Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Tv'yi Protesto Ediyoruz

mokoko

Öne çıkan mesajlar

sorun su ki CL maclarinin yayin haklari bir ulkenin kanalina pazarlanirken belli miktarda macin sifresiz, herkese acik kanalda gosterilmesi sart kosuluyor ama rakkamlardan emin degilim. Grup asamasinda 2 mac, gittikce de azaliyordu galiba... neticede haftada 1 mac yayinlama zorunlulugu varsa starin, gider man utd macini falan yayinlar.

CSKA macini gosterdiler mi dun?
Sosyal ağlarda paylaş

salı günleri hiç maç vermedi star, özellikle bizim takımların yoksa. yayın akışı böyle, sadece çarşamba maçlarını veriyor maçın önemine bakmadan, diziyi salıya koymuşlar. ayrıca papatyam dizisi starın ağır toplarından, izleniyor maçtan daha çok rating getiriyor. haftada bir maççık beleş yayını da çarşambaları yapıyor işte. bu gadder basit.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi şaşırmam, yok kanalı savunmuyorum, nilep gibi artistik yapıp "bu böyle yeni mi anladınız, heyallam" tribine de girmiyorum.

dsmart ne zaman anlar acaba, kıytırık iki üç ön eleme maçı için fb-gs taraftarlarının binlerce kutu almayacağını.

türkiyede süperligi almadan paytv tutmuyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/04/star-tvnin-tavsiyesi.html

http://3.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/S8x5K0gVlRI/AAAAAAAASJA/yBHXkvINsWM/s1600/5454.jpg

helal star böyle devam et bakalım, milletle zıtlaşarak ne kadar d-smart satabileceksin

d-smart'ta izlenecek başka bişey olsa gam yemicem, bu kafayla teleon veya cine5 ten farklı olabilir mi sonları merak ediyorum

ha bi de "Kaçırmayın!"
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç birşey olmaz d-smart'a şaka mısınız. Adamlar parasını vermiş yayın hakkını satın almış kendilerine uygun şekilde Uefa'nın da belirttiği kriterlerde maç yayınlıyorlar.
Digiturk'de maçları açık kanaldan yayınlasın madem nasıl olsa reklam alıyorlar.
Biz alışmıştık yıllardır bu maçları açık kanaldan güzel güzel izlemeye bu uygulama ters geldi tabi.
Papatyam dizisini siz sevmiyor olabilirsiniz ama muhtemelen o şampiyonlar ligi maçından fazla seyircisi vardır.
p.s. Hayatımda izlemedim Papatyam ismindeki diziyi.

Yanlış hatırlamıyorsam işleri kızına devretmişti Aydın Doğan ondan Papatyam koymuşlardır o saate normal :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

bayılıyorum "star Tv'yi protestoediyoruz" topiginde o medya grubunun yaptıgını savunan balonlu (1 haftalık uye, topic daha eski) uyelere, maaşlamı calısıyosunuz ?

Barcelona - Inter maçını muhtemelen 2 Milyar+ insan seyredecek, papatyamın izleyicisi daha fazlaymıs vsvs ...

yanlıs bilmiyorsam Start Tv maç yayın haklarını aldıgında D-Smart ın esamasi yoktu, sen macları al normal yayınla sonra sifreli kanal kur maç yayınını o kanala aktar, Digiturk demiş sana zaten ben sifreli kanalım parayı veren dudugu calar diye ama Start ?

ha ne olacak Stardan seyrediyorduk macları artık alternatiflerden seyredecegiz, var olan seyircilerinide yavas yavas kaybedecekler, kalanlar yeter/yetmez kendileri bilir ama muhakkak olan su an seyirci kaybettikleri hemde lanet/küfürler eşliginde ...
Sosyal ağlarda paylaş

Balonlu üye senden eski rahat ol.
Şampiyonlar ligi yayın hakkı 2009-2012 olmak üzere alınmış doğan medya grubu tarafından.
D-smart'ın kuruluş tarihi 2007.

Adamlar parasını vermiş yayın hakkı satın almış. Aceto'nun yazısını okursan neye hakları olup neye olmadığını zaten kendi düşüncene sahip birinden de okumuş olursun. Kimse sana bedava yayın yapmak zorunda değil. Burda bık bık ötüyorsun maaşla mı çalışıyorsun diye? Önce adam ol da bi düşün yayın hakkı senin elinde olsaydı bedava yayınlar mıydın diye?
Aptal saptal düşüncelerle çıkıyosunuz ortaya Star bedava yayınlasa ne geçicek eline?
Beğensen de beğenmesen de ben akşam çıkıp d-smart olan bir cafede maçı izliyeceğim. Sende ya binbir çile çekip internetten yada çıkıp dışarda biyerde izleyeceksin.
Eninde sonunda da insanlar 3 kuruş paraya kıyıp alıcak d-smart bu maçları izlemek istiyorsa. Digiturk'ten de 10 kat falan daha ucuz d-smart.
Uefa'nın kendi internet sitesi bile parayla yayınlıyor bu maçları.
2 milyar insan izliyormuş maçı eee? Türkiyede kaç kişi izliyor o maçı ? Kaç kişi papatyam izliyor biliyor musun aradaki farkı? ( ha ben bilmiyorum onu da söyliyeyim,ama mantığım papatyam daha çok izleniyormuş demekki onu yayınladıklarına göre diyor)
Adamlar iş yapıyor bunun üzerinden para kazanıyor emin ol artılarını eksilerini hesaplamışlardır. Ha sen protesto et alma d-smart Aydın Doğan da şuan hüngür hüngür ağlıyordur bebenin biri d-smart almadı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...