Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EN KÖTÜ MOD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Werewolf said:

tamam tamam sana ayrı anket açıcam en iyi mod diye, tek seçenek de sen olucaksın. ayrıca koca topicte geyik yapıldığını anlamamayı bi tek sen başarabilmişsin, hLL.

buradaki hiçbir modun pohpohlanmaya ihtiyacı yok bu bir.

ikincisi geyik yapıldığını anlamamış olsam topice attığım ilk mesaj geyik içerikli olmazdı.

üçüncüsü senin bana verdiğin cevap hiç de geyik içerikli değildi.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ya bu düşük kapasitelileri anlarım da, senin ayardan anlamanı beklerdim Ömer, kalitesi vardır bu işin. Hani nerede? Farinal aslanım benim.

bir derdin mi var koçum?
Mesaj tarihi:
Farinal said:

Xaenin said:

Ya bu düşük kapasitelileri anlarım da, senin ayardan anlamanı beklerdim Ömer, kalitesi vardır bu işin. Hani nerede? Farinal aslanım benim.

bir derdin mi var koçum?
OFFFFFFF OFFFF
Mesaj tarihi:
Farinal said:

Xaenin said:

bir derdin mi var koçum?

BA
DUM
TIS
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ah var abi koçum falan diyorsun ne yapacaksın çok merak ediyorum gerçekten ya.

Dövecek gibi adama bak hahaha.

aslanım diyen sensin ilk. adım geçiyor söylediklerinde boş boş konuşuyorsun rahatsız oluyorum dövecek falan değilim özelden adres veeeerr diye pm falan atacağımdan değil bişi konuştuk bitti uzamasının gereği yok rahatsızlık duyuyorum
Mesaj tarihi:
ben gülüp eğleniyorum arkadaşlarında ooo uuu gibi gaz vermeleride onlara eğlence sağlıyor bir nevi topluma hizmet yani boş bir konuşma ama günler sonra kalkıp farinal aslanım benim falan gibi boş konuşmalara gerek yok
Mesaj tarihi:
YİRİ YİRİ BOUM

YİRİ YİRİ BOUM

YİRİ YİRİ BOUM

GİMPOROOO GİMPORO GİMPOROOOOOOOOO

kaan bu şarkı sana gelsin.
asdiasdilasdlşa

http://www.youtube.com/watch?v=T4st6Tn21xY&feature=related
Mesaj tarihi:
Fistan said:

aslanım ve koçumdan baska hayvan temalı tehdit içeren ama hakaret içermeyen hayvanlı hitap bulamadım
yoksa size laflar hazırlamıştım
kurdum benim
  • Yeni Oluştur...