Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 benle ne kadar münasebetin var?
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 selam arkadaşlar http://www.yigitardaturkoglu.com/
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sipeyskeyk said: Pyro said: sipeyskeyk said: ESTEL KOMÜNİST OLDUĞU İÇİN ÇOK KÖTÜ BİR MOD. YANİ DAHA BAŞKA ÇOK KÖTÜ YANLARI VAR. AMA ADAM KOMÜNİST OLARAK BAŞTAN KAYBEDİYOR. Bu samimiyet nedir abi? Tanımıyorsun etmiyorsun adamı. sana ne ? tövbe tövbe.. adamla ne kadar muhabbetim var sen nereden bileceksin. Adam kendi skypetan şikayet etti de oradan biliyorum.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Estel_Anorien said: benle ne kadar münasebetin var? Buna cevaben benim seninle 25cm var yazıcakmış şimdi söyledi, banlanmasını talep ediyorum.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Estel_Anorien said: benle ne kadar münasebetin var? çok
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tanıyalım Ben Yiğit Arda Türkoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Çeviribilim 4. sınıf öğrencisiyim. Paticik.com forumlarının en başarısız, en viral ve en şişko moderatörüyüm.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Pyro said: Werewolf said: arkadaşlar bana gelen son dakika haberiyle yayınımıza ara veriyorum, buluşma bölümünün viral modu zaugnakhaldunu eklemeyi unutmuşuz, anket geçersiz seçim iptal tekrarı talep ediyorum (tu) evt agalatör yetemiyoruz forgiver said: HER MOD İÇİN AYRI ANKET AÇILSIN AYRI AYRI KÖTÜLEYELİM DATMİN OLAMIYORUZ
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Estel_Anorien said: benle ne kadar münasebetin var? Buna cevaben benim seninle 25cm var yazıcakmış şimdi söyledi, banlanmasını talep ediyorum. dostum MUHBİRLİK yapmayalım.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Cons said: selam arkadaşlar http://www.yigitardaturkoglu.com/ ahahah bunu gördüm sitede ahahaha bune be:DD:
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lan takip edemiyorum tek tek laf sokun
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hakkımda yapılan tüm iddaları reddediyorum. resmi açıklamaları www.yigitardaturkoglu.com üzerinden yapacağım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ne kadar samimiyetin var adamın sitesini veriyorsun ?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kaan senin benimle ne samimiyetin var ?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Haydi herkes birbiriyle olan samimiyetini sorgulasın bu gece.
trix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 beni meatspinden banlayan kimdi? ona göre oy vercem.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Pyro said: Sen nerden bileceksin? hayır yani olayın nedir ? niye atlıyorsun seninle alakalı olmayan şeylere.
Öne çıkan mesajlar