Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

@NTV: El Clasico - 10.04.2010 - 23:00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

tellos said:

nileppezdel said:

Pyro said:

O değil de göğüs ile çalım atma nedir...

Karşısındaki defansın ameleliğidir abi bişey yok onda halısaha çalımı attı adam yani ahım şahım bişey deil. Karşısında Pique olsa geçemezdi mesela

evdeysen geliyorum benle izle
lan adam orda hızlı halde vücüd çalımı atıyo basit çalım deil abi hatta göz çalımı bile var yanıltıyo herifi messi dışında zor yapar insan o kadar hızlı

Sabri de yapıyo :D

Bence baya belliydi o çalımı atacağı yani, PES oynar gibi futbol oynuyo zaten. Akıl etsin defans da bi zahmet onu, Servet gibi defans olmasın kafasını kullansın

Abi bir mod lütfen futbol bölümünden banlasın şu herifi. Bariz bölümü trollediğini düşünüyorum yoksa ciddiyse durum kötü =(
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

nileppezdel said:

Geçen sene Ronaldo da bişeyler yapıyordu. Bambaşka bir futbol kültürüne, yepyeni bir takıma ki revizyona giden bir takıma girdi. Acıyın, bunları hesaba katarak eleştirin =)

ADAM GENE EZDİ EGE SIS

Ya Messi'ye kötü mü dedim ben? ronaldo iyi Ronaldo'nun alışkın olduğu Manchester'daki performansına laf edebilir misin? Alıntıladığın mesajım tamamen mantıklı bi mesaj yani. En ufak açık vermedim orda =D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Khelben said:

nileppezdel said:

Geçen sene Ronaldo da bişeyler yapıyordu. Bambaşka bir futbol kültürüne, yepyeni bir takıma ki revizyona giden bir takıma girdi. Acıyın, bunları hesaba katarak eleştirin =)

ADAM GENE EZDİ EGE SIS

Ya Messi'ye kötü mü dedim ben? ronaldo iyi Ronaldo'nun alışkın olduğu Manchester'daki performansına laf edebilir misin? Alıntıladığın mesajım tamamen mantıklı bi mesaj yani. En ufak açık vermedim orda =D

geçen sene bir final oynandı ronaldo manudaydı, messiye kafa golü atamaz demişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

pedro'ya fena taktı rıdvan. Messi geçebilecek genç yetenek diyo adam messi ile yaşıt 23 yaşındamı ne... sanki 17 aşında ki adamdan bahsediyor

messiyi geçebilcek demedi yahu. messi ve diğerleri dedi barçaya. diğerleri arasında çıkabilcek adam bu işte dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...