Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 başlığı iyi pazarladım sdfg SamsungGenoA linkten şöyle haberim oldu. spoilerı açmadan bilin bakalım kim kazanmış telefonu sdfg Mayhem: *telefon kazandım *az önce *:D C: *oha *nerden Mayhem: *facebooktan C: *nası ya ben de kazanayım Mayhem: *http://www.facebook.com/SamsungGenoA *buyur adres *patilerede söyle *:D C: *naapmam gerekıyo=) Mayhem: *banlıyım ben açamadım konu *hergün bir soru soruyorlar *ilk cevabı veren kapıyo buyrunuz. belki kazanırsınız ama bugün geçti. bugünün telefonunu mayhem kaptı ehau
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 napıyoruz ben anlamadım tweeterdan takip edip soru gelince yine tweeterdan cevabını mı veriyoruz?
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet ya,twitter açmak gerekiyomuş yıkıldım.
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi adam o kadar kazanıyo da, tadını çıkartamıyo ki yeni kampanya aramaktan. bu işleri bıraktığında kral olcak ama, evet.
gecko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 başlığı görünce üzerime yazılmış hiciv sanatı ama nickimi yanlış yazmışlar sandım
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 twitter sayfasına mı yazıolar soruyu? bizde oraya ilk cevap yollarsak mı kazanıyoruz? twitter linki atsanıza bi bakalm :D hayatta kullanmam bu telefonu ama satarım yada birine hediye ederim +prim puan toplarım
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 E YUH ARKADAŞ YA ŞAKA GİBİ LAN KAZANMASIN ARTIK SÖYLEYİN ŞUNA
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mayhem'in kazanması bir yana; adam ilk kazanan olmuş.8-)
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yuh yine mi o.O ben bunu alıp vegasa gideyim 1 haftalığına.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Lan adam issiz bi adaya dusse gene kazancak bisey.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ben artık büyük bi hamle bekliyorum.Ne bileyim işte araba kazandım.Ev kazanıcam oylarınıza ihtiyacım var gibi şeyler.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 muhtemelen yakında siyasi parti kurar, BEYLER OYLARINIZA İHTİYACIM VAR diye konu açar
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 seçim kazandım diye de başlık açar sonra.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ev kazanıcam oyunuz/puan vermenize vs ihtiaycım var dese kimse vermez oy gibi geliyo ehau
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ben artık inanmıyorum açıkçası, resleme olayı gibi fos çıkabilir bu da. Yani şans vs bir yere kadar. Ayrıca İtalya takımlarından Genoa sandım bir an, noluyoruz diye daldım direk sdfg.
Akean Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aquila said: Lan adam issiz bi adaya dusse gene kazancak bisey.
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bugün aradılar burdan, p.tesi göndericeklermiş adresimi teyit ettiler. genoayı göndermeyin montelerden birtane gönderin dicektimte kısa kesti telefondaki hatun asdasd
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 olm rahmi koçu geçti adam sahip olduğu mülkle
Öne çıkan mesajlar