Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

@NTV: El Clasico - 10.04.2010 - 23:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valdez dunyanın iyi kalecilerinden biri ama kesinlikle en iyilerinden biri degil, guven vermeyen saatli bir bomba,

Bu maç duzgun kurtarıslar yaptı guzel oynadı ama elestirilmesinin baslıca sebebi eskiye oranla cok cok gelişme gostermesine ragmen halen Barcelonanın en zayıf halkası ...
Mesaj tarihi:
Bence Barcelona'nın en zayıf halkası sol bek bölümüdür. Maxwell zaten çok düz bir oyuncu, Abidal'ın en büyük artısı ise bence sakinliği yoksa kesinlikle bu bölgede bir sorun var.
Mesaj tarihi:
barselona hiç zorlanmadan aldı gitti yahu. göğsüyle çalım atan hayvana da saygı duydum tekrardan..
ronaldo kız gibi şut çekmese atardı real 1-2 tane ama yine yenilirdi.

ayrıca maxwell maç boyunca hiçbir şey yapmadı yahu.70te falan çıktı zaten de çıkana kadar saçlarının messiye benzemesi dışında bir artı yönü yoktu
Mesaj tarihi:
maxwell ramos u kesti daha ne yapsin defans oyuncularinin esas gorevi ofanstaki oyuncularin oyununu bozmaktir kornerlerde gider golunu atar orasi ayri ama barca dun hem defansta hem de ofansta ezdi reali hepsinin de hakkini vermek lazim yani
Mesaj tarihi:
Valdes katalan olmasa, altyapıdan gelmese hollandada belçikada orta sırada bir takımın kalecisi olmaktan öteye gitmeyecek bir adam. Kötü kaleci değil belki son yıllarda kendini çok geliştirdi ama cidden akinfeev, kameni, lloris, frey gibi adamların oynadıkları takımlara bakıldığında kesinlikle barça kalesini haketmeyen bir adam.

İlk 5 falan denmiş de..

Julio Cesar
Casillas
Van der Sar
Cech
Buffon
Akinfeev
Kameni
Neuer (Büyük ihtimal seneye Arsenalda olcak)
Frey (ki domenech embesilinin her "abi bir hata yaptık, affet" deyişinde 6 yıldır milli takımı elinin tersiyle itmesi priceless)
..
...
....
.....
Valdes
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

eusebio forvet değilmiydi lan:S tabi yeni eusebio çıktıysa bilemem

Ahauhahahaha :D o laf banaydı. Hatta ben kendi kendimi trolleyecektim o listede eusebio da var deyip ama başka arkadaşlar bu zevki tatsın istedim :)
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Kaleci dediğin olgun,hatta yaşlı olur

http://www.youtube.com/watch?v=zqQBcBaFr6w

bu maça baktıktan sonra kaleci mi değil mi karar ver, aehah nikopolidis bizim halısahada bile kaleyi tutamaz.
  • Yeni Oluştur...