Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sertifikamı 3 ay önce falan aldım da hala gitmedim şubeye. alabilir miyim hala cep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 1 yıl süresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 nil 23 kere başarısız oldu ona sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 enan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 köylüyle benim henüz alamadigim ehliyet bir mi. 1 kere kaldim ayrica burasi almanya koc! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 almanya da tr deki ehliyet sahiplerinin tamamı kalır sınavda. herifler o konuda manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Werewolf said: 1 yıl süresi var 1 yıl geçince ne oluyor benim bir 9-10 ay oldu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 1 yıldan bile fazla .. 1 yıl adli temiz kağıdı ve sağlık raporunun geçerlilik süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yenisini alman gerekiyodur heralde, hiçbi fikrim yok sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tecrübeyle sabit 2008 eylülde aldığım sertifikayı geçen ay ehliyete çevirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 1 yıl alınmadığı takdirde 2. bi sınav hakkı yok. ehliyet yok. sebebi ise taksiye yada dolmuşa binip ehliyetini almayan üşengeçleri trafikte görmek istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bişey olmuyo ya bi o sağlık raporu falan belki sürelidir eniştem 3 yıl sonra mı ne çıkartmış geçen diyodu bana sdf benim de duruyor pembe dosyam. arabam olsa gider çıkartırım da o 1 günün harcanması olayı çok büyüyor gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bahçeşehirde otururken almıştım evrakları şimdi etilerdeyim ve gidip almam için küçükçekmeceye gitmem gerekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o bir yıl doğru galiba. bişileri değiştirmişler. geçen işyerinde herif panik oldu, izin aldı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 1 yıl içinde almazsa sabıka kaydını ve sağlık raporunu bi daha yaptırman gerekiyo işte. yaptırmasan da pek bişi demiyolar ama kime denk gelinceği belli olmaz tabi. bi şeyleri değiştirdiği de yok. ben kasımdaki sınava girmiştim mesela, dün aldım anca gidip. 5 ay sonra yani. sorun olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Phobost said: Tecrübeyle sabit 2008 eylülde aldığım sertifikayı geçen ay ehliyete çevirdim ASDFDSAFSDASA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 up. Ehliyetle kimligimi kaybettim. Şimdi pasaportla gitsem kimlik çıkartmadan yenisini alabiliyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 PrudenT said: ben kasımdaki sınava girmiştim mesela, dün aldım anca gidip. 5 ay sonra yani. sorun olmadı hiç. emniyette kaç lira verdin zam gelmiş falan diye duydumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 toplam 300 civarı verdim, 230 küsür verdim ilk, sonra kart için 62 liramı ne verdim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar