Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oha 88li ve satın alma müdürü mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 nası hemen müdür olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 TORPİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 babasının fabrikasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Kpss kasiyor su an torpil gibi durmuyor o yuzden. Ama bilemem yine de garanti is diye memurluk dusunuyordur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Apaçi derken resim apaçi işi biraz yani, silah sevgisini çok daha hoş şekillerde dile getireblirdi. Altın anahtarlık her türlü kıro bişey zaten bence. Neyse sustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kelepce, zincir, altin silah fln dusundum baya nasil olabilir diye. Anahtarligi bu sekilde tanimlaman cok yaratici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kimligini desifre etmeden sirf benim gozumden nasil durdugunu gorun diye. 7 fotograf diyor ama ben tiklayinca 1 tane o silahlisini goruyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 seni goster ama verme grubuna almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bunu dedin daha bir sogudum simdi. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 haklısın silah ne olum tam apaçi ama bir yandan da silah fabrikasında çalışıyor olması işleri değiştirir hm daha sağlıklı analiz için kızın kişiliği ve görünümü hakkında detaylı bilgi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 niye abartıyosun denmiş ben anlamadım. ee kız kıro. herifte sevmiyo demek kıro kız.soğumuş. bi sorunun yok aolum senin yüklenme kendine bukadar bak.sil engelle kızı rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kiz guzel sorun yok yani benim tipim diyebilecegim bir ayarda +bonus olarak uzun boylu biraz en az 1.80 var yani yanyana dururken camdaki yansimamizdan dikkat etmistim. ben de 1.84-1.85'im bu arada. edit: yok kizi silemem hemen oyle olmaz bu aralar baya bir gorucem ama yaz sonuna dogru bir oldu bittiye getirmeyi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 o kız seni vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kız kıro diyosun yol ver diyoruz sonra ama yok aslında 180 diyosun. anlamadım olayın nedir. yazcaksan yaz işte niye kastın bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/9cc/51c/33e/af9/3be/6a1/acf/def/ace/1f5/34_450xNULL.jpg AHUAHASD BU NE LAN ama kız güzelse çekilebilir bu barzoluk yani asdjklsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Gercek hayatta bir daha karsima cikmayacagini bilsem hemen silerim de. Boyle ayip olucak kesin sorar yani niye sildin vs. diye. Sonra bana zehir eder ortami fabrikada yaz boyunca ondan korkuyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kız hem güzel, hem müdür. barzoluk ignore edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 pasifist misin abi sanane silahtan, nüfusuna mı alacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ahahah düşünüyorum da, arkadaşlarımdan biri mesela facebookta bu kızla ilişkide olucak, kızın profil resminde altın silah böyle ahahhahahah ölümcül testis geçeriz yaani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 MADBOY said: ABI ALTILI GANYAN OYNAYAN KIZ NEDIR HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "roket adam" said: ahahah düşünüyorum da, arkadaşlarımdan biri mesela facebookta bu kızla ilişkide olucak, kızın profil resminde altın silah böyle ahahhahahah ölümcül testis geçeriz yaaniahah ne garip bir laf lan öyle ÖLÜMCÜL TESTİS SİNEMALARDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yavuz tut. Temizlersin bir de. Ayıklayıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar