MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Werewolf said: tamam tamam sana ayrı anket açıcam en iyi mod diye, tek seçenek de sen olucaksın. ayrıca koca topicte geyik yapıldığını anlamamayı bi tek sen başarabilmişsin, hLL. buradaki hiçbir modun pohpohlanmaya ihtiyacı yok bu bir. ikincisi geyik yapıldığını anlamamış olsam topice attığım ilk mesaj geyik içerikli olmazdı. üçüncüsü senin bana verdiğin cevap hiç de geyik içerikli değildi.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Xaenin said: Ya bu düşük kapasitelileri anlarım da, senin ayardan anlamanı beklerdim Ömer, kalitesi vardır bu işin. Hani nerede? Farinal aslanım benim. bir derdin mi var koçum?
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ah var abi koçum falan diyorsun ne yapacaksın çok merak ediyorum gerçekten ya. Dövecek gibi adama bak hahaha.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Farinal said: Xaenin said: Ya bu düşük kapasitelileri anlarım da, senin ayardan anlamanı beklerdim Ömer, kalitesi vardır bu işin. Hani nerede? Farinal aslanım benim. bir derdin mi var koçum?OFFFFFFF OFFFF
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ahahahaha abi başka bir şey bulman lazım off gazı vermez artık.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Üflesen gaza geliyor abi adam daha fazla bişeye ihtiyacı yok ki. DEĞİL Mİ KOÇUM?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Farinal said: Xaenin said: Ya bu düşük kapasitelileri anlarım da, senin ayardan anlamanı beklerdim Ömer, kalitesi vardır bu işin. Hani nerede? Farinal aslanım benim. bir derdin mi var koçum? BA DUM TIS
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o lafın altında kalacağına tüm pati ahalisinin altında kal
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 BAN BAN BAN BANLATMASSAN ADAM DEĞİLSİN KAAN
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Xaenin said: Ah var abi koçum falan diyorsun ne yapacaksın çok merak ediyorum gerçekten ya. Dövecek gibi adama bak hahaha. aslanım diyen sensin ilk. adım geçiyor söylediklerinde boş boş konuşuyorsun rahatsız oluyorum dövecek falan değilim özelden adres veeeerr diye pm falan atacağımdan değil bişi konuştuk bitti uzamasının gereği yok rahatsızlık duyuyorum
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Banlatamam abi Farinal beni dövecek diye çok korkuyorum.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abi emin olun hepinizi banlatmak için 10 tane sebep buluruz en alasından ama kasmıyoruz forumda arızalı insanlarada yer vermek lazım arada sırada
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben gülüp eğleniyorum arkadaşlarında ooo uuu gibi gaz vermeleride onlara eğlence sağlıyor bir nevi topluma hizmet yani boş bir konuşma ama günler sonra kalkıp farinal aslanım benim falan gibi boş konuşmalara gerek yok
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 YİRİ YİRİ BOUM YİRİ YİRİ BOUM YİRİ YİRİ BOUM GİMPOROOO GİMPORO GİMPOROOOOOOOOO kaan bu şarkı sana gelsin. asdiasdilasdlşa http://www.youtube.com/watch?v=T4st6Tn21xY&feature=related
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Youtube patlamış abi açılmıyor hiç biri, sen bana bir bukle oku buradan.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aslanım ve koçumdan baska hayvan temalı tehdit içeren ama hakaret içermeyen hayvanlı hitap bulamadım yoksa size laflar hazırlamıştım
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Fistan said: aslanım ve koçumdan baska hayvan temalı tehdit içeren ama hakaret içermeyen hayvanlı hitap bulamadım yoksa size laflar hazırlamıştımkurdum benim
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gülüm.. hayvan sayılır o da, beslersin fln.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Catzee said: kermit <3 xaenin (td) Sen kimsin?
Öne çıkan mesajlar