Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 AHAHAH o ben diilim. teyzem o. sonra masadan düştü zaten onu yapınca.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Werewolf said: masumları durduk yere banlayan moderasyon HESAP VERECEK Ulan toplasan 5 adam banlatmışımdır, BEN BUNU HAKETMİYORUM.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Werewolf said: masumları durduk yere banlayan moderasyon HESAP VERECEK Ulan toplasan 5 adam banlatmışımdır, BEN BUNU HAKETMİYORUM. msn yancılarıyla forumun güzide üyelerini ezen emperyalistler cezasını çekecek
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Estel_Anorien said: AHAHAH o ben diilim. teyzem o. sonra masadan düştü zaten onu yapınca. sıs sıs pis gomünüst
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Peki malbuş teklifi var mı bundan sonra?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ESTEL KOMÜNİST OLDUĞU İÇİN ÇOK KÖTÜ BİR MOD. YANİ DAHA BAŞKA ÇOK KÖTÜ YANLARI VAR. AMA ADAM KOMÜNİST OLARAK BAŞTAN KAYBEDİYOR.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit said: vay be malbuş devrimidir bunun adımalbuşçuları küçümseme
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sesu said: Bence en kötüsü benim biricik sevdiceğim.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kellemi veririrm malbuş yasağından vazgeçmem siz benim sakalımı kestiniz ama kesilen sakal daha gür çıkar beni öldürmeyen şey güçlendirir za
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sipeyskeyk said: ESTEL KOMÜNİST OLDUĞU İÇİN ÇOK KÖTÜ BİR MOD. YANİ DAHA BAŞKA ÇOK KÖTÜ YANLARI VAR. AMA ADAM KOMÜNİST OLARAK BAŞTAN KAYBEDİYOR.cCc
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit said: kellemi veririrm malbuş yasağından vazgeçmem siz benim sakalımı kestiniz ama kesilen sakal daha gür çıkar beni öldürmeyen şey güçlendirir za asla haketmiyosun en kötü olmayı
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 peki kapitalizm de bizi görecek mi?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 evet gökalp lan, ne işin var senin orada kaan gibi bir adamın önünde :(
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sipeyskeyk said: ESTEL KOMÜNİST OLDUĞU İÇİN ÇOK KÖTÜ BİR MOD. YANİ DAHA BAŞKA ÇOK KÖTÜ YANLARI VAR. AMA ADAM KOMÜNİST OLARAK BAŞTAN KAYBEDİYOR. Bu samimiyet nedir abi? Tanımıyorsun etmiyorsun adamı.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 gökalp'e oy veren eller kırılsın.........
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sipeyskeyk said: evet gökalp lan, ne işin var senin orada kaan gibi bir adamın önünde :( bi bilsem
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 arkadaşlar bana gelen son dakika haberiyle yayınımıza ara veriyorum, buluşma bölümünün viral modu zaugnakhaldunu eklemeyi unutmuşuz, anket geçersiz seçim iptal tekrarı talep ediyorum
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Pyro said: sipeyskeyk said: ESTEL KOMÜNİST OLDUĞU İÇİN ÇOK KÖTÜ BİR MOD. YANİ DAHA BAŞKA ÇOK KÖTÜ YANLARI VAR. AMA ADAM KOMÜNİST OLARAK BAŞTAN KAYBEDİYOR. Bu samimiyet nedir abi? Tanımıyorsun etmiyorsun adamı. sana ne ? tövbe tövbe.. adamla ne kadar muhabbetim var sen nereden bileceksin.
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Werewolf said: arkadaşlar bana gelen son dakika haberiyle yayınımıza ara veriyorum, buluşma bölümünün viral modu zaugnakhaldunu eklemeyi unutmuşuz, anket geçersiz seçim iptal tekrarı talep ediyorum (tu)
Öne çıkan mesajlar