdır nedir, hazırlık maçlarını izlemek keyif vermiyor..[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Sanırım bugün bosque nin forvet hariç ideal onbirini görücez.. Ve takımın ne kadar berbat durumda olduğunu anlayacaz :([signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 1-0 önde h. berlin 15. dakika şu an. beşiktaş'ın belirli bi oyunu yok. berlin planlı falan...[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 eh son 2 senedir 5 yiyorduk son ve ciddi hazırlık maçlarımızda. bu sefer 3 yedik. iyi yoldayız yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bu arada formalar yeniydi dikkatinizi çektiyse bu beyaz olanıydı.3 tane daha yeni forma olucak siyah-damalı ve tabiki çubuklu salı günü tanıtılacak olan formalar çarşambadan itibaren BjkStorelarda...[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 simsiyah forma çıkarmıyo adamlar delirtiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ya simsiyah forma olucak.yani ben siyah-damalı derken bi siyah forma bide damalı forma demeye çalıştım. Formalar şöyle karışıklık olmasın: 1-Beyaz 2-Siyah 3-Damalı 4-Çubuklu[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 artık nolcak bu besıktasın halı dıebılırz=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ahaha beşiktaş taraftarı bile takımın halini değil formanın rengini konuşuyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: _NoelBaba_, 01 Ağustos 2004 19:15 tarihinde demiş ki: Bu arada formalar yeniydi dikkatinizi çektiyse bu beyaz olanıydı.3 tane daha yeni forma olucak siyah-damalı ve tabiki çubuklu salı günü tanıtılacak olan formalar çarşambadan itibaren BjkStorelarda... Bu güzel işte, çubuklu formayı perşembe ya da cuma kombineleri alırken satın alırız, bir taşla iki kuş. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 abi formanın rengini senelerdir konuşuyoruz. allahım yarrabbim bi takımın siyah rengi varsa ve simsiyah kullanmıyorsa harbi fıtık oluyorum. ulan daha karizma renk mi var yeryüzünde. m.utd real madrid bile siyah kullanıyor biz kullanmıyoruz off of inşallah vardır abi bu sene. ama hiç ihtimal vermiyorum. son gün çıkarır programdan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hakkaten ne olcak bu bjk nin hali[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 fenerli fenerli yazılar yazma şuraya praw..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 peki hemen[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Çok basit goller yiyoruz. Juanfran nın gelmesi farz oldu üstüne birde emre nin gelmesi lazım. benim pek umudum yok bu kadrodan.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Eksikler var ya tümer sergen carew falan.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Takım çok basit hatalar yapıyor. Düzügn pas bile atamıyorlar. Defans SOS veriyo zaten. Böle lige başlarsak durmumuz vahim bizim :([signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bu maç ölçü olamaz. Olur diyeni ağır yaralarım, deli raporum var, ceza almam, alamam... Dikkat edin ısırmıyım![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Pascal, 02 Ağustos 2004 15:55 tarihinde demiş ki: Bu maç ölçü olamaz. Olur diyeni ağır yaralarım, deli raporum var, ceza almam, alamam... Dikkat edin ısırmıyım! kacın kacın kuduz pascal gelıyor...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abi hazırlık maçlarıyla yorum yapıyorsunuz ya ehe. hadi böle sistemi milletin durduğu yeri d,izilişi filan yorumlasanız tamam da oyunu yorumluyorsunuz. bu takım 2 senedir 5 yiyip 1 hafta sonra lige başlayıp millete selam çakıp uzak ara öne geçiyor hele bi lig bşlasın 1-2 hafta geçsin ozaman eleştirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Onu bunu bilmem ama Beşiktaş çok kötü durumda! Henüz Del Bosque nin kafasındaki 11 bile belli değil. Umarım herşey iyi gider.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nerden biliyorsun belli olmadığını. hazırlık maçının oyuncuları, farklı varyasyonları vs denemek olduğunun farkındasın umarım. takım kötü yolda mı? olabilir. bikere 3 mevkide eksiği var sol orta forvet. sola transfer olcak. başarılı olmamız için ortaya transfer forvete de alternatif şart. tabi sergen 2 sene önceki gibi oynasa gerek kalmaz ortaya ama bidaa öyle zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bjk nin durumu hiç iyi gözükmüyordu hazırlık maçlarında. bir de ilk 5 hafta maçların hepsi zor. işler kötü giderse bjk hiç toparlayamaz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar