Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Majesty 2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Party sistemi işe yarıyor. Korktuğum gibi çıkmadı eheh. İyi savunulan hedeflere ödül koyulduğu vakit normalde herolar bireysel olarak cevap verdiklerinden savunma kuleleri vs. gelenleri teker teker harcayabiliyorlar. 4 iyi ayarlanmış grup üyesi aynı anda gidince gereken dayanma potansiyelini oluşturabiliyorlar.

Büyücünün kulesinin yıkılıdığı bir görevde, ip gibi sıraya dizilip büyücüye giden heroların teker teker elementaller tarafından ya katledildiği ya da kaçırıldığı anda bir barbar, bir büyücü ve 2 clericli grubun görevi kurtarması gayet güzel bir andı.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun süper olmuş...

Kaptırıp kaç saat oynadım ben bile bilmiyorum

Neyse, birkaç sorum var tapınaklarla ilgili;

Şu life&Death görevinde tapınağı nereye kuruyoruz?

Birde hangisini seçtiniz? Life mı Death mi?

Bu seçimi her bölümde mi yapacağız yoksa o bölümden sonra seçtiğimiz taraflam mı oynamalıyız?

Life Ress. veriyormuş. Ama tapınak çıkıncaya kadar zaten adamlar +16 lvl, süper itemlar oluyor ve ölmüyorlar bariz (hele gruplarsa). O yüzden bölüm başında vermiyorsa Res ne işim olur?

Peki death tapınağının sunduğu avantaj ne?
Sosyal ağlarda paylaş

abaw bütün mapi temizledim elimi kolumu sallıya sallıya dedim ejderhayı kesmek için party farz değildir sonuçta mapte kimse kalmadı

demez olaydım

2500 de koysam farketmedi 3 er 4 er gittiler ejdere hep yem oldular. Sonra fafner efendi geldi krallığımı başıma yıktı

siz siz olun büyük bir saldırıdan önce kesin parti kurdurun
Sosyal ağlarda paylaş

partisiz tokatladım demin fafnir'i, ranger, wizard falan yattı 2-3 hero ama öyle bir focus fire yedi ki elflerden hiç kaçarı yok. uykum olmasa immunity'si varken kesmeye çalışacaktım, 2-3k hp'si immunity varken gitti.

elfler lüzumsuz ötesilikten muhakkak lazımlığa terfi etmişler yalnız, speed buff şahane.
Sosyal ağlarda paylaş

onu da demin bitirdim, haritanın her köşesini taradım, minnacık bir fog of war kalmış doğuda orta kısımda, oradaymış meğer yeri.

elfler wizardlardan 2-3 kat daha hızlı, kaç tane attack flag sololadılar haddi hesabı yok. kimse yetişemeden indiriyorlar. special attack'ları çok ağır dmg veriyor. ilk lvl'dan güçlüler. zora gelirse kaçabiliyorlar, ama zorlanmazlarsa kaçmıyorlar. bütün explore ve attack flag'lara ilk onlar gidiyorlar. karavanlara, diğer herolara speed buff atıyorlar ki 1,5 kat hız bambaşka birşey. dwarf'lar gene çok yavaş, ilk oyunda hep onları tercih ediyordum ama burada hayli yetersiz kalmışlar warrior'lardaki snare, taunt filan olmadığından. ilk oyundaki durum tersine dönmüş gibi sanki. denemedim ama aynı anda iki çeşit settlement da kurulabiliyor galiba, öyleyse seçmeye de gerek yok gerçi, ikisi de yapılır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben denedim, şaştım şahsen. melee defense düşük sadece başta, speed buff geliştirince ölme gibi bir olayları da kalmıyor çünkü 6.00 speed'li yaratık görmedim oyunda. ilk oyundaki gibi male de değiller, hatta elven bungalow description'da "dönem dönem değişik cinsiyetteki elfler hizmet veriyor, şansınıza erkeklerin dönemine rast gelmediniz devletlüm" yazıyordu heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet iki tapınağıda denedim.

Death'ten çıkan hatınlar gerek Curse'leri, gereksede summonları ile dağıtıyor. Ha ilerde yanlarına paladin veremeyecekmişiz. Ama büyüsü (curse) çok ama çok zayıf.

Life'dan çıkanlar düz priestlere nazaran daha iyi heal özelliğine sahipler ki mass heal aynı anda birsürü heroyu iyileştiriyor.

Ama düşünüyorum var mı gerek diye? Özellikle lvl +12 hiç hero kaybetmedim zaten. Hele gruba veriyorsun bir cleric harikalar yaratıyor. Adam ölsede zaten tapınak yaptığın seviyeye gelince heroya verilecek birkaç bin altın hiçte dert olmuyor.

Yani karar veremedim birtürlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha oyun şahane yalnız.
yenı seslendirmele alışınca onlarda cok güzel geliyo.

Dwarflar eskisine gore cok daha hızlı artık, bide party'le gezince geride kalma durumlarıda kalmıyo pek.

stundır magic ressisttir bi vurusta binaya 354640 dmg vermedir derken super iş yapıyolar.

ne zaman elf alsam, hep binalarının önünde bişiler cıkıp cıkıp lvl1 ken yiyo elfleri kıl oldum. cuceler miss gibi lvl 10'da 1400hp leri falan oluyo.

bütün parayıda Blacksmith'e yatırıyolar zaten ohh mis.

bitek şey eksik onu ozledim ben, bir rogue'lar daha az calıp cırpıyo, alaksız lairlara gidip para item falan calarlardı, bide lairlar yıkılınca etraftaki herolar'a iten düşerdi +1,+2 modunda o olsaymış güzel olurmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun küfrettiriyor yanlız şu altın toplama bölümünde.

Şu eskort görevi 10k gold verdi, tamam.
Sürekli gelir arttıran atifact'i zamanı doldukça bastım.

Ama oyunun son 4 günü 10 kadar elemental geliyor ve herşeyi yıkıyor, herolarıda kesiyor bir güzel.

Zaten max 31k biriktirebildim. Onda da kalemi dahi yıktı elementaller.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...