Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Güzel olmuş oyun. Çok derinlemesine incelemedim 4 bölüm falan bitirdim ama beni doyurdu. Yeni eklenen özelliklerin birçoğu çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ühühü bende istiyopm lan! cok yavas iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Party sistemi işe yarıyor. Korktuğum gibi çıkmadı eheh. İyi savunulan hedeflere ödül koyulduğu vakit normalde herolar bireysel olarak cevap verdiklerinden savunma kuleleri vs. gelenleri teker teker harcayabiliyorlar. 4 iyi ayarlanmış grup üyesi aynı anda gidince gereken dayanma potansiyelini oluşturabiliyorlar. Büyücünün kulesinin yıkılıdığı bir görevde, ip gibi sıraya dizilip büyücüye giden heroların teker teker elementaller tarafından ya katledildiği ya da kaçırıldığı anda bir barbar, bir büyücü ve 2 clericli grubun görevi kurtarması gayet güzel bir andı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Oyun süper olmuş... Kaptırıp kaç saat oynadım ben bile bilmiyorum Neyse, birkaç sorum var tapınaklarla ilgili; Şu life&Death görevinde tapınağı nereye kuruyoruz? Birde hangisini seçtiniz? Life mı Death mi? Bu seçimi her bölümde mi yapacağız yoksa o bölümden sonra seçtiğimiz taraflam mı oynamalıyız? Life Ress. veriyormuş. Ama tapınak çıkıncaya kadar zaten adamlar +16 lvl, süper itemlar oluyor ve ölmüyorlar bariz (hele gruplarsa). O yüzden bölüm başında vermiyorsa Res ne işim olur? Peki death tapınağının sunduğu avantaj ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 valla gayet güzel olmuş görünen o ki, advanced görevlere yeni geçtim ama sıkıntı veren bir durum olmadı. :) may embiişıın hez peyd oooff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Party olayı çok iyi olmuş. O büyücü kulesi ve etrafındaki 5 statueyu başka türlü indirmek imkansız ama 10 kişi 4 dwarf 4 cleric 2 wizard tozunu attırdılar. 20 saniye içinde ne kule ne kale hiçbişey bırakmadılar I'm melting olmamış ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 aynen katıldım kaede'ye dragonlu bölüm de bi garip olmuş, resmen bıraksam adamlarım sonsuza kadar level atlicaklardı, sürekli bişeyler öldürmekten potion falan alacak zaman bulamadılar ki ona rağmen kolay geçtim clericler saolsun. ama oyun çok iyi be(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Yalnız şey komik oluyo, inn'de iki saat "LF HEALER FFSS!!!" diye beklemek zorunda kalaibliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Su hatayı benim dışında alan yokmu ya oynuyamiyorum offical forumlarada baktım yazmıyor birşey --------------------------- editor [GEM] - Exception --------------------------- Ran out of memory (device.cpp, 631) > "/texture/groups/default/add.bg" 64: "/texture/fx/smoke/smokesmal5b_g30" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 abaw bütün mapi temizledim elimi kolumu sallıya sallıya dedim ejderhayı kesmek için party farz değildir sonuçta mapte kimse kalmadı demez olaydım 2500 de koysam farketmedi 3 er 4 er gittiler ejdere hep yem oldular. Sonra fafner efendi geldi krallığımı başıma yıktı siz siz olun büyük bir saldırıdan önce kesin parti kurdurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 partisiz tokatladım demin fafnir'i, ranger, wizard falan yattı 2-3 hero ama öyle bir focus fire yedi ki elflerden hiç kaçarı yok. uykum olmasa immunity'si varken kesmeye çalışacaktım, 2-3k hp'si immunity varken gitti. elfler lüzumsuz ötesilikten muhakkak lazımlığa terfi etmişler yalnız, speed buff şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ben Dwarfları tercih ediyorum. Çünkü adamlar ölmüyor. Warriordan başarılılar. Wizard'lar ise ranged DPS'de daha başarılılar elflere nazaran. Bu arada şu tapınak görevine gelen yokmu yahu daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 onu da demin bitirdim, haritanın her köşesini taradım, minnacık bir fog of war kalmış doğuda orta kısımda, oradaymış meğer yeri. elfler wizardlardan 2-3 kat daha hızlı, kaç tane attack flag sololadılar haddi hesabı yok. kimse yetişemeden