Kartan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 İyi fikirmiş. Ben sorcerer's towerdan earthquakele denemiştim bir kaç kez ama olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ahah devamı var mı bunun cidden =) rougelar vardı bountyi görünce koşa koşa gelip ölürlerdi çok güzel oyundu. ps:Lightning storm için bol para kasıp öyle geçiliyordu o bölüm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 save load tower+gatele yapmıştım ben gate değilde summon olabilir buyunun adı. butun heroları oraya ısınlıyan bi buyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 call to arms? ama o sadece warrior ile paladinlere oluyordu snrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 call to arms herkesi şehire geri çağırıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yok abi adam sorcerer's towerdaki gate büyüsünden bahsetmiş, istediğin yere ışınlıyor heroları. Yalnız ben o büyüyü tam anlamadım; bazen 3 hero ışınlanıyordu bazen bir düzine, işi gücü olmayanlar mı geliyor sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 O büyü gelmeye niyetli olanları getiriyordu eheh,biraz komik bir açıklama ama mesela koyduğunuz para ödülüne gelen yoksa gateden kimse gelmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 verdikleri tarihte oyunun cıkmasına az kaldı ama şaka gibi bir sitesi var. http://www.majesty2.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 At the end of each mission you can grant one of your heroes the title of Lord, so that you may hire him or her in later missions. You can find detailed information in the Lords section. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 aaa bak bu çok iyiymiş. tuttum fikri, hebelehübeledantilus lvl 15 dedeyi taşıyabilmek biraz olsun rahatlatır bölüm başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 I am melllllltinggggggggggggggg....!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Carryover en çok i'm melting lerin işine yarıycak gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 adamı sonraki bölüm için tutmak iyi fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hmm acaba lord nasıl geliyo, yanı kendine 1 tane ev yapıpmı geliyo, yoksa guildiyle berabermi geliyo? baya değiştirebilir oyun şekline. illa wizardda alınmıyabilir, evet cok guclude. Ne biliyim, cuce alırsın bına dikersin tıkır tıkır, ranger alırsın harta acarsın rogue alırsın, para iktarını arttırırsın oyundaki. ne biliyim iyi yaparlarsa heroları baya ilinc olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Sam said: aaa bak bu çok iyiymiş. tuttum fikri, hebelehübeledantilus lvl 15 dedeyi taşıyabilmek biraz olsun rahatlatır bölüm başında. o zaman bölümlere level sınırlaması getirmeliler (homm da var mesala ). yoksa abuse olur. zaten mage dediğin adam ilk bir kaç level'i atlatıp biraz yüzük falan aldımı dps'in dibine vuruyordu. lord olsa survival da gelecektir ( yani kesin gelir abi hehe.) hoş olmaz. ben şeylerde kullanırım bu nekro hatunlar vardı ya onlar çok tatliydi. umarım bölümleri akıllıca hazırlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Youtube daki gameplay videolari muhtesem gozukuyor. Later 2009 diye geciyor sitede, tam tarih belli mi cikis olarak ? 04.08.2009 mus.. Forumlarda buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Party sistemi falan var. Tek yüksek level hero ile sololanabilecek haritalar olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bu herolar savasırken hiç ses soluk yok. İnşalalh böyle değildir oyun. İam meltinggg , Energies of light , Cromm gibi sesler olmadan oyun bişeye benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bir HA sesi,bir de çlink sesi dikkatimi çekti.Çok sessiz hakikaten. Bir de dikkatimi çeken heroları biz kontrol ediyoruz? Normalde kendi kafalarına göre davranmaları lazımdı.Eğer kontrol bizdeyse her hero grubunu aynı anda yönetmek imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kontrol bizdeyse o oyun majesty olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 karakterleri kontrol ettiğimizi sanmıyorum, kimi seçse büyü iconları aynı. onlar bizim yaptğımız büyülerdir. sesler de eklenir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Doğru bizim yaptığımız büyüler kısmını unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 İş bi ses eklemeye kalsın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bu oyunda patlar hadi geçmiş olsun. Release Date > Friday 21 August 2009 to Friday 25 September Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Canim kotumser olmayin da ne bekliyorsunuz ki zaten ? Hangi oyun sizi aylarda bilgisayar basina kitleyebiliyor artik ? Majesty ilk ciktigi zamanlarda ortalikta benzer turde oyun icin cok secenek yoktu, dolayisi ile oynandi aylarca, senelerce. Devir degisti artik.. Online olmayan - ki o deviri bile gectik bence - bir oyun oyle cok bilgisayar basinda tutmaz kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar