SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 anlatsanıza lan bana 15.30 da sınavım var
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tüm gece sadece gauss çalışıp "yarın çıkarsa yapıcam abi banko" diyen arkadaş o vizeden 2 puan almıştı ahaha, o geldi aklıma bir an.
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ve o adam finalden 16 alarak DD ile geçti fizik 2'yi...
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi alt sınır olayı yok mu, vize-final ortalamasının en az 40 olması lazım bizde
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 gauss diyince gauss rifle geliyor aklıma sadece. hangi bölüm dersi ki bu?
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bone said: gauss diyince gauss rifle geliyor aklıma sadece. hangi bölüm dersi ki bu? makine müh. gauss denince benim de halflife'daki gauss geliyor işte sdfg
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 SeaGle said: abi alt sınır olayı yok mu, vize-final ortalamasının en az 40 olması lazım bizde Ben kalan görmedim o dönem bizde. Çan sistemi sağolsun, ayrıca herhalde çan uygulamasını bizzat gördüğümüz tek hocaydı orası ayrı.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bone said: gauss diyince gauss rifle geliyor aklıma sadece. hangi bölüm dersi ki bu? gauss rifle da ne alettir arkadaş yiyen iflah olmazdı
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çan bizde de var ama 40'ı geçemezsen yatıyosun otomatik sadece harf notunun ne olduğunu belirliyor
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 O 40 olayı çoğu derste var ama fizik 2 de vurmamıştı işte. Gerçi bizde tüm ortalamarın 40 olacak dalgası oluyor belli bir kaç derste. Dinamik, mekanizmalar, mak tas vs de. Hepsi de taşaklı dersler olması üzüyor.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 elektrikle alakali gauss yasasi mi kure etrafinda cember felan eger oysa ornek soruyla gosteriyorum http://img89.imageshack.us/img89/4903/image033i.jpg ÖRNEK: A yarıçaplı iletken dolu bir kürede net +2Q yükü bulunmaktadır. İç yarıçapı b, dış yarıçapı c olan iletken küresel bir tabaka, dolu küreyle aynı merkezlidir ve –Q net yükünü taşımaktadır. Gauss yasasını kullanarak tüm sistem elektrostatik dengede iken 1, 2, 3 ve 4 bölgelerindeki elektrik alanını ve küresel tabakadaki yük dağılımını bulunuz. 1 : E = 0 ; qiç = 0 2 : E2A = E2(4pr2) = qiç / e0 = 2Q/e0 ise E = 2Q/4pe0r2 qiç = 2Q 3: E3 = 0 ; qiç = -2Q olmalı yani iç yüzey –Q ve dış yüzey –Q olmalıdır. 4 : E4 = keQ/r2 ; qiç = +Q icerdeki kure iletken oldugundan icinde elektirk alani olmaz yalitkan olsa bi formulu war bulamadim simdi onu yazcaksin hafif disinda icerdeki kureyi noktasal yuk gibi alicaksin o sebeble en basit gauss cozumu ucuncu noktada iletken oldugu icin icerdeki top yuk cekicektir ole olunca iciyle disi farkli yuklenir ordan olusur elektirk alani en distada gene noktasal yuk gibi alcaksin yukleri toplayip fizik II 7 kez aldim bi gauss biliyorum eahueauh
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dayı terazini kırdım ama resimi göremiyorum
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi resme tikalrsan acilir baska yere ul edem bi dakka
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://img89.imageshack.us/img89/4903/image033i.jpg
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Kolay gelsin gençler, makina mühendisi olmak kolay değil.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bizde hep bole cikti gauss sorulari yildiz tenikte iki durumw ar yukarda islenmeyen ilki dedigim gibi icerdeki kurenin yalitkan olmasi orda turevli integralli bi formul wardi ona notlarindan bi bak ikinci durumda disardaki cemberin yalitkan olmasi onu hatirlayamadim bi dusunem
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 1. bölgede E = ke(2Q/a^3)r olması gerekmiyor mu?
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bizimkinde integralli şeyler vardı sanki. Gerçi 2 sene geçti sallıyor da olabilirim.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hah abi formulude yazmis birisi ama birinci bolegede o olmaz kure iletken iletkenin icinde elektrik alani olusmaz ondn sifir yalitkan olsa senin dedigin formul
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 SeaGle said: Bone said: gauss diyince gauss rifle geliyor aklıma sadece. hangi bölüm dersi ki bu? makine müh. gauss denince benim de halflife'daki gauss geliyor işte sdfg
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 conductor/inductor olayı vardı. türkçe karşılıkları neydi hatırlamıyorum ha tamam conductor'mış. doğru o zaman.
Öne çıkan mesajlar