indiriyorlar. special attack'ları çok ağır dmg veriyor. ilk lvl'dan güçlüler. zora gelirse kaçabiliyorlar, ama zorlanmazlarsa kaçmıyorlar. bütün explore ve attack flag'lara ilk onlar gidiyorlar. karavanlara, diğer herolara speed buff atıyorlar ki 1,5 kat hız bambaşka birşey. dwarf'lar gene çok yavaş, ilk oyunda hep onları tercih ediyordum ama burada hayli yetersiz kalmışlar warrior'lardaki snare, taunt filan olmadığından. ilk oyundaki durum tersine dönmüş gibi sanki. denemedim ama aynı anda iki çeşit settlement da kurulabiliyor galiba, öyleyse seçmeye de gerek yok gerçi, ikisi de yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hadi be o kadar imba mı elfler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben denedim, şaştım şahsen. melee defense düşük sadece başta, speed buff geliştirince ölme gibi bir olayları da kalmıyor çünkü 6.00 speed'li yaratık görmedim oyunda. ilk oyundaki gibi male de değiller, hatta elven bungalow description'da "dönem dönem değişik cinsiyetteki elfler hizmet veriyor, şansınıza erkeklerin dönemine rast gelmediniz devletlüm" yazıyordu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 LOL asiri uykum geldi yoksa ejder efendiyle randevum vardi salak gibi baslar baslamaz tepeye krudum binalari geldi supurdu direk ikinciye kasmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Evet iki tapınağıda denedim. Death'ten çıkan hatınlar gerek Curse'leri, gereksede summonları ile dağıtıyor. Ha ilerde yanlarına paladin veremeyecekmişiz. Ama büyüsü (curse) çok ama çok zayıf. Life'dan çıkanlar düz priestlere nazaran daha iyi heal özelliğine sahipler ki mass heal aynı anda birsürü heroyu iyileştiriyor. Ama düşünüyorum var mı gerek diye? Özellikle lvl +12 hiç hero kaybetmedim zaten. Hele gruba veriyorsun bir cleric harikalar yaratıyor. Adam ölsede zaten tapınak yaptığın seviyeye gelince heroya verilecek birkaç bin altın hiçte dert olmuyor. Yani karar veremedim birtürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Elflerle deniyim o zaman. Kerametin elflerde olması lazım çünkü o ejder 4 kule arasında 12 tane lvl16-20 heromu kesti elfsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ahaha oyun şahane yalnız. yenı seslendirmele alışınca onlarda cok güzel geliyo. Dwarflar eskisine gore cok daha hızlı artık, bide party'le gezince geride kalma durumlarıda kalmıyo pek. stundır magic ressisttir bi vurusta binaya 354640 dmg vermedir derken super iş yapıyolar. ne zaman elf alsam, hep binalarının önünde bişiler cıkıp cıkıp lvl1 ken yiyo elfleri kıl oldum. cuceler miss gibi lvl 10'da 1400hp leri falan oluyo. bütün parayıda Blacksmith'e yatırıyolar zaten ohh mis. bitek şey eksik onu ozledim ben, bir rogue'lar daha az calıp cırpıyo, alaksız lairlara gidip para item falan calarlardı, bide lairlar yıkılınca etraftaki herolar'a iten düşerdi +1,+2 modunda o olsaymış güzel olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Birde mesele bir guild yaptım tüm upgradeler tamam. Aynı Guildden birtane daha yapınca ondan çıkan 3 hero için o binayı baştanmı uypgrade etmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yok gerekmiyo, gidip diğer guildden öğreniyolar skilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Şu sınırlı zamanda 35k altın toplama görevini başarabilen varsa bana anlatabilir mi nasıl becerdiğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Oyun küfrettiriyor yanlız şu altın toplama bölümünde. Şu eskort görevi 10k gold verdi, tamam. Sürekli gelir arttıran atifact'i zamanı doldukça bastım. Ama oyunun son 4 günü 10 kadar elemental geliyor ve herşeyi yıkıyor, herolarıda kesiyor bir güzel. Zaten max 31k biriktirebildim. Onda da kalemi dahi yıktı elementaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Tapınak olarak deathi acayip tuttum. İki tane lvl 11 hatun çıkıp tüm ekranı summon doldurdu xD Bu arada hem majesty 1'in sitesinde hemde 2'nin sitesinde kendi oyunlarının soundtrackleri indirilebiliyor. 1'de karakter sesleri falanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar