Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 başlığı iyi pazarladım sdfg SamsungGenoA linkten şöyle haberim oldu. spoilerı açmadan bilin bakalım kim kazanmış telefonu sdfg Mayhem: *telefon kazandım *az önce *:D C: *oha *nerden Mayhem: *facebooktan C: *nası ya ben de kazanayım Mayhem: *http://www.facebook.com/SamsungGenoA *buyur adres *patilerede söyle *:D C: *naapmam gerekıyo=) Mayhem: *banlıyım ben açamadım konu *hergün bir soru soruyorlar *ilk cevabı veren kapıyo buyrunuz. belki kazanırsınız ama bugün geçti. bugünün telefonunu mayhem kaptı ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 mayhem klasiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 1 paket malbuş veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 napıyoruz ben anlamadım tweeterdan takip edip soru gelince yine tweeterdan cevabını mı veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet ya,twitter açmak gerekiyomuş yıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi adam o kadar kazanıyo da, tadını çıkartamıyo ki yeni kampanya aramaktan. bu işleri bıraktığında kral olcak ama, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ahah iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu mayhem nasıl bir adam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 başlığı görünce üzerime yazılmış hiciv sanatı ama nickimi yanlış yazmışlar sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 twitter sayfasına mı yazıolar soruyu? bizde oraya ilk cevap yollarsak mı kazanıyoruz? twitter linki atsanıza bi bakalm :D hayatta kullanmam bu telefonu ama satarım yada birine hediye ederim +prim puan toplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet twitter sayfasında yazıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 E YUH ARKADAŞ YA ŞAKA GİBİ LAN KAZANMASIN ARTIK SÖYLEYİN ŞUNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mayhem'in kazanması bir yana; adam ilk kazanan olmuş.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yuh yine mi o.O ben bunu alıp vegasa gideyim 1 haftalığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Lan adam issiz bi adaya dusse gene kazancak bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ben artık büyük bi hamle bekliyorum.Ne bileyim işte araba kazandım.Ev kazanıcam oylarınıza ihtiyacım var gibi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 muhtemelen yakında siyasi parti kurar, BEYLER OYLARINIZA İHTİYACIM VAR diye konu açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ayıp ya, ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 seçim kazandım diye de başlık açar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ev kazanıcam oyunuz/puan vermenize vs ihtiaycım var dese kimse vermez oy gibi geliyo ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ben artık inanmıyorum açıkçası, resleme olayı gibi fos çıkabilir bu da. Yani şans vs bir yere kadar. Ayrıca İtalya takımlarından Genoa sandım bir an, noluyoruz diye daldım direk sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aquila said: Lan adam issiz bi adaya dusse gene kazancak bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bugün aradılar burdan, p.tesi göndericeklermiş adresimi teyit ettiler. genoayı göndermeyin montelerden birtane gönderin dicektimte kısa kesti telefondaki hatun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 olm rahmi koçu geçti adam sahip olduğu mülkle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar