toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yapmazlar o kadar da herelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 saat 11'e kadar yapılsa fena olmaz aslında. 2buçuk saat var şurda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bittus said: adminlerden rica etsek de duyurular kısmına filan alınsa başlık? gözden kaçmasın konu. çatla da patla gözden kaçıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 neyse 10 dakikada bir bumplarız topiği artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 iste admin bulmak lazım o saate kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ne duyurusu yav, iyice sıyırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 herkes geçerse bende 11'de kayıt olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu arada 11'de yeni servera şehir açınca continent ve kordinatları da yazalım buraya. sonra toplar bi liste çıkartırız. ayrıca alliance'ı derli toplu, düzenli yapalım bu sefer. sözcüsü, savaş sorumlusu, eğitmeni, diplomatı vb. kişileri olsun edit: aklıma gelmişken kermit'in hesabına birisi bakıyor mu? 11'de onu da alsın 4. dünyaya bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 geçelim! evet aynı kıtaya düşmek bayağı önemli bu açıdan. eğer ayrı kıtalara düşersek yine organize olamıycaz world 2 deki gibi, alliance da ancak guildchate yarıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ya geliyorum bende tutorial'i yaptım öğrendim baya bişeyde bu dizilme önemini anlayamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 resource binaları cottage ve manufactury binalarından bonus alıyo. eğer düzgün dizersen bir resource binasından 3 kat filan daha fazla verim elde ediyosun. o yüzden kaynaklara filan önem vermeden, dizilime uygun olarak kur onları (bir resource node %25 bonus verirken lvl10 cottage %50 filan veriyo, manufactury yi hatırlamıyorum ama onlar çok daha fazla veriyo ancak max. 1 tanesinin faydasını görüyosun. yani eninde sonunda o node ları imha ediceksin yerine cottage koyucaksın zaten) askeri binalarda filan da aynı şekilde, ünite binaları barracks lardan bonus alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 şehire başlayınca random yerleşmiş olan doğal kaynaklar var. Bunlar bitişiğine kuracağın toplama binalarından kendi türündekilere bonus sağlıyorlar. ayrıca cottage'lar her türlü üretime bonus verirken, üretime özel binalarla da bonus sağlayabiliyorsun. üretime özel binalar üretim için bir kez bonus verebilirken diğerlerinde bir sınırlama yok, o yüzden ne kadar çok komşu olurlarsa o kadar bonus alıyorsun. ayrıca bir cottage veya bir doğal kaynak, birden fazla üretim binasına bonus verebiliyor. bir de toplamda en fazla 100 bina yapabiliyorsun. ancak bonus veren doğal kaynaklar bina olarak sayılmadığından kapasiteyi doldurmuyor. bunların tümünü birleştirince bonusları en verimli şekilde kullanmak çok önemli. bunun için de farklı dizilimler geliştiriliyor. bazı verimli standart dizilimler var. ama doğal kaynakların şehrindeki dizilimine göre en verimli üretimi belirlemen mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 dreagloth said: Ne duyurusu yav, iyice sıyırdınız. o değilde babu senin için de fırsat işte yıkmışlardı 2'de seni 4'te gel başla bidaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 gecelim gecelim walla 3 dene babalar gibi sehrim 12k ordum var cokta emek harcadim ama topluca takilmak varken "ben 0dan baslamam" biraz i ih.. p: 0dan cok baba sehir kuraraktan baslicaz daha ne bu arada bende actim char Cont 33 teim bende p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 saat 11 olmadan biri hesap açıp dursun cont 34 ten almaya baslayınca bıraksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 güzel fikir... sahibi sahip çıkmalı :p Edit: Facebook-Tweeter duyurulmalı derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 @xeno Başlayabilirim, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ben 11 'de açıcam herkes 11 'de asıl accsini açıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 evet. tr saatiyle gece 11. 1 saat 40dk sonra. 23:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 :D:D tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yarım saatten az kaldı. 23:00'da giriyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 @dreagloth basla basla bu sefer dalan olursa on koldan geliris .p bide : 20dk kaldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 http://wwp.greenwichmeantime.com/ :) abartayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 toggie said: http://wwp.greenwichmeantime.com/ :) abartayım biraz. http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?day=7&month=4&year=2010&hour=23&min=0&sec=0&p0=107 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi greenwich ya alalaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar