Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kırgızistan'da İsyan

Suark

Öne çıkan mesajlar

5 yıl önceki darbe öncesi,amerika haftalarca misafir edip eğitmiş darbecileri, sonra da bunlar darbelerini yapıp başbakan, bakan neyim olmuşlar. şimdi görevlerini devr almak üzere yeni darbeciler geldi. babacum'un dediği gibi, darbeyle iş başı yapıyor kırgizistan hükümetleri, seçimle değil. =(
Sosyal ağlarda paylaş

@Farinal: bu vidyodaki abi ne kullandıysa ben de aynısından isterim

edit: yok hakkaten bilmek istiyorum, içine kapanık bir insanımdır çünkü. Hep böyle konuşkan, anlatacak hikayesi bol olan bir insan olmak istemişimdir :D

kim bu adam yaa, hiç görmedim.

yukarıdaki gibi yazmıştım da biraz daha aynı adamdan vidyo izledikten sonra vazgeçtim. Akli melekesiz ile dalga geçmek ayıp...
Sosyal ağlarda paylaş

o bölgede gerçekten yakın tarih içerisinde çok ciddi değişiklikler olacak. Özbekistan ile Kırgızistan arasında gerginlik var. Kazakistan, Kırgızistan ile arasında ki sınırı kapatmak istiyor, isyanı bahane edip kapatacak. rusya kırgızistanda etkinliği olan tek güç olmak istiyor ve abd ile çini safdışı bırakmak istiyor, bunun için attığı adımda yapılan darbe elbette amerikan ve çin kanatlarından buna soğuk bir yanıt gelecektir. isyanın olduğu, rusya ve abd nin gölgeler arasında savaşa girdiği gün nükleer silah azaltma anlaşması imzalamaları iki devlet arasında soğuk savaşın nasılda devam ettiğini bizlere gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

kırgızistanda seçim yok ki? kırgızşistanda yönetim darbeyle el değiştiriyor bilmiyor muydunuz?

adamlar öyle sandıkla oy vermeyle uğraşmıyor işte mis kebap

en güzeli ya, sevmiyorum böyle seçim meçim olaylarını.

gece pijamalarını giyip televizyonda bölgelere göre oy dağılımını takip ediceklerine meydanlarda deathmatch yapıyo adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...