Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Servers are back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Osuran_boğa said: operada açıyorum "closed beta" yazıyor ie de açıyorum "open beta" azıyor üye oldum operadan hiç girilmiyor ie de "cannot load game data" diyor.üff yanınıza gelcektim ama kaçırmışımdır :( nie yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Firefox da aç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yok firefoxta da "closed beta" yazıor gel de dellenme nasıl açtım hesap o zaman hatta adımı da "tosun" koydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ne lord of ultimaymış yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Azmodai said: yeni baslayanlar tutorial threadimi okusun derim :) Size katilamayacagim cunku US serverinda 5. sehrimi kurdum falan, INANILMAZ bir savas oluyor, bizim 250 kisilik alliance vs. 300 kisilik bi alliance, cogumuz da ayni continentteyiz falan, cok epic seyler var. Bakalim. nerde tuto, link pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 guzel geldi setup bole yaptim http://img140.imageshack.us/img140/4779/w4loudumm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 blazkowicz said: Azmodai said: yeni baslayanlar tutorial threadimi okusun derim :) Size katilamayacagim cunku US serverinda 5. sehrimi kurdum falan, INANILMAZ bir savas oluyor, bizim 250 kisilik alliance vs. 300 kisilik bi alliance, cogumuz da ayni continentteyiz falan, cok epic seyler var. Bakalim. nerde tuto, link pls? aha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ahanda benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 netim kesikti 2 gündür. noldu bıraktıkmı simdi diger serverı ? bide benim nickle acc alan oldumu ? :P ben yeni almayı denesem uzakta çıkarır bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 1850-1650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sansli seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 inv alabilirmiyim feaverrond ismim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 John_Silver said: netim kesikti 2 gündür. noldu bıraktıkmı simdi diger serverı ? bide benim nickle acc alan oldumu ? :P ben yeni almayı denesem uzakta çıkarır bu saatten sonra. aldım ben sana. mail adresini yolla, kayıtlı mail'ı o adrese çevirip veriyim hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Daha iyi bir savunma kurgusu olan varsa buyursun gelsin... http://i43.tinypic.com/2irtbp3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 su vardı benimkinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 BAFi Cont. 34 454:391 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 şu da benim şehrim, bi yorumlarsanız sevinirim. http://img205.imageshack.us/img205/1728/sehrim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 @Ondskan senin safunmayi gördüm bununla arttiriyom :p Safunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 invite bekliyorum =) kertenkel 440:380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hmm 34 ten almışız nedir olayı şimdi başka kıtada olmanın yada vazgeçtim ya buna ayıracak vaktim yok :( hesabı da silemioz mu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 eğer 33'te olmak isteyip olamayan varsa elimde bir kaç fazla hesap var orada olan. onları verebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 toggie azmonun verdiğini yap,senin yaptığında ciddi üretim sıkıntıları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 @toggie: Aşağıdaki şekilde yapıp %50 daha fazla performans alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mutluluğu uzaklarda aramaya gerek yok Azmo stil Hatta senin yerinde olsam soyle yapardım 6 bina kara gecebilrisin dıs cottagelardan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar