Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

@NTV: El Clasico - 10.04.2010 - 23:00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Pyro said:

O değil de göğüs ile çalım atma nedir...

Karşısındaki defansın ameleliğidir abi bişey yok onda halısaha çalımı attı adam yani ahım şahım bişey deil. Karşısında Pique olsa geçemezdi mesela

Futbol bilginden cidden şüphe ediyorum. Ters ayakta yakalıyor defans adamını zaten, istediğin adamı koy yalan o.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Pyro said:

Karşısındaki defansın ameleliğidir abi bişey yok onda halısaha çalımı attı adam yani ahım şahım bişey deil. Karşısında Pique olsa geçemezdi mesela

evdeysen geliyorum benle izle
lan adam orda hızlı halde vücüd çalımı atıyo basit çalım deil abi hatta göz çalımı bile var yanıltıyo herifi messi dışında zor yapar insan o kadar hızlı
Sosyal ağlarda paylaş

Diamor said:

adamın geçirtmemesi gibi bişey yok. messi geçiyor.

Yahu havadan gelen topu ilk baita geçirmesi zaten yanlış diyorum, o pası kafayla rahat keserdi iyi bir defans oyuncusu. Defalarca da izledim tekrarını yani. Messi'nin göğüs çalımı iyi güzel de iyi bi defans ters ayakta kaldığında nasıl hareket edeceğini de bilmeli. Messi dünyanın en iyisi eyvallah da bu golde bişey yok Xavi'nin pası dışında. Onu da kesebilirdi zaten defans
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

nileppezdel said:

Pyro said:

evdeysen geliyorum benle izle
lan adam orda hızlı halde vücüd çalımı atıyo basit çalım deil abi hatta göz çalımı bile var yanıltıyo herifi messi dışında zor yapar insan o kadar hızlı

Sabri de yapıyo :D

Bence baya belliydi o çalımı atacağı yani, PES oynar gibi futbol oynuyo zaten. Akıl etsin defans da bi zahmet onu, Servet gibi defans olmasın kafasını kullansın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...