HellHound Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fizban said: yalnız doggy nin 2003 te attığı mesajdaki smiley taşkınlığına dikkat çekiyorum. gordum ve yikildim caktirma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ok. yalınz ben oyun hakkında bilgi bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hakettigi ilgiyi goremeyince uzuldugum oyunlardan birisidir. deli guzel oyundu. heyacanla bekliyoruz ikincisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Mirage said: arcane said: blablablao günlerde alt yapı çalışmalarını başlattım, artık bomba gibiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 arcane'in kirli çamaşırları çıkıyor ortaya bir bir yanlız. Ninja edit atmadan screepcap alıp gelecek jenerasyonlar için motivational yapmak lazım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 çok ilginç bir oyun gibi geldi mutlaka oynamam lazım. Böyle değişik tarzı oyunlar bilen varsa yazarsa sevinirim oyun oynayasım geldi de bu aralar :D. Senaryosu iyi olan ama grafik mühim değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 oo çıkıyor mu sonunda. grafikleri güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hayır bide mod yapmışız adamı pey pey pey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ya nolur çıksın şu oyun 2009 sonunda çıksın ama çıksın oynanış da eskisi gibi olsun bozmasınlar nolur aaa bu topic neşemi yerine getirdi resmen(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bu arada majesty i ya da ek paketini 8800 serisi nvidia larla calistiramayanlar ya eski detanatorlere donecek, ya da oyunun kisa yoluna "-nointro" ekleyerek acacaklar ve ilk video yu gececekler. diger video larida geciyor olabilir emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha yeni öğrendim cidden çıkıyormu. Ağlamak istiyorum :...) Bu majesty2 yıllar once yapımı iptal edilen majesty2 değil değilmi ? Yeni yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o iptal edildi ve cyberlore oyun yapmayı bıraktı, maalesef playboy mansion ile noktaladılar kariyerlerini. :/ bunu ruslar yapıyor şimdi. zaten bu tarz fantezi stratejileri komple ruslara yaptırır oldular heh. (homm, disciples serileri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 pek birşey beklemeyelim ozm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 homm 5 ve expensionlrı güzeldi özellikle expensionları aslında, vanilladaki ordular arasında cok bir fark var denemez, bi tower la inferno bi değişik, ama dwarf ve orclar cok güzel yapılmış iki ırk. disciples zati kral bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 disciples 2'yi amerikalılar yaptı, üçüncüyü ruslar yapıyor. bence gayet de güzel yapıyor ruslar, silent storm'ları yapanlar da sanırım bunları yapanlardan biriydi. jagged alliance 3'ü de yapıyorlar. ufo serilerini çekler yapıyor. yani ne kadar 'alternatif' strateji varsa doğu avrupa'ya kaldı. amerikalılar dune 2 klon basmaya devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Doğu Avrupalılar boktan oyunlar yaptıkları sürece Amerikalıların Dune2 klonları iş yapacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 evet aslında güzel işler yapıyorlar. RPG'cilerin görmek isteyeceği oyunları yapıyorlar ama ne biliyim o eski konuşmalar ve sesleri nasıl yapıcaklar merak ediyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sahane oyundu cafe'ye kurmustum arkadasla mp oynadigimizi hatirliyorum, baya eski bir haber bu aslinda zati 5 sene olmus basligi acali herneyse bekliyorum oyunu hararetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Masticore said: evet aslında güzel işler yapıyorlar. RPG'cilerin görmek isteyeceği oyunları yapıyorlar ama ne biliyim o eski konuşmalar ve sesleri nasıl yapıcaklar merak ediyorum doğrusu. metni yazıp seslendirmeyi outsource, nihayetinde amerikalılar da besteyi yapıp müzikleri doğu avrupa'dan orkestralara çaldırıyorlar. (:P) arcane gibi armudun sapına takılanlar yüzünden işte yıl 2008 ve yılda bir rpg filan çıkıyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bethesda Fallout 3 için 10 dolara Highwayman satınca benden özür dileyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 5-10$ neyse veririm minigun pack filan eklerlerse düşünmeden. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 video ilk screenshotları bi garip görünmüştü bana ama bu hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cok guzel gözüküyor suan bekledigim tek oyun diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 teeeks kolektıır ofof en büyük isteğim şu oyunun patlamaması, gayet güzel görünüyor, umarım çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Sanki ilkinden baya farklı olacak gibi. En azından verdiği his bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar