aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 barcelona alir dunya kupasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Hotdog said: ronaldo messiyi ezecek kaçışı yok,maç sonu alıntılarım bu mesajı http://www.topnews.in/files/Lionel%20Messi.jpg http://www.cristiano-ronaldo.org/photos/cris-sad-43.jpg http://elvis-pelt.com/sad_ronaldo.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lan sanki babanın takımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 -İLYASI GÖRDÜN MÜ İLYASI -HANGİ İLYAS? CASİLLAS EHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gago ve pelegrini denen balicilerle real madrid'in işi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: tellos said: nileppezdel said: Pyro said: O değil de göğüs ile çalım atma nedir... Karşısındaki defansın ameleliğidir abi bişey yok onda halısaha çalımı attı adam yani ahım şahım bişey deil. Karşısında Pique olsa geçemezdi mesela evdeysen geliyorum benle izle lan adam orda hızlı halde vücüd çalımı atıyo basit çalım deil abi hatta göz çalımı bile var yanıltıyo herifi messi dışında zor yapar insan o kadar hızlı Sabri de yapıyo :D Bence baya belliydi o çalımı atacağı yani, PES oynar gibi futbol oynuyo zaten. Akıl etsin defans da bi zahmet onu, Servet gibi defans olmasın kafasını kullansın Abi bir mod lütfen futbol bölümünden banlasın şu herifi. Bariz bölümü trollediğini düşünüyorum yoksa ciddiyse durum kötü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 pes valla pes cikartmadi kirmizilari reale hakem hLL olsun barcaya en ufak bi gaza gelme olmadi butun cirkefliklerine ragmen reallilerin guardiola ya gitsin butun repler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 higuain hic yoktu, benzema ile baslasaymıs keske real. gutiyi niye oynatmadi acaba ya. neyse yargıladı gene barca, bu barcayı durdurursa inter durdurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ben Gago'ya nasıl sabretti Pellegrini onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o maç da 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 pellegrinin arkasinda oturan hatun cok canliydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: Eusebio (yada adı her neyse o kaleci işte) EUSUBİLLAHİRŞEYTANİRRACİM (BÖYLE Bİ KALECİ) VARDI O BİLE MESSİDEN İYİ OYNAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Zegna said: higuain hic yoktu, benzema ile baslasaymıs keske real. gutiyi niye oynatmadi acaba ya. neyse yargıladı gene barca, bu barcayı durdurursa inter durdurur. rıdvan söledi abi interede topu vermiycekler dedi ben inanırım rıdvana morinyo maybe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Real orta sahaya Gago şebeğinin yerine Gerrard'ı alırsa çift yönlü adam olarak (defansif alonso yeter de artar) robben'i geri çağrırsa bi de Kaka'yı tedavi ederse, son olarak defansa da bi Rio Ferdinand falan çakarsa anca yenebilir Barça'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: Geçen sene Ronaldo da bişeyler yapıyordu. Bambaşka bir futbol kültürüne, yepyeni bir takıma ki revizyona giden bir takıma girdi. Acıyın, bunları hesaba katarak eleştirin =) ADAM GENE EZDİ EGE SIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu barcayi durdursa durdursa chuck norris durdurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Yanliz aslantepeye gelirse bunlar 10 falan yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lan mesajlarim sayfa basina denk geliyo, gidip piyango bileti aliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 galatasarayda ilk 11 oynayamayacak adamı "ronaldo olm bu" diye şımartıp pohpohlayıp dünya yıldızı diye alırsan olacağı bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: Yalnı Barcelona 3'lerse sen de patlarsın taha 0-2 demişsin =D zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 pedro'ya fena taktı rıdvan. Messi geçebilecek genç yetenek diyo adam messi ile yaşıt 23 yaşındamı ne... sanki 17 aşında ki adamdan bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Khelben said: nileppezdel said: Geçen sene Ronaldo da bişeyler yapıyordu. Bambaşka bir futbol kültürüne, yepyeni bir takıma ki revizyona giden bir takıma girdi. Acıyın, bunları hesaba katarak eleştirin =) ADAM GENE EZDİ EGE SIS Ya Messi'ye kötü mü dedim ben? ronaldo iyi Ronaldo'nun alışkın olduğu Manchester'daki performansına laf edebilir misin? Alıntıladığın mesajım tamamen mantıklı bi mesaj yani. En ufak açık vermedim orda =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: Khelben said: nileppezdel said: Geçen sene Ronaldo da bişeyler yapıyordu. Bambaşka bir futbol kültürüne, yepyeni bir takıma ki revizyona giden bir takıma girdi. Acıyın, bunları hesaba katarak eleştirin =) ADAM GENE EZDİ EGE SIS Ya Messi'ye kötü mü dedim ben? ronaldo iyi Ronaldo'nun alışkın olduğu Manchester'daki performansına laf edebilir misin? Alıntıladığın mesajım tamamen mantıklı bi mesaj yani. En ufak açık vermedim orda =D geçen sene bir final oynandı ronaldo manudaydı, messiye kafa golü atamaz demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Masticore said: pedro'ya fena taktı rıdvan. Messi geçebilecek genç yetenek diyo adam messi ile yaşıt 23 yaşındamı ne... sanki 17 aşında ki adamdan bahsediyor messiyi geçebilcek demedi yahu. messi ve diğerleri dedi barçaya. diğerleri arasında çıkabilcek adam bu işte dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 E tamam o maç kötü oynadı Ronaldo. Messi kafa golü atar ayrıca ben demedim atamaz diye, diyenler utansın. Ha MEssi de Barcelona da overrated da değil, bunları diyenler de utanmalı :D Güzel de ezdi Barcelona, ona da saygım sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar