kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Cmtesi 1e kadar eve getir gotur var. 1den sonra 5e kadar sen gidip aliyosun dediler bana bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 heh DnR bugün kargoya vermiş yarın gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yurtiçi'nin kargolara türkiye'yi dolaştırmışlığı var, sağda solda örneklerini çok gördüm. burda da mağdurlar varmış ama bana son iki kargomda sıkıntı çıkartmadılar fakat alternatif varsa kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 kargoyu önce bi şubeye gönderiyolar. 1.şube diyoki bizim şube oraya getirmez başka şubeye göndericez, sonra 2. şubeye gidiyo 2. şubede aynı şeyi söylüyo. 3. şubeye gidiyo 3. şubede aynı şeyi yapıyo 4. şubeye gidiyo ve ben ağızlarına sıçıyorum. 4 şubenin ortasındayım haritaya göre ama bitaneside getirmiyo. doğru şubeye gönderin o zaman gerzekler 4 gündür uğraştırıyolar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 burada tek şube var, gittim aldım kitapları uğraşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ayne bende hızlı kargo hızlı teslimat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Yurtiçi burda çok iyi ya. Aradım işim var çıkıcam yarım saate dedim. Koşa koşa getirmiş eleman eve 200 metre falan. Arabayla çıkmadan siz arayınca getirdim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Almanya mini den siparis verdim. Normal shipping i 20€ ya kitlediler. Sonra bi baktim dhl expressle gondermisler. 2 gunde geldi. Yurtici kargo benim adresimi bulana kadar 1 hafta gecebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 benim adresi hemen bulmuşlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Allah'ın unuttuğu memlekete her siparişimiz ertesi gün geliyor kargo şirketinden bağımsız olarak. Bir tek yurtiçi sıkıntılı onlar da mal olduklarından. Üniversiteye kargo getiriyor adam ama saat 17.00'dan sonra :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 yurtiçi kötü bir firma kurumsallığı sıfır. müşteri memnuniyeti de sıfırın altı. en son yaşadığım olayda kargo üzerindeki adres yerine sistemdeki adresime yollamayı uygun görmüşler. kargo üzerindeki ve faturadaki adres farklı olunca mental kapasite sınırlı yurt içi bana haber vermek yerine şehir turu attırıp geri şubeye bırakmış, hem benim 1 günümü yeyip hem de üzerine -görevlinin söylediği- adrese gelmemelerine rağmen, adrese teslim ücreti istediler. bu olayı genel merkeze bildirdiğimde gerekli birimleri uyardık gibi komik, saçma sapan sanki oraların uyarılma benim derdim gibi bir dönüş yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 sanki sen hatalısın kargonun gideceği adresi yazmıyor musun nasıl yanlış yapabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ben alıcıyım, göndericinin kargonun üzerine tyazdığı adres farklı faturadaki adres farklı nasıl benim hatam olabilir ki bu? Muhtemeln kargo posetine bakmadam daha önce sistemdeki kayıtlı adresi secmisler. Zaten bunlara hadi neyse dicem de hatasini sahiplenmemesi problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 açık ara kargo firmaları arasındaki en berbat olanı, d&r bu kargoyu kullanıyor diye ürünü başka sitelerden almaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 mardox said: ben alıcıyım, göndericinin kargonun üzerine tyazdığı adres farklı faturadaki adres farklı nasıl benim hatam olabilir ki bu? Muhtemeln kargo posetine bakmadam daha önce sistemdeki kayıtlı adresi secmisler. Zaten bunlara hadi neyse dicem de hatasini sahiplenmemesi problem daha önce benim başımada geldi. Aynı sokakta başka eve taşındım. Birkaç sefer sürekli eski adrese gitti. Çünkü adamlar beyinsiz, akıl edemiyor poşetin üstündeki adrese bakmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Yurtiçi kargo piyasaya göre daha uygun olduğundan dolayı bir çok firma ve şahış ( bizde dahil) yurtiçi ile yoğun çalışıyor. Adamların belli hatlarında yoğunluktan dolayı sıkıntı çıkıyor. Ortalama bir gönderinin öğleden önce istanbuldan verildiğinde ertesi gün nşa Bursada adrese teslim edilmesi lazım. Kargo şehre varıyor ama iç nakliyede mesai saatlerinde kargomu firmaya veremediler. Hergün aynı güzergahtan dağıttığı için bizim gönderdiğimiz firmaya sıra gelmiyormuş , şikayet üzerine güzergahı bir günlük ters çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 artık hediye+ücretsiz seçenek olsa bile tercih etmem bu firmayı, arıyorum açan yok sanki şubedekiler dükkanı kapatıp kendileri dağıtıma çıkıyor, buna inanmaya başladım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 çok kötü abi yurtiçi kargo. vatan bunlarla çalışıyor diye bişey almıyorum vatandan. aras ve ups en iyisi bence her bölgede. bazı yerlerde yurtiçi bazı yerlerde aras iyi diyolar ama yalan dolan bence. bir sürü yer değiştirdim hepsinde kötüydü yurtiçi kargo. mng de iyi olabilir onu denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Aynını bende koyacaktım, bu arada denizli'de yollar açık, okul bile tatil olmadı (hani kar yağışı falan zannetmeyin), kaldı ki adresim denizli'nin en işlek caddesinde yol üzerinde (çamlık) dünyanın açık ara en kötü kargo firması yurt içi kargo. kesinlikle ciddi firmalar bu dangozlarla çalışmayı bırakması gerek. şu ayıbı açıklayabilecekleri hiç bir bahaneleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 baya kullandım ama en ufak bir sorun yaşamadım.tek gözlemlediğim şey, bir sabah erken gitmiştim.kargo aracı yeni gelmişti, yükler indiriliyordu.gelişi güzel atıyorlardı kargoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 sen bi de PTT bölge toplama merkezini gör, mülteci kampı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar