Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Politikaya girmez herhalde bu, en azından bizim politikamıza. işte link http://www.hurriyet.com.tr/dunya/14343178.asp?gid=373 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 işte doğru, yanlış, haklı, haksız bu kadar soyut kavramlar. adalet de öyle. isyan olunca suçlu salabiliyorsun hapishaneden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 REBEL SCUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 isyan var yarın türkiye çapında http://www.youtube.com/watch?v=krpny7vLcrg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu adamların şimdi ki hükümeti de bir kaç yıl önce benzer bir şekilde gelmemiş miydi? Şu Çılgın Kırgızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 4-5 yıl öncede aynı şekilde isyan olmuştuda hükümet değişmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ah enver paşa emeline ulaşabilse bu halde olur muydu kandaşlarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kırgızistanda seçim yok ki? kırgızşistanda yönetim darbeyle el değiştiriyor bilmiyor muydunuz? adamlar öyle sandıkla oy vermeyle uğraşmıyor işte mis kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hayırlı olsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 5 yıl önceki darbe öncesi,amerika haftalarca misafir edip eğitmiş darbecileri, sonra da bunlar darbelerini yapıp başbakan, bakan neyim olmuşlar. şimdi görevlerini devr almak üzere yeni darbeciler geldi. babacum'un dediği gibi, darbeyle iş başı yapıyor kırgizistan hükümetleri, seçimle değil. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 adamlar rejim oalrak sosyal darwinizm uyguluyor iste mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abd üssünü muhaliflere kapattırmak için çin fişteklediyse şaşmam. derken moskofçu çıkmış yeni başkan, belli heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 @Farinal: bu vidyodaki abi ne kullandıysa ben de aynısından isterim edit: yok hakkaten bilmek istiyorum, içine kapanık bir insanımdır çünkü. Hep böyle konuşkan, anlatacak hikayesi bol olan bir insan olmak istemişimdir :D kim bu adam yaa, hiç görmedim. yukarıdaki gibi yazmıştım da biraz daha aynı adamdan vidyo izledikten sonra vazgeçtim. Akli melekesiz ile dalga geçmek ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kırgızistanda bi abd darbe yapiyor bi rusya yapıyor. bu sefer ki rusya. ve kırgızistan da yaşanan bu olaylar diğer kafkas ve orta asya ülkeleri ile devam edecek. çünkü sovyetler birliği uyanmaya hazırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Gelişmleri soğukkanlılıkla takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o bölgede gerçekten yakın tarih içerisinde çok ciddi değişiklikler olacak. Özbekistan ile Kırgızistan arasında gerginlik var. Kazakistan, Kırgızistan ile arasında ki sınırı kapatmak istiyor, isyanı bahane edip kapatacak. rusya kırgızistanda etkinliği olan tek güç olmak istiyor ve abd ile çini safdışı bırakmak istiyor, bunun için attığı adımda yapılan darbe elbette amerikan ve çin kanatlarından buna soğuk bir yanıt gelecektir. isyanın olduğu, rusya ve abd nin gölgeler arasında savaşa girdiği gün nükleer silah azaltma anlaşması imzalamaları iki devlet arasında soğuk savaşın nasılda devam ettiğini bizlere gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 aga biz turani olusturucaz diyorduk adamalr birbirine girdi ayiptir yaziktir hadi opusup barisin sonra GATTAI! gogo getter robo TURAAAAAN http://i13.photobucket.com/albums/a288/nilisabach/Dojibironteam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 turk adam tayt giyip oyle robot yapmaz lan, birakin artik biraz capon cizgi filmi izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 robotu yapsında isterse cıplak gezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ulan 98.8de kaldı torrent hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 BabacumMostors said: kırgızistanda seçim yok ki? kırgızşistanda yönetim darbeyle el değiştiriyor bilmiyor muydunuz? adamlar öyle sandıkla oy vermeyle uğraşmıyor işte mis kebap en güzeli ya, sevmiyorum böyle seçim meçim olaylarını. gece pijamalarını giyip televizyonda bölgelere göre oy dağılımını takip ediceklerine meydanlarda deathmatch yapıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar