Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 akrep gibi olandı o di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valdes'i ekmek almaya göndermem bakkala katalan olmasa zaten bırak la liga, segunda division'dan talibi çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Valdez dunyanın iyi kalecilerinden biri ama kesinlikle en iyilerinden biri degil, guven vermeyen saatli bir bomba, Bu maç duzgun kurtarıslar yaptı guzel oynadı ama elestirilmesinin baslıca sebebi eskiye oranla cok cok gelişme gostermesine ragmen halen Barcelonanın en zayıf halkası ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bence Barcelona'nın en zayıf halkası sol bek bölümüdür. Maxwell zaten çok düz bir oyuncu, Abidal'ın en büyük artısı ise bence sakinliği yoksa kesinlikle bu bölgede bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 barselona hiç zorlanmadan aldı gitti yahu. göğsüyle çalım atan hayvana da saygı duydum tekrardan.. ronaldo kız gibi şut çekmese atardı real 1-2 tane ama yine yenilirdi. ayrıca maxwell maç boyunca hiçbir şey yapmadı yahu.70te falan çıktı zaten de çıkana kadar saçlarının messiye benzemesi dışında bir artı yönü yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 maxwell ramos u kesti daha ne yapsin defans oyuncularinin esas gorevi ofanstaki oyuncularin oyununu bozmaktir kornerlerde gider golunu atar orasi ayri ama barca dun hem defansta hem de ofansta ezdi reali hepsinin de hakkini vermek lazim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben şahsen hiç beğenmedim. gerçi tvden izliyoruz yani tam görmek mümkün değil tabi maç içinde neler yaptığını ama beğenmedim net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Atmosfer budur: http://www.youtube.com/watch?v=GYmauLmkwcs&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 akinfeev hakkaten kaleci bu arada. valdes'de göz doldurdu bu sene. casillas'ın performansı bu ikisi kadar değil sanırım bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Valdes katalan olmasa, altyapıdan gelmese hollandada belçikada orta sırada bir takımın kalecisi olmaktan öteye gitmeyecek bir adam. Kötü kaleci değil belki son yıllarda kendini çok geliştirdi ama cidden akinfeev, kameni, lloris, frey gibi adamların oynadıkları takımlara bakıldığında kesinlikle barça kalesini haketmeyen bir adam. İlk 5 falan denmiş de.. Julio Cesar Casillas Van der Sar Cech Buffon Akinfeev Kameni Neuer (Büyük ihtimal seneye Arsenalda olcak) Frey (ki domenech embesilinin her "abi bir hata yaptık, affet" deyişinde 6 yıldır milli takımı elinin tersiyle itmesi priceless) .. ... .... ..... Valdes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 higuitayı unutmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Daha o listede Adler falan var Casillas'a gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 eusebio var o listede beyler. plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 eusebio forvet değilmiydi lan:S tabi yeni eusebio çıktıysa bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 saçmalama eusebio benficanın efsane kalecisi be. bi maçta 50 kurtarışla tarihe geçmişti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Esnaf said: eusebio forvet değilmiydi lan:S tabi yeni eusebio çıktıysa bilemem Ahauhahahaha :D o laf banaydı. Hatta ben kendi kendimi trolleyecektim o listede eusebio da var deyip ama başka arkadaşlar bu zevki tatsın istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Kaleci dediğin olgun,hatta yaşlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 böyle olur o zaman http://1.bp.blogspot.com/_GAYgD62FnRg/SigFk9UTdzI/AAAAAAAAKTA/kgDyCY70LVI/s400/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kaleciler listesinde volkan demirelde var. unutmayın onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 BulletRide said: Kaleci dediğin olgun,hatta yaşlı olur http://www.youtube.com/watch?v=zqQBcBaFr6w bu maça baktıktan sonra kaleci mi değil mi karar ver, aehah nikopolidis bizim halısahada bile kaleyi tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Baban yaşında adam.Saygılı ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tuncay golü atınca neden norveç bayrağı var abi? hahaha yeni dikkat ettim ona hahaha rezalete bak ya şu maçtan sonra adam gibi ceza bile almadı ya yunanistan çifte standartın ötesinde bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 BulletRide said: Baban yaşında adam.Saygılı ol! babama saygı duyuyorum çünkü niko dan daha iyi kaleci ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nikopipilidis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar