denwa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Cami gibi bir yer haham var imam var peder var neyse oturuyoruz boyle bir tabutun basinda Elimdede ingilizce ibranice arapca dualar var ya diyorum ben okuyamam bunlari Dibimdede hemen uc tane boyle iyi giyinimli tip Biz Cin iz diyorlar ama konusmadan icime seslenerek boyle hassktir diyorum hafif bir korku sariyor beni Goz bebekleri bir garip hepsinin kipirtisiz donuk bir ceviriyorum kafami heryerde onlar Sonra kapi aciliyor Bir yasli adam beyaz sacli iyi giyinimli Gel Gel diyor buyur soframiza Oturuyoruz sofraya hep beraber diyor ki Hic korkma biz senin hep dostunduk hep dostunuz Ama basina kotu birsey gelmeyecek tasa etme ama ama diyor Diyorm nesiniz lan siz kipirdayamiyorum sofradan Adam diyor nasil soyleyelim bilmiyorum ama bir yakininin basi derde girecek simdi haydi git kalk yoluna diyor bir anda boyle etraf aydinlaniyor kimse yok terkedilmis bir kilisedeyim ve heryerde ayin sesi uyandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 allah a dön uyarısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 eğer cidden o varlıklara inanıosan bunu uyarı olarak al derim. ama netten fln araştırma, aile büyüklerine danış. ha ciddiye almıosan, açık kalmışım gece de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hamilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Buraya böyle bir topic açarsan istediğin kadar yaz mutlaka troll çıkar. Diğer rüya yorum sitelerine falan bakmayı dene, buradan medhet umma pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 denwa said: Cami gibi bir yer haham var imam var peder var neyse oturuyoruz boyle bir tabutun basinda sen rüya değil fıkra görmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://img169.imageshack.us/img169/5251/image001sz1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lütfen beyler arkadaş troll istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben de cin gördüm rüyamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yeni keki güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Black-ice said: http://img169.imageshack.us/img169/5251/image001sz1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 evet evet çok güzeldi hmmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ruya? yorum? kasinmissin trolleyin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben diyorum hayra alamet değil öyle rüyalar. ben niye görmüyorum misal? gerçi ben genelde rüya içinde rüya görüyorum. ne bilim böyle bi arabayla gidiyo oluorum ama araba yastıktanmış fln. fren apınca durmuo ayaga kalkıp ayagımı yere koyuorum dursun die vs. saçma sapan bi adamım kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 rüyada tabut görmek iyi bişe ya maddi kar sağlıyacn mevki atlıycan falan ancak bazı zamandan rüyayı gören kişinin mahallesinden birinin öleceğine dalalettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Valla ben inanmıyorum da inanıyosan anane babanne dede artık sağ olan kim varsa git onlara danış bence bunu. Bana kalırsa açıkta kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bi sınavdan geçiceksin, yeteri kadar güçlüysen hayatın fln iyiye gidicek baya atak bi şekilde. Değilsen ters bişiler olucak, üzüntü fln, her iki türlüde ailenin desteği yanında olucak ya da seven birilerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Abi böyle bişey gören inananlar ve inanmayanlar arasında sonuçlar fark mu ediyor niye böyle şeyler diyorsunuz ki? İNANIYORSANIZ PSİŞİKSİNİZ, İNANMIYORSANIZ GÖTÜNÜZ AÇIKTA KALMIŞ. Rüya büyük prodüksiyonmuş bu arada, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 üç vakte kadar acı çekerek ölüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bilinçaltın hede hödö vs. vs. vs. freud oku biraz geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yakında eline yüklü miktarda para ve bayan geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Abi böyle bişey gören inananlar ve inanmayanlar arasında sonuçlar fark mu ediyor niye böyle şeyler diyorsunuz ki? İNANIYORSANIZ PSİŞİKSİNİZ, İNANMIYORSANIZ GÖTÜNÜZ AÇIKTA KALMIŞ. Rüya büyük prodüksiyonmuş bu arada, helal. inanmayan birine "bunu dikkate al uyarıdır bu hede hödö" dersen sana ağzıyla gülmez ondan o ayrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yada açıkta kalmış diyince yakınına falan bişey olursa inanan biri sana patlar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yatmadan önce Ayetel Kürsi oku bişicik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 inanmayanı 3 vakte kadar eti cin çarpıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar