Rock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Toplu taşımayı ne kadar geliştirirsen geliştir bizim toplumumuz lüks düşkünü olduğundan fazla birşey değişmez. En fazla trafik otobüslerin azalmasıyla biraz rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yalnız metrobüsün gelmesiyle köprü trafiğinin ne kadar azaldığını farketmeden söylüyorsun sanırım bunları. eskiden 2 saat'e varan sürelerde beklediğimi biliyorum, artık en fazla 1 saat sürüyor sabahları bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fazla bi vergimiz yok aslinda abartilacak kadar http://en.wikipedia.org/wiki/File:Income_Taxes_By_Country.svg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konu Türkiye'deki vergilerin yüksek olamsı değil, İstanbulda'ki trafik derdine nasıl çözüm bulunacağı. Holy said: yalnız metrobüsün gelmesiyle köprü trafiğinin ne kadar azaldığını farketmeden söylüyorsun sanırım bunları. eskiden 2 saat'e varan sürelerde beklediğimi biliyorum, artık en fazla 1 saat sürüyor sabahları bile. Azaldı ama yine de o yol 1 saatlik yol değil. Ayrıca metrobüsün gelmesiyle özel olamyan minibüs, taksi, vb araçlarında kullanımı azaldı. İstanbulun büyüme hızı düşünülürse bu rahatlama çok uzun sürmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 metrobüse laf edenin akbilini kırırım. istanbulu yaşanır kılan bişi metro ve metrobüs türevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ben&Jerry's said: fazla bi vergimiz yok aslinda abartilacak kadar http://en.wikipedia.org/wiki/File:Income_Taxes_By_Country.svg bu sadece gelir vergisi oranı.. bizdeki kdv ötv hede hödöleri çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 arabası olanlar topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Başta böyle bir zihniyet varken toplu taşımayı geliştirsen ne olacak? Baktılar Metrobüs rağbet görüyor, dayadılar zammı acımadan. Zam yetmedi üstüne "metrobüs aktarma almaz verir" diye saçma şeyler koydular. Bütün şehri dolaştırsınlar isterseler raylı hatlarla.. Fiyatlara baksana. Ki 2 aya kalmaz yeni zam gelicek metrobüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Rock said: Konu Türkiye'deki vergilerin yüksek olamsı değil, İstanbulda'ki trafik derdine nasıl çözüm bulunacağı. Holy said: yalnız metrobüsün gelmesiyle köprü trafiğinin ne kadar azaldığını farketmeden söylüyorsun sanırım bunları. eskiden 2 saat'e varan sürelerde beklediğimi biliyorum, artık en fazla 1 saat sürüyor sabahları bile. Azaldı ama yine de o yol 1 saatlik yol değil. Ayrıca metrobüsün gelmesiyle özel olamyan minibüs, taksi, vb araçlarında kullanımı azaldı. İstanbulun büyüme hızı düşünülürse bu rahatlama çok uzun sürmeyebilir.tamam da bir metropolde yaşadığını unutma. dünyanın her yerindeki metropollerde araç trafiği yoğundur, ki hepsinin metro sistemleri bizimkine göre aşmış seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 istanbula geniş bir metro ağı gelmeden trafik gitmez. istersen 5 tane daha köprü yap bir zikime yaramaz. boğazın altından şöle 4-5 tane tünel falan geçsin trafik kalmaz : ) tabii ben 70 yaşına geldiğimde olur bu anca o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben metrobüs e laf etmek istiyorum. metrobüs'ün köprüyü geçmesinin faydası çok kısıtlı,bindiniz 34A ya yol üstünde aktarma yapacak yer yok altunizade de inseniz en yakın otobüs durağı cehennemin dibinde,acıbademden zaten birşey yok,uzun çayır desen keşmekeş bir otobüs başta duruyor biri kıçta gelen giden otobüsü görmüyorsun adam gibi bazı otobüsü yarım saatten fazla bekliyorsun bazısı arka arkaya iki tane boş gidiyor.Fikirtepede bir haraket yok söğütlü çeşme desen konuşmak bile istemiyorum. arabayla 1 saatte evdeyim.Metrobüs ile mecidiyeköyde minimum 20 dakika binilebilir bir 34A bekliyorsun 20-25 dakikada karşıya geçiyor uzunçayır/söğütlü çeşmede in 20 dakika otobüs bekle 30 dakika yol git durakta in 10 dakika eve yürü.Avrupa yakasının gecekondularına RTE götüreceklerine anadolu yakasına adam gibi toplu taşıma koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Metro ağımız çok zayıf . Götürdüğü ve geçtiği yerler çok alakasız :D Tramvay hallice ama o da çok yavaş arkadaş ! Zeytinburnundayken arabalarla aynı trafiktesin zaten , e o zaman arabayla giderim daha iyi , itiş kakış olmaz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Metro ağımız yok arkdaşlar.Bi inceleyin Amerikada metro zincrini.utanmasalar her apartman başına çıkış koycaklar metro için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Rock said: Toplu taşımayı ne kadar geliştirirsen geliştir bizim toplumumuz lüks düşkünü olduğundan fazla birşey değişmez. En fazla trafik otobüslerin azalmasıyla biraz rahatlar. Lüks düşkünlüğü ayrı şey, sardalye konservesi modunda yarım saat milletin koltuk altı kokusunu çekmek istememek ayrı şey. Maslağa gitmek için çıkıyosun, İstanbulun yarısıyla akraba olup dönüyosun. Toplu taşıma tamam, işlevini yerine getiriyo. Ama kamyon arkasında koyun taşır gibi insan taşırsan insanlar şahsi araç kullanmayı tercih ederler doğal olarak. Bir metropol için trafiğin tek çözümü metro ağı, o günleri görmemize de daha çoooook var. Hem ne gerek var metroya filan, günü kurtaralım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar