Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 şimdi ben bu ucağa binsem.gozume hostesi kestirsem.sora dava açabilirim herhalde bu hostes niye bana vermiyor reklamda öyle değildi diye.aysun kayacı davası hesabı.riskli bi reklam :) üssteki mesajıda şimdi okudum ayrı bi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sinad said: Axe'ın bütün reklamları böyle zaten cinsellik üzerine yapıyorlar tüm reklam stratejilerini. Fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fede said: demet evgar intensi ağzına alınca çok sevildi ama sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Şimdi ben bu uçakla gitsem ve bu hizmeti alamasam, yanıltıcı reklam diye dava edebilir miyim? Bilete 1000 doler verebilirim =) Ayrıca mükemmel; http://www.axeetkisi.com/images/solustBanner/a2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fermuarınızı lütfen uçuş süresi boyunca açık tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 "siz yanlış anlamışsınız" derler ve kuruş alamazsınız elbette ki. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 PATA said: Ama kabul etmek lazım.Gerçekten vaad edilenleri sunsalar tercih edebilrim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 viral ama başarılı. bugün gittim aldım 1 tane parfüm. reyonuna da bildiğin reklamdaki hosteslerden birini koymuşlar sarı sarı, yanında magnum ve axe iskambil destesi veriyorlar. hostes çok güzeldi özellikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bende uççam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 böyle uçak varsa yükseklik korkumu yenerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar