Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hataycrew

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaşım küçük daha oynayamam büyük oyun tatmadım o duyguyu büyüyünce olur muyum gerçek aşkı bulamazsam kalsın ben istemiyorum ben seversem aldatmam aldatırsam yaşayamam cebimde 1 lira yok istemem ben satılık aşk
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

beyler ben moderasyon bölümünde bulamadım farinalı seviyor muyduk sevmiyorcv myuduk?

Garbage diye anlamdan yoksun 643 tane topic açmasa sevebilirdik.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

BabacumMostors said:

beyler ben moderasyon bölümünde bulamadım farinalı seviyor muyduk sevmiyorcv myuduk?

nolur sev.
anlamsız dediğin topiclerden anlamlı açılan her gün bana en fazla 3 tane topic göster burda. sonra boş yere kilitlediğin topicler için seni affedebilirim ;)
Mesaj tarihi:
Farinal said:

Xaenin said:

BabacumMostors said:

nolur sev.
anlamsız dediğin topiclerden anlamlı açılan her gün bana en fazla 3 tane topic göster burda. sonra boş yere kilitlediğin topicler için seni affedebilirim ;)
MANYAKKK LAFFF MANYAK LAFF
Mesaj tarihi:
Farinal said:

Xaenin said:

BabacumMostors said:

nolur sev.

Boş yere kilitlediğim 1 tane topic göster de okumadığın forum kurallarını suratına suratına süreyim ben de senin.
  • Yeni Oluştur...